Karakter sahibi olsun yeter. Oturmus bi kisiligi olsun gerisi bos. Bi oyle bi boyle oynak oynak davranmasin. Artisiyla eksisiyle bi karakteri olsun bende onu taniyayim ve ona gore hareket edeyim boylece kotu surprizler ve anlam verilemeyen davranislar olmas. Kafamda soru isaretleri uykusuz gecelerde olmas. Ne yazikki erkek arkadasim hayalimdeki erkek degil. Niye beraberim ozaman? cunku insanin hayalindeki erkegi bulmasi imkansiz olmasada cok zor ve sans isi. Kimsenin alninda 'Ben hayallerinin erkegiyim gel bana' yazmioki. Oyle bise olsa walla herkesin alnina bakardim tektek.. ama yok...
valla benim hayallarimdeki erkek kocişim oldu!!!!!
ben zaten şöyle olsun böyle olsun diye hiç hayal kurmadım. tek derdim beni çok sevmesiydi.allah onu iyiki karşıma çıkarmış onu çok seviyorum
allah şu mübarek ayların hatrına yuvalarımızdan huzuru mutluluğu eksik etmesin
herkese mutluluklar!!!!!!
Ahh ahh ben hayallerimde ki erkeği bir anlatsam :) anlatmak mümkün de bulmak imkansız olanlardan :) Hani cennette erkeklere huriler verilecek bayanlara da gılman denilen erkek köleler verilecek ya sanırım benim hayallerimde ki de bir gılman :) ne diyelim mevla evlenmemiş olanlara gönüllerinde ki pransleri nasip etsin, evlenmiş olanlarınkileri de birer prans eylesin:)
benim hep hayal ettiğim erkek,eski sevgilimdi.. onu tanıdığımda da bu benim hayalimdeki kişi demiştim.hala da değişmedi hayal ettiğim kişi oydu. sadece son dönemlerde yaptıklarını(ayrılmamıza neden olan olaylar) çıkarmak kaydıyla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?