- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Ben adetten 2 gün önce yapmıştım silik cizgi cıkmıstı. Adet günü de hemen kan testi yaptırdım hamile cıktım. Allah herkese nasip etsin insallah. Olanlara da kolay ve saglıklı dogum nasip etsin insallah
Mesela bndede oyle oldu canim kac testte silik cikti umutlanip gidip kan verdim yok bisey ama ben hep ayni marka test kullanmistim bi dahada kullanmam onu hep yanlis gostermis
Tatlım geçen sene bu zamanlar bende bi çizgilerle kafayı yemistim, o kadar çok sasirtmistiki herseferinde 2 ay adetten önce baya silik çıkıyordu. sonra bunun buharlaşma çizgisi denen bişey olduğunu öğrendim. sonra kendi kendime söz verdim cok bida adet en az 3 gün geçince test yapıcam diye ve oylede yaptım. Eki Görüntüle 1870609 sonuç böyleydi. Allahım hepinize en kisa zamanda nasip etsin inş. ama tavsiyem adet geçmeden yapmayın çok yanlış çıkabiliyor ve boşuna insan umutlaniyor.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, Allah o mucizeyi bana 2 kaybimdan sonra verdi. inan olup kaybetmesi çok zor oyüzden silik çizgilere sinir olmuştum ben, ne zamanki bunda tam eşit olarak gördüm. o zaman dedim inş. Busefer iyi olacak diye inş. Allah o günleri sizede niran önce nasip etsin inşallah2.5 senedir hep adetten once test yaparim. Ilk defa boyle birsey basima geliyor. Ama ben hala diyorum ki vardi birseyler ama tutunamadi gelişemedi. Bu beni üzmüyor cunku ilk defa bir doktor bana ikinci bir cizgi ( hayalette olsa ) yasattirdi. Ilaci yarida kesmistim yarin tahlile gidicem ve baktiricam gerekirse bu ayda kullanicam.
Olmayinca cikmiyor diyoruz evet ama belirtilerime daayanarak bu ay birseyler vardi diyebiliyorum.
Hayirlisi boyleymiş uzulmedim gercekten ve testin yanilttigini dusunmuyorum. Durup dururken test yapmam regle 5 kala ben...
Sizinde bebişniz hayirli olsun evet bundan sonra regl gunum gecince yapicam :)
Canım insallah olur bebisin.Allah hayırlısını versin insallah.Bende 2 .5 senedir hemen hemen her ay yapiyorum test adet gununde veya oncesinde. Hicbir sekilde ikinci cizgiyi goremedim. Bir testimmde sadece saatler sonea gordum ikinci cizgiyi ondada ertesi gun yaptim birsey cikmadi..
Bu ay 3 test yaptim 3 ude golge gibiydi en son yaptigim cok daha kisa surede cikti. Tahminimce kimyasal yasadim deger yukselmedi. Tsh yuksek diye ilk defa ilac verdiler bu ay onu da yarida kesmistim ondan kaynakli olabilir. Birde bu ay bi farkliydi. Yani birseyler olduguna emindim ama tabiki hic umutlanmadim. Son test beni baya umutlandirdi ama resmen sasmayan adetim 2 gun erken oldu. Belki gelişemedi tutunamadi. Olmayan gebelik nasil ciksin testte hemde 3 kere...!
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, Allah o mucizeyi bana 2 kaybimdan sonra verdi. inan olup kaybetmesi çok zor oyüzden silik çizgilere sinir olmuştum ben, ne zamanki bunda tam eşit olarak gördüm. o zaman dedim inş. Busefer iyi olacak diye inş. Allah o günleri sizede niran önce nasip etsin inşallah
Canım insallah olur bebisin.Allah hayırlısını versin insallah.
Ins canim sen de hamile kalicaksin. Ilaci kullandiktan sonra 3 ay icinde
Evet canim birkac ay hamile kalmayi denedim nasipnolmadi. Doktora gittik tsh degerim yuksek cikti hemen trioid ilaclari a basladim ve 3 ay icinde hamile kaldim.
Benimde tsh yuksek cikti bu ayki tahlilde, doktor ilac verdi insallah duserde sorun kalmaz
Aminnn insallah hissediyorum sanki yakın gibi :) sene sonuna kadar allah nasip edecek sanki
canım bende öyle hissediyorum aynı hissettiklerini :)
Rabbim isteyenlere yaşatsin bu duyguyu insallah. Zor gercekten. Zaten bilsem hemen olacagini bir sene dha beklerim ama malesef olmuyor 2.5 senedir. :) rabbim duysun sesimizi
ah canım bizde mayıstan beri uğraşıyoruz bu ayda olmadı bu sabaha karşı regl oldum ve cok uzuldum.
inşallah eylülde kalırız ne diyelim Allahım duysun bizi
Aslinda bu yeni hamile kalmaya calisanlara daha cok uzuluyorum. Kendi halimi hatirladim ilk 1 sene aglamaktan helak oluyordum adet olunca cok fenaydi. Ama 1.5 senedir alistim artik belirtilere degil sonuca bakiyorum. 2.5 senede ilk defa da boyle ust uste 3 gun silik gorunce heycanlanmadm degil tabiki :) ama bu ay kismet degilmiş insallah yakinn zamanda olur...
Sana da dua eddicem hic kafani yorma. Rabbimin yazdigi bir gun var o gun senin gunun olacak. Sen ne yaparsan yap o gun degismicek kendini cok uzme... normal yasantina bak. Bu ay ben gun falan takip etmedim. Denize gittim eglendim hic dusunmedim. regle 5 kala sanki o gun birsey oldu ve aklimda yokken test yaptim. Insalllah ikimizde hayirli sonuclar aliriz
inşallah canım ilk defa bende bu ay umursamadım ama 26 27.günümde gelen regl 29da gelince ister istemez ümitlendim hayal kırıklıgına ugradım ve toparlanamıyorum malesef.rabbimin duaları seninle olsun inşallah cok saol
Gecikmeler cocuk dusundukten sonra oluyr cnm
Benimde sasmayan adetlerim 1 sene duzene girmemisti annem bile sana noluyo dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?