ceremino Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2007 708 0 96 40 Ankara 1 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ceremino #61 EU1 .!.: benim bitanem tam aradığım tip allah gönlüme göre verdi vallahi esmer çok güzel dudakları var karatkter olarakda uyarı ama benim bebeğim biraz fazla kıskanç olsun biz çok mutluyuz Genişletmek için tıkla... allah ayırmasın canım maşallah
EU1 .!.: benim bitanem tam aradığım tip allah gönlüme göre verdi vallahi esmer çok güzel dudakları var karatkter olarakda uyarı ama benim bebeğim biraz fazla kıskanç olsun biz çok mutluyuz Genişletmek için tıkla... allah ayırmasın canım maşallah
ceremino Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2007 708 0 96 40 Ankara 1 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ceremino #62 eskıden cok sey ısterdım boyu posu yuzu gözü ..... lıste boyle uzayıp gıdıyordu ama sımdı adam gıbı adam olsun dıyorum baska bır sey demıyorum
eskıden cok sey ısterdım boyu posu yuzu gözü ..... lıste boyle uzayıp gıdıyordu ama sımdı adam gıbı adam olsun dıyorum baska bır sey demıyorum
C cansuery Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2010 545 0 46 Ankara 2 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ceremino #63 [sıze="3"]hayalimdeki erkek, hayatımdaki erkektir....[/sıze] tek cümle=) :78:
*KurabiYe* Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2007 2.616 13 0 Hollanda 3 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ceremino #64 Çirkinmiş yakışıklıymış hiç önemli değil fiziksel özellikleri Güvenilir olsun, beni sahiplensin Adam gibi adam olsun da isterse dünyanın en çirkin adamı olsun.. Ama bu devirde böyle erkek bulmakda zor , hep kelek çıkıyorlar..
Çirkinmiş yakışıklıymış hiç önemli değil fiziksel özellikleri Güvenilir olsun, beni sahiplensin Adam gibi adam olsun da isterse dünyanın en çirkin adamı olsun.. Ama bu devirde böyle erkek bulmakda zor , hep kelek çıkıyorlar..