hayalime kavuşsam mı

ceycey0406

heyyooooooooo
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
42.148
113.356
selam kızlar benim derdim çok önemli değil ama gene de değerli fikirleriniz için yazmaya karar verdim.5 yıllık evliyim velendığımde sadece altın takıldı tektaş alınmadı ben de istemedim açıkçası.Şimdi annem bana para biriktirdi bir yıldır al istedığın yüzüğü dedi bir ay önce almaya karar verdim ama işler çıktı almaya çıkamadım avm lerdede çok pahalı kızılaydan alacaktım gıa sertifikalı ama maalesef dolar çok arttı bu ara param değer kaybetti yani alsam dada küçük taş alabileceğim.Eşim dolar düşer bekle diyor ama ülkenin durumu malum kolay kolay düşmez .Sizce ne yapayım bekleyeyim mi yoksa hayalimi gerçekleştirip daha küçük karat bir yüzük mü alayım.yardımlarınıza şimdiden teşekkürler

Ne tatli anneniz var:) hayaliniz kocaman tasli bi yuzukmu yoksa herhangi bi tektasmi? Ben sanirim biraz daha beklerdim.

0.50 0.60 arası almak istıyorumkı kızımın da işine yarasın ilerde sadece montürünü değiştırırız olur biter küçük taşlar denedim ufak tefek olmama rağmen bana bile güzel durmadı

Biraz bekleyin içinize sinen bir şey alın. İstanbul'da daha uyguna bulabilirsiniz diye düşünüyorum ayrıca. Anneniz güzel bir hediye alacakmış, ikinizin de içine sinsin. Sizden kızınıza derken ne güzel aile yadigarı olur :)

haklısınız da ankara da oturuyorum istanbula gitme imkanım yok internetten de baktım ama güvenemedim satan firmalara

Tek taşımı annem aldı..
Tek başına annem taktı girmesinler havaya..

Hiç öyle şeyler de gozum olmadığından şarkımı söyler geçer giderim konudan..
eskiden benim de yoktu ama yaş 38 olunca coştu pırlanta aşkım elmas aşkım arkadaşım

aramızda ekonomist para uzmanı arkadaş yok mu acaba düşer mi bu dolarrr annem emekli öğretmen parasının çarçur olmasını istemem zor koşullarda kazandı emeklilik hakkını dolar düşecekse beklerim tabiki.bu arada bu açtığım ikinci konu ama heyecanlıyım yazarken de aldığım cevaplara da sanki reel hayatta da arkadaşlarım var burada çok hoşuma gitti .yıllardır hemen hemen her konuyu takip ederim bir derdim var da iyi ki varsınız iyiki varız kızlar

Tektaş bence para biriktirilerek alınacak bir şey değil ya.

Nakit paran varsa tak çıkarır verirsin.
Taksitle almak, bunun için para biriktirmek çok fuzuli geliyor bana.

Sorunuza cevap olmadı tabii.
Şu seçimleri falan mı bekleseniz, dolar çıktıkça çıkıyor.

Tektaş bence para biriktirilerek alınacak bir şey değil ya.

Nakit paran varsa tak çıkarır verirsin.
Taksitle almak, bunun için para biriktirmek çok fuzuli geliyor bana.

Sorunuza cevap olmadı tabii.
Şu seçimleri falan mı bekleseniz, dolar çıktıkça çıkıyor.
arkadaşım taksitle almıyorum zaten bir yüzük 5000 tl en az annemle biriktirdik bir senede işte niye biriktirilerek alınamazmış anlamadım aldığımız hemen hemen herşey biriktirilerek alınmıyor mu zaten

X