hayalinizdeki erkek nasıl?

İyi bir yürek
Güzel bir çehre
Dolgun bir maaş

3.de olursa hayalimdekinin tıpkısının aynısına kavuştum sayılır

buyuk harfli mihracem ablaaa :1shok::1shok: sendemi burdaydınnnn

Malesef tatlım. Sabah 7 de kalkmalıyım ama hala burdayım. Öyle gezinirkene gördüm yorumunu. Dedim ki ben bu kadar güzel olsaydım aşk acısı çekmezdim hiç. Boşveer analar neler doğuruyor. İki aya kalmaz daha iyisini bulursun. Değmez üzülmeye:teselli:

ablacım ya 3ay oldu ama :çok üzgünüm: 5 aya mı mal olacak unutmam 6 ay cıkmıstık zaten :roflol:

Önce kendin unutmayı isteyeceksin. Nasıl olsa eninde sonunda unutmayacak mısın? Şimdiden başla unutmaya. Olumlu bir gelişme olursa da sürpriz olur.
Hem bence onun seni hala sevdiğini düşünme, sevmediğini düşün:) Böylece daha kolay olur unutman.

hayatta bızden baska degerlı bısey yok aslındaa...kendımıze guvenelım.her zaman daha ıyısı vardır aslında.. gıden gıtmıstır,aglamak sızlamak yerıne daha sıkı baglanın hayata...unutuluyor ıster ıstemez unutuluyor
ınsan nelerı unutmuyorkı olum gırıyor ıkı kişinın arasına bu bıle unutuluyor.

benim icin; o kisiye kanın ısınması denen birsey var...Herkes dogal olarak bazi kriterler belirler birlikte olmak istedigi erkege dair ama oyle biri cikar ki karsina belki o kriterlerin coguna da uymuyordur ama seversin ve ok yaydan cikar, sevginin onune gecemezsin...

Sevmedikten sonra kriterlerimin hepsine %100 uysa da, birlikte olamam sanırım. Birseyler cekmeli beni ona ama bunun ne oldugunu tarif edemem...

hayalimdeki erkek (bekarken): bir deniz kıyısında evi olsun yurt dışında işi olsun. işleri çok yoğun olsun eve gelmeye zamanı olmasın :sm_cool:

hayalimde hiç erkek modeli yok yaa ortaya karısık olsun :roflol:

:sm_confused:jnm öyle ısmarlamayla olmuyor ki karşına çıkınca işte bu diosun zaten adam gibi adam olması yeterli yani....CADIARZU

ben tamam budur demiştim ama meğer değil miş.. mutsuzum kızlar ya.......(eski sevgilim gibi olmasın yeter)

başka bir insan karsımdakı
değişmez diyenlere müjde
çok seven boyle gidermiydi
müjde hersey bitti....

Benim boy takıntım var çok uzunda değilim ama nedense ya benden kısa yada aynı boyda olanlar yaklaşırlar nedendir anlamadım .Uzun boylu,hoş gülümsemesi olan ve sevip değer vermesi yeterde artar.Çok yakışıklıda olmasın.

Aminnnnnn tüm bekar arkadaşların başına inşallah.Mutlu sonla biten aşk öyküsücoksekeriremsucoksekeriremsu

benim bitanem tam aradığım tip allah gönlüme göre verdi vallahi esmer çok güzel dudakları var karatkter olarakda uyarı ama benim bebeğim biraz fazla kıskanç olsun biz çok mutluyuz

Bende uzun boylu değilim ama uzun boylu bir eşim olsun isterim.Sonra biraz kıskanç olsun,ağır abi olsun,sözünü geçirsin biraz naniknanik Evine bağlı,bana sadık olsun.Çocuklarıyla arkadaş gibi olacak bir baba olsun.kültürlü olsun.İyi kötü herşeyden anlasın isterim.Zeki olsun.:1rolleyes: ama aynı zamanda duygusalda olsun a.s. Benim ne istediğimi ben söylemeden anlayabilsin. Benim gibi gezmeyi,macerayı seven biri olsun :teytey: Sadece yalnızken değil e başkalarının yanında da beni sayacak,değer verecek biri olsun.sırnaşık şey Ya bide ses tonu hoş olsunn Ama en önemlisi inançlı biri olsun yerimseniben Şimdilik bu kadar yeter :icecream:

Biliyorum,biliyorum böylesini bulursam sizede haber veriyim senağlama
ama 40 ne dersen o olurmuş :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…