Maddi sıkıntım var mı yok mu bilemiyorum desemMaddi sıkıntınız yoksa, tıp kazanmışsınız bırakmayın bence
Ah keske hemsirelik mezunu olsaydım o zmn zorluga katlanirdim . Ama bn psikologum nobet yok bizde . Dolayısıyla tam gün okula zman kalmıyorBi taraftan hemşirelik bir taraftan tıp okumak bence biraz zor. Çünkü Tıp çok zor bir bölüm nöbet günleri çalışamayacaksın ve eve gelincede çok yorgun olacaksın.
Benim kuzenim tıp mezunu okul döneminde çok fazla çalışıyordu çok zor diyordu. İkisini birden götürmek zor.
Ben olsam hemşireliği bırakıp Tıp okurdum. Hayalim doktorluk ise...
Şu an 31 yaşındayım öğretmenim ama yine de keşke şu an üniversite okuyor olsaydım diyorumMaddi sıkıntım var mı yok mu bilemiyorum desemAilemle yaşıyorum destekliyorlar ama her istediğimi de alamıyorum haliyle .Barınacak yerim var öyle söyleyeyim. Bn mesleğe yeni başladığımda yaşıtlarım düzenini kurmuş olacak bu da var
Olur sanırım .Ama 2. 3. sınıfta her gün gitme durumu olursa ne yaparım bilmiyorum .Zaten alımlar yapıldığında 1.sınıf bitecek neredeyseAtandığınız şehre yatay geçiş olmuyor mu? Çevremde tıp okuyan herkes sadece pratik/uygulama derslerine gidiyor. Sizin hergün pratik olmuyorsa en azından ilk 3 sene bu şekilde yürütebilirsiniz hem para da biriktirmiş olursunuz. 4.sınıfa geçince istifa edersiniz.
Ya hemşirelik olarak anladım sonra farkettim düzelttim yazımı ama yakalamışsınızAh keske hemsirelik mezunu olsaydım o zmn zorluga katlanirdim . Ama bn psikologum nobet yok bizde . Dolayısıyla tam gün okula zman kalmıyor
O yaşa gelince böyle düşüneceğimi bildiğimden tıpa başladım zaten . Çünkü bi yerde mesleki tatminsizlik yaşayacağımı biliyordum . Aslında tüm derdim şu anımla . Arkadaşlarım bir bir meslek hayatına geçerken benim bu durumda olmam üzüyor beni . Yoksa o yaşlara gelince iyi ki yapmışım diyeceğimi biliyorum . Belli birikmişim olsa istifa ederdim ama daha siftah yokŞu an 31 yaşındayım öğretmenim ama yine de keşke şu an üniversite okuyor olsaydım diyorum
Başka bölüm olsa düşünürdüm ama bir tıp kolay kazanılmıyor, önce çalışıp okumayı deneyim ama olmuyorsa da bırakmayın okulu. Tıp kazanıp öğretmenlikten istifa eden birini bile biliyorum
Onemli degilYa hemşirelik olarak anladım sonra farkettim düzelttim yazımı ama yakalamışsınız
Ben İnan mesleğimi çok seviyorum, tatmin olmama durumu olmamasına ve hayalimde başka meslek olmamasına rağmen şu an üniversitede olmak isterdim. Bi de arkadaşlarınla kendini niye kıyaslıyorsun ki şu an onlardan fazlasını elde etmişsin zatenO yaşa gelince böyle düşüneceğimi bildiğimden tıpa başladım zaten . Çünkü bi yerde mesleki tatminsizlik yaşayacağımı biliyordum . Aslında tüm derdim şu anımla . Arkadaşlarım bir bir meslek hayatına geçerken benim bu durumda olmam üzüyor beni . Yoksa o yaşlara gelince iyi ki yapmışım diyeceğimi biliyorum . Belli birikmişim olsa istifa ederdim ama daha siftah yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?