Neden çöp olsun..sonuçta aldığınız her eğitim sizin gelisiminiz için değil mi?Son 5 yıldır uykularımı kaçıran bi hayaldi hem de ama okulumu bitirmeyi tercih ettim . 1 sene hazırlandım . Kazandım ama bu 5 yılım çöp oldu düşüncesini atamıyorum kafamdan .
Hemşireydi ve nöbet sistemi ile çalışıyorduYurt memuru muydu arkadasiniz
nöbet ordaki personel sayısına göre değişir yurt yönetim memuru olarak göreve başlarsanız nöbet zorunlu. evet kimse nöbet tutmak istemez ama sen başkasının nöbetini alsan niye onun nöbetini aldın benim nöb almadına kadar gider olaylar. 40 saat tamamladım bitti gibi bir durum söz konusu değil maalesef. birde çalışan herkes kadın öğrenciler yine aynı cinsiyet yani kadının çok olduğu bir ortam amir de kadın zor oluyor gerçekten. ama geçici süre idare ederim diyebilirsiniz o zaman sorun olmaz.Peki istesem surekli 17-8 arasi ayarlanir mi ? Yani nobet saati oluyor galiba surekli nobet tutmus oluyorum ama nobete kalmak isteyen baskalari da olur mu nobet ucreti almak icin ? Bi de toplam 40 saati doldursak yetiyor mu ? Nobeti de ayrica mi ekliyorlar ? En iyi ihtimali dusunmek istiyorum en azindan denerim gittigi kadar ihtimal varsa yeter bana
Maddi olarak sıkışmayacaksan hiç atanma cnm. Çünkü bi yerden sonra zaten çalışamazsın. Özellikle intörnlük aşamasında.Merhaba kızlar . Sağlıkçı atamaları açıklandı atanıyorum muhtemelen .Psikoloğum aynı zamanda şu an tıp 1.sınıfım .Tercih verirsem tıpa veda etmem gerekiyor çünkü devam edemem çalışma saatlerinden dolayı .Tercih vermeyip okula devam etsem 32 de mezun oluyorum yaş 26 . Nöbetli bi memurluk olarak kyk yurt yönetim düşünüyorum ama olur mu çalışma saatleri ayarlanır mı net bilgim yok ? Bu konuda yardımcı olacak birileri var mı yurtta çalışan ya da tanıdığı olan ? Siz olsanız ne yapardınız ? Tıpı bitirip ilk maaşını 31 32 gibi eline almak mı? Yoksa hayaline veda edip çok da istemediğin bi mesleği yapmak mı ? Çıkmazdayım..
Toplam saat en fazla ne kadar calisiliyor genel olarak peki ? Evet 2 3 yıl yspsam yeternöbet ordaki personel sayısına göre değişir yurt yönetim memuru olarak göreve başlarsanız nöbet zorunlu. evet kimse nöbet tutmak istemez ama sen başkasının nöbetini alsan niye onun nöbetini aldın benim nöb almadına kadar gider olaylar. 40 saat tamamladım bitti gibi bir durum söz konusu değil maalesef. birde çalışan herkes kadın öğrenciler yine aynı cinsiyet yani kadının çok olduğu bir ortam amir de kadın zor oluyor gerçekten. ama geçici süre idare ederim diyebilirsiniz o zaman sorun olmaz.
toplam bir çalışma saati yok nöbetler için bir günlük izin olur nöbete giren personel sayısı çoksa nöbet az gelir azsa çok gelir o yüzden belli bir toplam mesai saati yokToplam saat en fazla ne kadar calisiliyor genel olarak peki ? Evet 2 3 yıl yspsam yeter
Evet sayısaldim iki puan turunden de girdim .Yanlış anlamayın lütfen. Tıbbın puanları çok yüksek ve kazanmak için lisede sayısal çıkışlı olmalı kişi. Psikoloji ise EA puan türü ile öğrenci alıyor. Siz lisede sayısal bölümde miydiniz?
Maddi getiri olarak karsiligi yok . Yoksa ogrendiklerim tabi ki kârNeden çöp olsun..sonuçta aldığınız her eğitim sizin gelisiminiz için değil mi?
Peki ben 17-8 ayarlasam surekli , nobet mi sayiliyor bu ? Nobetin de aylik bi saat siniri vardir sanirim ondan fazlasini yapamazsak sorun olur mu kitoplam bir çalışma saati yok nöbetler için bir günlük izin olur nöbete giren personel sayısı çoksa nöbet az gelir azsa çok gelir o yüzden belli bir toplam mesai saati yok
nöbetin sınırı şöyle var 90 saat fazla mesai üzerinde ücret ödemesi alamazsın yani en fazla 90 saat alırsın sadece nöbet için müdürle görüşmek gerek öyle bir insiyatif alır mı?Peki ben 17-8 ayarlasam surekli , nobet mi sayiliyor bu ? Nobetin de aylik bi saat siniri vardir sanirim ondan fazlasini yapamazsak sorun olur mu ki
Malesef oyle cogunluk gitme derdindeBen olsam tıbba devam ederdim. Madem böyle başarılısınız illa ki Türkiye de kalmak zorunda da değilsiniz,ilerde imkan olur belki yurtdışında devam edersiniz eğitim hayatınıza. Hayallerinizi ülke içiyle sınırlamayın,malum ülkemizin durumu..
22 23 saat yapıyor yani haftada . Nobeti de mesai saymazlarsa (ki bilmiyorum boyle bi imkanlari var mi) aldigim ucret de normal calisandan dusuk olur olarak anladim . Bilmiyorum dogru mu anladim . Sanirim yine de bu alana tercih verip bi deneyip olmazsa donmeyi denicem .1 yıl daha kaybetmis olurum ama denemis olurumnöbetin sınırı şöyle var 90 saat fazla mesai üzerinde ücret ödemesi alamazsın yani en fazla 90 saat alırsın sadece nöbet için müdürle görüşmek gerek öyle bir insiyatif alır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?