hayalinizdeki erkek nasıl?

ceremino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
708
0
96
40
Ankara
arkadaslar hıc hayal kurdunuz mu sevecegıınız erkege dair hayaller? su an bırıyle bırlıkteysenız hayalınzdekı erkek mı ???
paylasırsanız sevınrım

güzellim benim eskiden hayal kurardımm şöyle olsun böyle olsun diye ama erekelri tanıyınca sadce adam gibi adam olsun diyorummm

Ben eskiden sadece beni çok sevsin,ben de çok seveyim isterdim,tipe de önem verirdim. Şimdi ise aile yapısının benimkine uygun olması,bana saygı duyması,her konuda güven vermesi,beni hoş tutması da çok önemli sevginin yanında.Artık önce bu açıdan değerlendirip öyle bağlanabilirim birine. Öbür türlü kör aşık olmak sadece zaman kaybına yol açıyor bence

ben hiç hayal etmemiştim sevgilim birden çıktı karşıma ve keşke şşöyle biri olsaydı diyebileceğim bi tip de yok benim.bi tek yeşil göz isterdim o da oldu:)

bende hayal kurmadım,ama kursam bıleeee bu kadarını haayal edemezdımmm askım cok tatlııııııııııııııııııııı

sadık olmalı..saygılı..esprılı..ne hıssetıgım kadar neden öyle hıssettıgımı de bılmelı ve hıssetmelı..egom yuksektır bıraz, sabırlı olmalı..cimri olmamalı..bana hayran olmalı...akıl verdıgım kadar akıl veren de olmalı..hafıf serserı olmalı ruhu,gecenın bılmem kacında bır anda sokaklarda bulmalıyız kendımızı..muzık zevklerımız ve hayat goruslerımız bır olmalı..aynı anda aynı seylerı soylemelı benımle..ya da benım yapacaklarımı benden 1 sn once yapıp sasırtmalı benı..Ruhumun dıger yarısı degıl,RUHUM olmalı...Allah'a cok sukur hepsıne sahıp ustelık cok ta yakısıklı bır sevgılım var..eee bundan ıyısı şamda kayısı sırnaşık şey

kesınlıkle katılıyorum canım aıleler cok onemlı cunku sonucta sevdıgın kısıyı onlar yetıstırıyor ve kısılıgının oturmasında cok etkılıler,kuru kuruya ask malesef olmuyor,saygı ve sadaatte cok onemlı ıkı nokta cunku ask yerını zamanla saygı sevgı ve sadakete bırakıyor.

canım arkadasımmm benımmmmmm allah nazarlardan saklasın senı ve askını,benım guzelll arkadasımada yakısklı bı sevglıı yakısır zatennn,hayat sana hep guzellıkler getırsınnnn
a.s.

benim aşkım kesinlikle hayallerimde ki erkek dış görünüş olarak da karakter olarak da..ona sahip olduğum için çok şanslıyım o benim yaşama sebebim :asigim:

benim hayalimdeki erkek tam aşkım gibi yakışıklı ii kalpli sevecen sıcak kanlı anlayışlı neyse yeter bu kadar şımartmayalım

ben hep esmer biriyle çıkmak istedim ama bi türlü olmadı ya...bundan önceki ilişkim bana çok çektirdiğ için hep bana çok değer verecek ve çok sevecek birini hayal ettim ve huzur istdim herşeyden önce...oldu galiba:asigim:

yaa uzun boylu beaz tenli siyah saçlı çok zayıf olmasın mavi gözlü olsun şöle james laffery gibi olsun diodum hep ama yaşadklarımdan sona çok yakışıklı gördm ama önemli olan muhabbeti içtenliği gülmesi....

önceliki sadıklığı güwenilirliği olan dürüst bi adam olsn
yeni terkedlmş biri olrak sölüorm bunlr en önemlisi
eh bide şöle demir demirkn gibi kalıplı bişy olrsa pek bi sewncm :)

dis gorunusten ziyade ben karakteri kisiligi ile ilgili hayallerkurardim.. ama oyle bi insan yokmus diye tam dusunurken ummadigim an ve mekanda esim karsima cikti ve bu yuzdende fazla dusunmeden evlenme karari aldik.. dis gorunuse gelince erkekler maymundan biraz farki olsun derler ama benim esim oyle deil o yusdende kiskanip duruyorum... allah HERKESE gonlune GORE versin !

Bende kurmadım SEVDİĞİM kişi şöyle olsun böyle olsun ...Hep dürüts saygılı ve bana sevgisini vericek aynı zamand abenim SEVGİ mi? kaldırıcak tatlicadiarzu(dozer kibin sevgim varda:Roflol:)

bende düşünmedim hiç şöyle olsun şunu olsun filan diye beni sevsin yeter derdim aşkım beni seviyo biliyorum, ve bu da yetiyomuş anladım:asigim::asigim:

yeşil ela ya da mavi gözlü olsun gördüm mü o gözlere dayanamıyorum Bu ilk başta tabi ukala zevzek aptal yapışkan yalancı olmasın yeter :)

Karakter sahibi olsun yeter. Oturmus bi kisiligi olsun gerisi bos. Bi oyle bi boyle oynak oynak davranmasin. Artisiyla eksisiyle bi karakteri olsun bende onu taniyayim ve ona gore hareket edeyim boylece kotu surprizler ve anlam verilemeyen davranislar olmas. Kafamda soru isaretleri uykusuz gecelerde olmas. Ne yazikki erkek arkadasim hayalimdeki erkek degil. Niye beraberim ozaman? cunku insanin hayalindeki erkegi bulmasi imkansiz olmasada cok zor ve sans isi. Kimsenin alninda 'Ben hayallerinin erkegiyim gel bana' yazmioki. Oyle bise olsa walla herkesin alnina bakardim tektek.. ama yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…