Hayalinin peşine mi takılmak elindekiyle mi yetinmek ?

istediğiniz bölüm madem, bir de kazanmışsınız bırakmayın. ilk yıllar güç olsa da çalışarak okuyabilirsiniz (maddi sorununuz yoksa/azsa idare edin derim.) 4ü de bi nebz idare ederseniz de 5. sınıfta stajlar yoğunlaşınca ayrılmanız gerekir işten.
memuriyete ataması zor bir meslek için okuyor olsanız atanın sonra okuyun denebilirdi ama işi garanti meslekisteğiniz de var, dayanın diyorum

Yanlış anlamayın lütfen. Tıbbın puanları çok yüksek ve kazanmak için lisede sayısal çıkışlı olmalı kişi. Psikoloji ise EA puan türü ile öğrenci alıyor. Siz lisede sayısal bölümde miydiniz?

Son 5 yıldır uykularımı kaçıran bi hayaldi hem de ama okulumu bitirmeyi tercih ettim . 1 sene hazırlandım . Kazandım ama bu 5 yılım çöp oldu düşüncesini atamıyorum kafamdan .
Neden çöp olsun..sonuçta aldığınız her eğitim sizin gelisiminiz için değil mi?

Saglik sektoru turkiyede skntili.. bu yuzden yapmazdim ben.
32 yasinda hala hic is tecrubesi olmayan biri olmak istemezdm. Hem bence saglikci olmak ne evlilik hayatina uyuyor ne de ilerde cocuk istiyorsn cocuklu hayata.. herkes ben gibi dusunse meleket dr suz hemsiresiz kalir

nöbet ordaki personel sayısına göre değişir yurt yönetim memuru olarak göreve başlarsanız nöbet zorunlu. evet kimse nöbet tutmak istemez ama sen başkasının nöbetini alsan niye onun nöbetini aldın benim nöb almadına kadar gider olaylar. 40 saat tamamladım bitti gibi bir durum söz konusu değil maalesef. birde çalışan herkes kadın öğrenciler yine aynı cinsiyet yani kadının çok olduğu bir ortam amir de kadın zor oluyor gerçekten. ama geçici süre idare ederim diyebilirsiniz o zaman sorun olmaz.

tıp fakültesini asla bırakmayın.
bence atanın. işe başlayın. aday memurluğunuz bitene kadar sabredin. önce bir iş ortamınızı görün ona göre değerlendirin.
yürütemediğinizi görürseniz işi bırakırsınız.
uykudan feragat edersiniz, bedenen yorulursunuz ama en azından ikisini birlikte yürütmeyi bir deneyin derim.

Maddi olarak sıkışmayacaksan hiç atanma cnm. Çünkü bi yerden sonra zaten çalışamazsın. Özellikle intörnlük aşamasında.
Biraz kazansam iyi olur diyorsan atan en kötü istifa edersin. Haklarında saklı olur.

Ben olsam ipin ucunu da yakalamışken hayallerimin peşine giderim.

Toplam saat en fazla ne kadar calisiliyor genel olarak peki ? Evet 2 3 yıl yspsam yeter

Toplam saat en fazla ne kadar calisiliyor genel olarak peki ? Evet 2 3 yıl yspsam yeter
toplam bir çalışma saati yok nöbetler için bir günlük izin olur nöbete giren personel sayısı çoksa nöbet az gelir azsa çok gelir o yüzden belli bir toplam mesai saati yok

Evet sayısaldim iki puan turunden de girdim .

toplam bir çalışma saati yok nöbetler için bir günlük izin olur nöbete giren personel sayısı çoksa nöbet az gelir azsa çok gelir o yüzden belli bir toplam mesai saati yok
Peki ben 17-8 ayarlasam surekli , nobet mi sayiliyor bu ? Nobetin de aylik bi saat siniri vardir sanirim ondan fazlasini yapamazsak sorun olur mu ki

Yani pratisyen olarak kalacaksanız neden doktor oluyorsunuz ki? Pratisyenlik kötü diye demiyorum ama bir mesleği 32 yaşında bitirip başlayacak kadar çok istiyorsanız o mesleğin en alt kademesinde kalma fikri bana mantıklı gelmedi. Kendinizi finanse edebilecek durumdaysanız hayaliniz neyse onu yapın derim ama 30 yaşında bir yetişkin artık maddi özgürlüğünü sağlamış olmalı diye düşünüyorum. Tabii ki aileniz ve siz bu maddi bağımlılığı sorun etmiyorsa problem yok.

Peki ben 17-8 ayarlasam surekli , nobet mi sayiliyor bu ? Nobetin de aylik bi saat siniri vardir sanirim ondan fazlasini yapamazsak sorun olur mu ki
nöbetin sınırı şöyle var 90 saat fazla mesai üzerinde ücret ödemesi alamazsın yani en fazla 90 saat alırsın sadece nöbet için müdürle görüşmek gerek öyle bir insiyatif alır mı?

Ben olsam tıbba devam ederdim. Madem böyle başarılısınız illa ki Türkiye de kalmak zorunda da değilsiniz,ilerde imkan olur belki yurtdışında devam edersiniz eğitim hayatınıza. Hayallerinizi ülke içiyle sınırlamayın,malum ülkemizin durumu..

Malesef oyle cogunluk gitme derdinde

nöbetin sınırı şöyle var 90 saat fazla mesai üzerinde ücret ödemesi alamazsın yani en fazla 90 saat alırsın sadece nöbet için müdürle görüşmek gerek öyle bir insiyatif alır mı?
22 23 saat yapıyor yani haftada . Nobeti de mesai saymazlarsa (ki bilmiyorum boyle bi imkanlari var mi) aldigim ucret de normal calisandan dusuk olur olarak anladim . Bilmiyorum dogru mu anladim . Sanirim yine de bu alana tercih verip bi deneyip olmazsa donmeyi denicem .1 yıl daha kaybetmis olurum ama denemis olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…