- 2 Kasım 2020
- 91
- 134
- 23
- Konu Sahibi Kugupremses
Kız beni korkutma.Ben çok istedim evlilik teklifi almayı ama etmedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız beni korkutma.Ben çok istedim evlilik teklifi almayı ama etmedi![]()
SamimiYemek yemeye gitmistik beni eve götürdügünde garajda söyle söyledi:
Evlenelim mi?
bende dedimki: olur
Bi kac ay sonra evlendik![]()
Neden yahuKız beni korkutma.
Aynı durum bendede var.Neden yahu
Bu tezcanlılıkla 2 ayda düğünü halletmiştirbir beklentim yoktu .eşim daha sevgili olalı 1 hafta olmuşken çalıştığımız iş yerinde pastalar meşaleler kalpli balonlar vs hazırlayıp tüm arkadaşlarını çağırıp herkesin içinde diz çöküp evlilik teklifi etti
ben gergin ben tedirgin ayıp olmasın diye kabul ettim.içimden " kabul ettim diye illa evlenecek halimiz yok ya anlaşamazsak ayrılırız aman falan "diyorum
1 ay sonra sevgililer gününde yine benzer bir organizasyonla evlenme teklif etti bu sefer evet derken bir tık daha rahattım
3. ayımızda nişanlandık zaten .benim eşim "tez canlı" kelimesinin vücut bulmuş hali.
ayy birde 2 defa evlilik teklifi aldım ama ikisinde de yüzük yok yüzüğü düşünememişaltın bileklik hediye etmişti yaşlar 21-23 olunca böyle oldu bizim hikayemizde
yok 6 ay nişanlı kalabildik şükürBu tezcanlılıkla 2 ayda düğünü halletmiştir![]()
İyi dayanmışyok 6 ay nişanlı kalabildik şükür![]()
Amin,sizede gönlünüzden geçeni nasip etsin mutlu mesut etsinİyi dayanmış. Allah ayırmasın.
Hayır yeni nişanlandıkHerhalde evlisiniz Allah mutluluğunuzu daim etsin
Birşey diyeyim mi, bu benim hayalimdeki evlilik teklifiYemek yemeye gitmistik beni eve götürdügünde garajda söyle söyledi:
Evlenelim mi?
bende dedimki: olur
Bi kac ay sonra evlendik![]()
Çıkma ve evlenme teklifini eşimden telde aldimBaşlıkta belittiğim gib hayalinizdeki evlilik teklifi ve gerçeğini anlatalım şuanda benim yok ama![]()
Birşey diyeyim mi, bu benim hayalimdeki evlilik teklifiBöyle hazırlıksız, spontan, samimi falan