hayalimdeki adamı buldum AMA....

Bir kere sokak el ele kol kola yuruyenler haram sevda yasamiyor bu bir. Ele eleye haram sevda derken internetten tanismadiginiz adamla yazismissiniz bu iki. Adami tanimiyorsunuz bile bu uc. Acik biriyim beni kabul etmez demissiniz sizin bir kadin olarak sizi bu yuzden kabul etmeyecek adami hic kabul etmemeniz lazim bu dort.

Simdi bu yazdiklarinizdan soyutlayarak kendimi cevap veriyorum. Platonik asik olmussunuz. Bence sosyal medyadan takip etmeyi birakin. Cunku uzulursunuz. Bir de internette oldugundan cok farkli olabilir. Ya da siz taniyinca hic ama hic sevmeyebilirainiz cunku henuz tanimiyorsunuz.

Madem mesajlaşıyorsun, o da seni beğenirse açılır bekle bakalım.
Ancak kendini bu kadar kaptırma, erkekler için çok itici bir duruş bu inan.

Bi sakin ol önce daha tanışmamışsın bile. Hayalinden farklı biri çıkma olasılığı hala var yani.
Dindar gözüken erkeklerin bazıları dini kafalarına göre kullanıyorlar o ihtimali de düşün .
Yorumlarına bakarsan adeta imam olan ama hayatına bakarsan pek öyle olmayan birsürü erkek var.
Yani eğer dini konulara göre eş sececeksen dikkatli olmalısın , yarısı dini çarpıtıyor .

aynenn

beni çok yanlış anlamışsınız biliyorsunuz ki dinimizde nikahsız yakınlaşmlar sevgili olmak haramdır ben sadece bunu söyledim yazışmamız da dinle ilgiliydi ve ben bunda bir yanlışlık görmüyorum sonraki dediğinize gelince imanına düşkün bir erkek elbette eşinin islami usullere uygun giyinmesini ister bunu bana o söylemedi ben sadece öyle tahmin ettim belki de yanlış düşündüm sadece belirtmek istediğim nokta şu oldu o benim kafamdaki profile uyuyor ama ben onunkine uymuyor olabilirim anlamında demiştim kapalılık mevzusunu

İyide sende onunla su an yakinlik kurabilmek icin caba sarfetmiyormusun benmi anlayamadim

ne kadar harika bir çocuk gelen bir mesaja hemen dışarıda da görüşebiliriz diye karşılık vermiş çok masum gerçekten.
ayrıca dindarlık edebiyat yapmakla olmuyor o kadar da genç değilsin ama daha bunu öğrenememişsin ama öğrenirsin hayal kırıklıklarıyla istersen dene.

Ona bakarsan dine göre kadın ve erkeğin sosyal hesaplarının olması, bi erkeğe bişey yazman ve hatta dönüp bakman da günah ve haram.Bu görüşe göre ikiniz de müslümanlığı yanlış anlıyosunuz o zaman.Scorpta ne videolar döndüğünü herkes bilir ne işi var dindar bi adamın orda. Komik.

kızlar size şöyle söyliyim benim zamanında sevgililerim oldu ama ben artık bunun yanlış olduğuna inanıyorum üsttede yazdığım gibi allah katında nikahsız bir birliktelik yakınlaşma mahrem olmayanla sanki mahremnmiş gibi davranmak islamda haramdır ve peygamber efendimiz de bunun yanlış olduğunu zaten dile getirmiştir ben inancım bana ne söylüyorsa onu yazdım buraya bu benim düşüncem neden kızdığınızı anlamıyorum yaşayanlara saygım sonsuz ama benim istediğim bu değil sadece onu belirtmek istemiştim

Senin adina cok sevindim. Hayatini olumlu yonde degistirmeye baslamissin. Ve buna uygun bir es istiyorsun ki bu cok muhim. Ama zaten gercekte tanimadigin birine o kadar kapilmana gerek yok. Zamanla farkli sohbetleriniz olur daha yakindan tanima firsatin olabilir. Ve o adamdan bir tane yok o dusuncede de bir suru erkek var emin ol. Ins gonlundekini yasarsin.

Basligi gorunce sandim ki nikah masasinda sorun cikti.
Valla daha fol yok yumurta yok. Adami tanidigin yok. Hayaller on numara.
Sokakta el ele kol kola gezen ciftlere gareziniz nedir. Sevdanin helali harami mi olur. Sanki evli adam ayartiyorlar.
Sen aciksin seni kabul etmezse etmesin. Aciklar dinsiz mi oluyorda beyefendi kendisine yakistirmayacak.

ben kendimi çok yalnız hissettiğimi ve dini konularda konuşacak danışacak kimsem olmadığını söylediğim için öyle dedi konu oraya gitti yani

Sen zaten varolan bir seyi soyledin. Ama bazi uyeler bunu kaldiramiyor ilginc bir sekilde . Aldirma

Dini konularda yorum yapmakta yasak biliyorsun degil mi?

teşekkür ederim evet değişmeye başladım o düşüncede bir sürü erkek var mı inanın bilmiyorum ya da var da ben tanımıyorum hiç görmediğim ve tanımadığım için belki de beni bu kadar etkiledi çünkü yaşadığım yerde okulumda bölümümde gerçekten böyle insanlar yok ve cumaya giden birini görünce bazen şaşırıyorum belki de daha önce karşılaşmadığımdan dolayı böyle etkilendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…