hayalimdeki adamı buldum AMA....

ben kendimi çok yalnız hissettiğimi ve dini konularda konuşacak danışacak kimsem olmadığını söylediğim için öyle dedi konu oraya gitti yani
gitmeyebilirdi. dini konuları karşı cins etkileşimlerine malzeme yapmak hiç hoş değil bence. sosyal medyadaki imajlara çok kapılma. düşün sen kendini nasıl yansıtıyorsun aslında tamamen öyle misin muhtemelen değilsin o da aynen öyle. ciddi insanlar daha ağır ve temkinli adım atar bu arada. dank diye görüşelim diyen biri ortam arıyordur kendine.

zeki yakışıklızengin sadık dürüst erkek"

Nedense ilk bu çekmiş dikkatini..

Dünyevi şeylerden ahirete..

Hayırlısı be gülüm..
ya konuyu nasıl böyle yanlış algılayıp başka yerlere çekiyorsunuz çok şaşırdım o anda yapacak bir şeyim yokru sıkılıyordum ve başlığı görünce açıp baktım yani bunun ne gibi dünevi bir yanı olabilir

Sokaklarda el ele gezen insanlardan size ne ve onun bu konu ile alakası ne? Her ayet video paylaşan iyi insan mı oluyor? hı hı gördük bakara paylaşanların makara yaptığını.
Bana da annem ve babam dinini için de yaşa gösteriş yapma insanların gözüne sokarak yaşama diye büyüttü mesela google amcaya girip kopyala yapıştır yaparak orada burada ayet yazmak mı iyi olmak? Tamam herşeyi geçtim el ele tutan bir insana bile haram sevda demek haddini nasıl buldunuz kendinizde? Bir mesajla adama bu kadar kapılmak ne?

Yorum yapan hanımlar da demek istiyor ki madem dini konuları onemsiyorsunuz ona göre hayatını yaşamaya çalışıyorsunuz
Ancak neden dinde yasaklanan yollardan arayış içindesiniz
Yani kısaca bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Adamın sadece videolarını izleyip etkilenmişsiniz. Gerçek hayatta nasıl biri hiç bilmiyorsunuz. Dini dilinden kalbine indiremeyen o kadar kişi var ki. Tamam evleneceğiniz kişi de dindar olma şartını arıyor olabilirsiniz ama dini hayatının her alanında yaşayıp yaşamadığını onu tanımadan bilemezsiniz

inanın bir arayış içerisinde değilim ben sadece kafamdaki profile çok çok uyduğu için acaba tanışırsak ciddi bir yerlere varır mı diye düşünmüştüm ama hiçbir şey yapmıyorum kafam çok karıştı zaten bunu sormak için buraya konu açtım kafam karıştığı için

evet ben de o bilemediğim şeyi merak ediyorum zaten söyledikleri de yaşantısıyla bu kadar uyumluysa diye düşündüğümden aklımı alamıyorum

Konu cok tahrik edici geldi bana. Sokakta el ele de gezdim. Iliskilerim de oldu. Madem fikir alma alisverisi icin konu actiniz sizin gibi olmayan insanlara giydirmeseniz bari. Dine asiri baglamissiniz. Din detaylarindan gecilmiyor konu. Sosyal medyada buldugunuz bu dindar beyle bulusma ihtimaliniz var dimi? Peki haram mi olur helal mi?

Zeka fizik zenginlik .. Bunlar ahiret inancına mı yönelik???
bu sadece bir headline ben kimseye dört dörtlük bir müslüman olduğumu söylemiyorum bu headlineı grüp videolara bakmanın da yanlış bir yanı olduğunu düşünmüyorum başlığın konuyla ne alakası olduğunu anlamadığımdan neden buraya parmak bastığınıza anlam veremedim

Kime dedin şimdi sen?

Bende bir zamanlar senin gibi ahireti bana kazandiracak birini facede 10bin küsür sayfalik üyesiyle aklımı başımdan alıp, iş ahiret ve din olunca benimde beni yonendirecek kimsem olmadigi için bu hoca efendiye cok sayida mesaj atip bilgi sahibi olmustum...ama hawalarda ucuyordum diyodumki anam beni kadir gecesi dogursa bu denli şanslı olurum....gel zaman git zaman sorduğum sorulardan yazışarak anlatamadigi icin tel numarami istedi. ..zaten bunda hic birsey yokdu ki alti üstü ahirete beni götürecek adamla telde konusup beni aydinlatacakti...hatta okadar cennet kokuyorduki lafları bana telde sadece beni dinle karsilikli diyologo girmeye gerek yok dedikce bir kez daha sevdim eeee ne miii oldu...tel konusmalari whatsap mesajları derken bu hoca efendi kadin avcisi cikti whatsaptan anlik resim istemeler gece üstünde ne var muhabbetleri3cu günde adam rengini belli etti...Allahtan buluşup koklasmadik yoksa direk cennetlik olucaktim....ha bu arada herkesi ayni demiyorum ama millet hala her sakalliyi dedesi saniyor...bende bu adama dini yondeki basarisi dolasiyla saygi ve hayranlık duymustum...

Bi tanıdığım vardı eşini seçme sebebi adamın namaz kılıyo olması ve umreye gitmiş her ibadetini yerine getiriyo olmasıydı.Adam öyle dindardı ki youtubeda din konuşmaları yaptığı kanalı vardı devamlı sohbetlere giderdi.

Neyse evlendiler arkadaşım adamın umreye gitmeden önce ağır alkolik olduğunu töbe edip öyle umreye gittiğini öğrendi.adam 5 yıl öyle yaşadı.

Evlendikten 6 ay sonra arkadaşımı dövmeye başladı takılarını çalıp sattı ve alkole tekrar başladı ve alkolik oldu.

Adam çift hayat yaşıyor iş çevresi dindar sanıyo orda din sohbetlerine devam koyu islam savunucusu akşam eve gelince de içmezse karısına saldırıp döven bi pislik.Arkadaşım olan biteni eşinin ailesine anlatmak istiyor ama kocası anlatırsa onu öldürmekle tehdit ediyor.Ne boşanabiliyor ne de düzeltebiliyor.

Yani diyeceğim o ki kimsenin dış görünüşüne aldanma.O kapalı kapıların ardında neleer neler dönüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…