Hayalinin peşine mi takılmak elindekiyle mi yetinmek ?

Aynen bu şekilde yapabilirsiniz. Uygulamalara gitmek zorunlu oluyor. Ama normal derslere katılım zorunlu değil. Genelde tıpçılar bile derslere gitmeden evde çalışıyor. Yorgun olmazsanız dersler akşam 2 saat çalışarak bile halledilir.

Evlilik fikri var aday yok .Adayın olması için iş hayatına atılmak zorunda hissediyorum kendimi . Sanırım düzenimi bi an önce kurmak isteme sebebimin temelinde bu yatıyor .

Evlilik fikri var aday yok .Adayın olması için iş hayatına atılmak zorunda hissediyorum kendimi . Sanırım düzenimi bi an önce kurmak isteme sebebimin temelinde bu yatıyor .

Ortada olmayan aday için tıbbı bıraktın diyelim. eee ortaya aday çıkmazsa tıbbı olmayan bir erkek için boşuna çöpe atmış oluyorsun

Ne zaman geleceği ve ne idüğü belli olmayan bir adam için hayallerinden vazgeçme. Ayrıca doğru adam her koşulda yanında olacaktır. Sonra çok çok pişman olursun.

Tatminsiliği siz değil kendim için yazdım yanlis anlamayin lutfen yani ben de o yaslara gelince mutlaka bi bolum daha okumak isterdim bu isi yaparsam . Universite okumak basli basina guzel ama bn tatminsiz oldugum icin okurdum

Uygulamalar da calisma saatlerine denk geliyor malesef 8-17 arası

Ne zaman geleceği ve ne idüğü belli olmayan bir adam için hayallerinden vazgeçme. Ayrıca doğru adam her koşulda yanında olacaktır. Sonra çok çok pişman olursun.
Haklısınız bu kadar plan yapmamak gerekiyor belki de . Akışına bırakmalıyım

Uygulamalar da calisma saatlerine denk geliyor malesef 8-17 arası
Evet bak orası sıkıntı olabilir. Hocalar bunlar da esneklik sağlıyor. Yani katılmasan da bir şekilde geçersin de nasıl olur bilemedim. Çünkü 3 sene boyunca hiç katılmamakdan bahsediyorsunuz.

Bu dersleri bir yerde sana vermeleri lazım. Özel olarak okulla konuşsan belki acilde ya da senin için toplu uygulama gibi bir şey yapılabilir mi diye düşündüm de bunlarla kimse uğraşmaz. Muhtemelen işinizi bırakmanız lazım

Tıp okurdum

Hayatta Hiç bir şey için geç değildir. Siz hangi alanı seviyor ve mutluysanız onunla devam edin

Tek yol kyk memurlugu onda nobet oluyor ama o da mulakatla falan . Zor ihtimal .

Peki sonraki 6 yilda finansorunuz kim olacak?
Ben sahsen anne babamdan para istemektense bir sekilde isime devam ederdim sanirim, ya da ek is falan baska seyler mümkünse tippa o sekilde devam ederdim.

Memleketin büyük bir bölümü işinden memnun değil. Her iki meslek grubunda da mutsuz insanlar var. Tıp çok güzel ancak 3 gündür onlar da grevdeler ve Tus'ta düzenlemeye gidiliyor. Şuanki hayat şartlarınız tıp eğitimini tamamlamaya uygunsa ,içinize siniyorsa devam edin derim yok şartlar uygun değilse o halde yapılacak belli ama şu bir gerçek hangisini seçerseniz seçin bir tereddütünüz olacak.

Peki sonraki 6 yilda finansorunuz kim olacak?
Ben sahsen anne babamdan para istemektense bir sekilde isime devam ederdim sanirim, ya da ek is falan baska seyler mümkünse tippa o sekilde devam ederdim.
Iste tam da bu sebeple konuyu actim . Bana da zor geliyor istemek .Part time da bulamıyorum cogu yer tam zamanli calistirmayi tercih ediyor .

Evet malesef oyle . Tus ta nasil bi uygulamaya gidiliyor duymamistim .Bakayim

Doktor olmak hayalimizse tabi ki tıp. ..
Son 5 yıldır uykularımı kaçıran bi hayaldi hem de ama okulumu bitirmeyi tercih ettim . 1 sene hazırlandım . Kazandım ama bu 5 yılım çöp oldu düşüncesini atamıyorum kafamdan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…