• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalinizdeki evlilik teklifi ve aldiğınız evlilik teklifi

İnşallah kalbine göre birini bulursun

Ya etmedi. Kız istemeyle nişan bi arada oldu.Evlenme teklifini ne zaman ediceksin diye sorucam sonunda:dua:. yemeğe çıktığımızda dışarı çıktığımızda falan umut ediyorum ama beyefendide tık yok:KK1::KK11:
Keşke önceden sinyal verseydin bastırsaydın, şimdi isteme nişan olmuş iyice rahatlamıştır erkeklerin çoğu teklifi saçma görüyor hele ki nişandan sonrası formalite oluyor o yüzden mutlu eder mi etmek için etmesi bilemedim keşke önceden yaşasaydınız bu duyguyu 😓

Keşke önceden sinyal verseydin bastırsaydın, şimdi isteme nişan olmuş iyice rahatlamıştır erkeklerin çoğu teklifi saçma görüyor hele ki nişandan sonrası formalite oluyor o yüzden mutlu eder mi etmek için etmesi bilemedim keşke önceden yaşasaydınız bu duyguyu 😓
Aniden oldu birden mesaj attı yarın seni istemeye geliyoruz diye babamın haberi yoktu o gün yaşadıklarım

Evlilik teklifi yakın zamanda alıcam. Ama adama organızasyona boşa para harcama o kadar sen harcıyacağın parayı direk bana ver daha hayırlı olur :KK70:bı yemeğe çıksak yeter dedım:KK70: temız iş:KK55:

Hayalimde birşey yok ama gerçeği akıllara zarar 😂

Eşim bana avm otoparkında küçük bir saksıda menekşe vermişti. Sağlıksız bu toprağını değiştirir misin diye. Dur bi bakim derken toprağın içinden tektaş çıkmıştı. Bi baktım benimki diz çökmüş. Etraftaki insanlar da durmuş bize bakıyor, bana hadi cevap ver diyorlar. E dedim sormadı. O sırada avm anonsu duydum "canikox A ile evlenmeye ne dersin" diye 😂 Alkış kıyamet arasında evet diye bağırmıştım 😂😂

O sırada yaşlar da ben 37 eşim 41 😂😂😂
Böyle bir evlilik teklifi ilk defa duyuyorum. Çok güzelmiş. Darısı tüm isteyenlerin başına.

Benim doğum gunumdu doğum günüm olduğu için kışın karın ortasında çok şık bir elbise aramıştım altına hiç giyemem ama topuklu çorap çizme almıştım üstüne uyumlu bir montumsa hiç yoktu...ablaminkini giyerim dedim o da o gün odasını kilitlemis ben sabah erkenden cikmaliyim öyle istedi çünkü sevgilim...çıktım neyse.suslenmis gitmişim ama o elbiseye o mont uygun değil ya takigim halen o meseleye .
Neyse buluşcaz ben geldim dedim
Siyah uzun arabalar var ya mafya dizilerinde olur inan adini bilmiyorum.vip araçlar hani .
Onunla geldi bu indi
Şoför var araçta
Hadi bin dedi gidiyoruz
Nereye gidiyosak bu araba nerden çıktı filan gerildim içimden .
Bı baktım bolu dağına gidiyoruz Kartalkaya mi ne
Vardık Kartalkayaya
İndik otele giriyoruz
Yav ben girmem ne münasebet ...soğuktan mi titriyorum korktum da mı titriyorum ayırt edebilmiş değilim ama usuyorum da tabiki gotum donuyodu.

Neyse otele girdik lobideyiz restaurant özel kat randevumuz vardı dedi.
Geçtik yemek salonuna.(Allah'tan üzerimdeki monttan kurtuldum)
Bı biz bı başka aile var .
Aileyi içeriye aldılar biz salonda ikimiziz şarap ve et geldi masada güller kalpler filan aha dedim evlilik teklifi ediyo heralde bu
Yok etmedi ama

resimler filan çekildik nedense(bok gibi çekmişler)
Herkes çok gülerek severek hizmet ediyor bize
Nedense özel muamele var
E teklif yok evlilik teklifi değilse pasta nerde
Pastada yok .
Süreç ilerledi aşağı indik kayak yapacakmisiz üstümde elbise var.
Kayak için kiyafet alırız diyor .giy çıkar yapılıyor ya oralarda kiralık.
E tamam dedim kayak hocasını bekliyoruz
Geldiler bizi kızakla aldılar
Eğitim tesisi mi ne yazan biyere kızakla gittik indik
Sonra pata küte düşe düşe tesise yürüyorum.bi girdim yerde kırmızı kullerden kalp yapılıp ortayada buket güller bırakılmış benimki teklif etti o an karsimda da pankart var evlilik teklifi yazan.resimler çekildi
Ben evet diyemedim elimi ağzıma koyup hıhı demistim

Böyle olmuştu.eve geldim
Babam filan elimde güllerle görünce tövbe estağfurullah diye söylene söylene içeri gitmişti 🤣🤣😍
K Kugupremses

Back
X