- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Yaaaa cok istedim simdi 3 gun var hasta olmama ama hic bir belirti yok sadece Karnım hasta olcakmisim gibi agriyo
Beklemek ne kadar zormus yaO zaman regl gununde tekrar idrar testi yaptie koyulasirsa hamilesin kesin olarak
6 haftalikti gittiginde
Beklemek ne kadar zormus ya
Canım benimRabbim yerini doldursun inşallah merak etme Allahin izniyle inşallah bir daha olur bitanem ben inanıyorum umutlandim çünkü bi kere olmuşsa yine olur emin ol. Bu defa tedbirini alsın doktor inşallah ki hamilesindir Allahin izniyle. Kan sulandırıcı igne progestan falan versiin. Adet günün ne zaman sana dua edeyim
Birazdan eşim eve gelcek bu saatten sonra gidememki ama Karnım da.cok agriyo
Gecen sefer gittiğimde eşim cok umitlenmisti onu tekrar hayel.kirikligina ugratmak istemiyorumNeden gidemezsin ? Acilde yapiyorlar. Dersinki test yaptm silik cikti ilac kullanmam lazm hatta demesende yapiyolar.
Gecen sefer gittiğimde eşim cok umitlenmisti onu tekrar hayel.kirikligina ugratmak istemiyorum
Cnm 2 sene gecti ustunden daha hamile kalamadim benm tsh yuksekti bu ay ilac kullandim ilk defa 2 senedir bir doktor bana ilac verdi sende tiroid var dedi.
Tam regl gunumu bilmiyorum ama p.tesi sali en gec carsamba olmam lazim. Ama duzenli olurum p.tesi veya sali olucam.
Adet sancim vardi bundan 2 gun oncesine kadar simdi yok.
Canım inşallah sifan olur o ilaçlar bu ay bbisin gelmistir dua edicem :-* ❤ bir gelişme olursa buraya etiketle beni
Gaza getiriyosun beni
Sen ne kadar zamandir deniyosun kac yillik evlisinYok asla :) diyorum ya zorlamiyorum benimki sadece kendi dusuncem.
Sen ne kadar zamandir deniyosun kac yillik evlisin
Merhaba canım, ben de 2 senelik evliyim son 6sydır cocuk dusunuyorduk tesadufen tshmın yüksek olduğumu öğrendik ve trioid ilacı kullanmaya başladım. Değerimin düştüğü ay hamile kaldım. Buyüzden ilaca başlaman cok iyi olmuş inşAllah hamilesindirCnm 2 sene gecti ustunden daha hamile kalamadim benm tsh yuksekti bu ay ilac kullandim ilk defa 2 senedir bir doktor bana ilac verdi sende tiroid var dedi.
Tam regl gunumu bilmiyorum ama p.tesi sali en gec carsamba olmam lazim. Ama duzenli olurum p.tesi veya sali olucam.
Adet sancim vardi bundan 2 gun oncesine kadar simdi yok.
Merhaba canım, ben de 2 senelik evliyim son 6sydır cocuk dusunuyorduk tesadufen tshmın yüksek olduğumu öğrendik ve trioid ilacı kullanmaya başladım. Değerimin düştüğü ay hamile kaldım. Buyüzden ilaca başlaman cok iyi olmuş inşAllah hamilesindir
Canim acildeyim kan sonucumu bekliyorumSen bilirsin. Seni zorlamak istemem. Senin esin 1 kere hayal kirikligina ugramis benim esim 10 kere simdi gidelim desem yine gider yine benimle hayal kirikligina ugrar bidaha gitmeyelim der ama bidaha goturur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?