Hayali çizgiler görmeye başladım

Ben adetten 2 gün önce yapmıştım silik cizgi cıkmıstı. Adet günü de hemen kan testi yaptırdım hamile cıktım. Allah herkese nasip etsin insallah. Olanlara da kolay ve saglıklı dogum nasip etsin insallah

Amin inşalllaaahhh
.. allah isteyen herkese yasatsin o duyguyu... bu ay olsun isterdim ama herseyde var bir hayir allaha isyan etmem asla bildigi vardir.

Mesela bndede oyle oldu canim kac testte silik cikti umutlanip gidip kan verdim yok bisey ama ben hep ayni marka test kullanmistim bi dahada kullanmam onu hep yanlis gostermis

Cnm benim bildigim kadariyla kist varsa o testi yaniltabiliyor. Cnku ben doktora gittigimde benden once olan kadin gebelik testi yaptim 3 tane pozitif cikti ama hamile degilmisim dedi. Doktor ultrasondan bakip kistin var o bazen boyle durumlarla karsilastirabiliyor bizi dedi. Ordan biliyorum

2.5 senedir hep adetten once test yaparim. Ilk defa boyle birsey basima geliyor. Ama ben hala diyorum ki vardi birseyler ama tutunamadi gelişemedi. Bu beni üzmüyor cunku ilk defa bir doktor bana ikinci bir cizgi ( hayalette olsa ) yasattirdi. Ilaci yarida kesmistim yarin tahlile gidicem ve baktiricam gerekirse bu ayda kullanicam.
Olmayinca cikmiyor diyoruz evet ama belirtilerime daayanarak bu ay birseyler vardi diyebiliyorum.
Hayirlisi boyleymiş uzulmedim gercekten ve testin yanilttigini dusunmuyorum. Durup dururken test yapmam regle 5 kala ben...
Sizinde bebişniz hayirli olsun evet bundan sonra regl gunum gecince yapicam :)

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, Allah o mucizeyi bana 2 kaybimdan sonra verdi. inan olup kaybetmesi çok zor oyüzden silik çizgilere sinir olmuştum ben, ne zamanki bunda tam eşit olarak gördüm. o zaman dedim inş. Busefer iyi olacak diye inş. Allah o günleri sizede niran önce nasip etsin inşallah

Canım insallah olur bebisin.Allah hayırlısını versin insallah.

Tabiki olup kaybetmek çok daha zor. Ama en azından sorunum demekki tsh yuksekligiymiş ilac kullaninca kalabiliyormuşum diyebiliyorum. Ya da ilacin bir etkisi yok bilemem.
Bu ay kafama takmadim hesap yapmadim adete 5 kala baktim 5 gun kalmiş. Iliskilerde de hadi cocuk yapicaz degil olagan ilski duzenimiz oldu. Yani bana eger varsa tutunamayip adetle attysam mucize gibi geliyor. Her ay yumurtlama hesaplayip , yumurtayi gorup hergun iliski yasayop silik bile gorememek üzuyordu zaten beni..

Evet canim birkac ay hamile kalmayi denedim nasipnolmadi. Doktora gittik tsh degerim yuksek cikti hemen trioid ilaclari a basladim ve 3 ay icinde hamile kaldim.

Rabbim isteyenlere yaşatsin bu duyguyu insallah. Zor gercekten. Zaten bilsem hemen olacagini bir sene dha beklerim ama malesef olmuyor 2.5 senedir. :) rabbim duysun sesimizi

ah canım bizde mayıstan beri uğraşıyoruz bu ayda olmadı bu sabaha karşı regl oldum ve cok uzuldum.
inşallah eylülde kalırız ne diyelim Allahım duysun bizi

ah canım bizde mayıstan beri uğraşıyoruz bu ayda olmadı bu sabaha karşı regl oldum ve cok uzuldum.
inşallah eylülde kalırız ne diyelim Allahım duysun bizi

Aslinda bu yeni hamile kalmaya calisanlara daha cok uzuluyorum. Kendi halimi hatirladim ilk 1 sene aglamaktan helak oluyordum adet olunca cok fenaydi. Ama 1.5 senedir alistim artik belirtilere degil sonuca bakiyorum. 2.5 senede ilk defa da boyle ust uste 3 gun silik gorunce heycanlanmadm degil tabiki :) ama bu ay kismet degilmiş insallah yakinn zamanda olur...
Sana da dua eddicem hic kafani yorma. Rabbimin yazdigi bir gun var o gun senin gunun olacak. Sen ne yaparsan yap o gun degismicek kendini cok uzme... normal yasantina bak. Bu ay ben gun falan takip etmedim. Denize gittim eglendim hic dusunmedim. regle 5 kala sanki o gun birsey oldu ve aklimda yokken test yaptim. Insalllah ikimizde hayirli sonuclar aliriz

inşallah canım ilk defa bende bu ay umursamadım ama 26 27.günümde gelen regl 29da gelince ister istemez ümitlendim hayal kırıklıgına ugradım ve toparlanamıyorum malesef.rabbimin duaları seninle olsun inşallah cok saol

Gecikmeler cocuk dusundukten sonra oluyr cnm
Benimde sasmayan adetlerim 1 sene duzene girmemisti annem bile sana noluyo dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…