hayaller,hayatlar , mutsuz bir evlilik , 24 yaşında beyinde timör

anasonn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
631
238
73
Artık buranın müdavimiyim. Ara ara aklınıza gelip ya bizim kulüpte bir kadın vardı şunu şunu yaşmıştı bile dersiniz. Yaşadım ve gördüm. Artık beynimde bir tümör var. İyi huylu kötü huylu umrumda bile değil inanın değil. Artık gülüp geçiyorum. Kimse umrumda değil. Kızlar ben yaptım siz yapmayın ne olur. Kıydım ben kendime siz kıymayın . Umutsuz olma demeyin benim hep umudum gülen yüzüm oldu. Hani etrafınıza neşe saçan o mutlu kızlar var ya ben de onlardanım da anlamıyorsunuz işte. Bırakın hayatı demiyorum ama dolu dolu yaşayın. Korkmadan. Eviniz olmasın borca gerek yok eşyada az olsun yeter. Konforlu bir yatak kafiii. Gerisi mi ya şa mak. Doya doya koşmak yağmurda ıslanmak. Sizi anlayan insanla yaşamak size aşık olanla değil. Ömrünüzü kendinize adayın. Sadece size. Az konuşup az duyup yaşayın. Dua edin bol bol. Eğer mümkünse yavrunuz olsun şen kahkahalı sizden geriye o kalsın. Hoşçakalın ...

Son düzenleme:
Dur bakalım yahu veda eder gibi....üzüldüm bak bu yazdıklarına,köpeğin olsun kaynanan kocan, sen tedavine bak
Bakacağım elbet ama üzülüyorum işte en çokta sevgime nasıl kıydılar. Şimdi her şey bomboşşş

Her şey bitmiş gibi konuşuyorsun...Daha yeni başladı şimdi daha çok asılmalı hayata, mücadele etmeli, inadına yaşamalı, mutlu olmalı, kahkaha atmalısın. Umutsuzluk yok..Unutma bu bir imtihan.

tüylerimi diken diken et be kizcagiz... Rabbim sen kahkalarini yüzünden eksik etmesin, sifa versin... hepimiz yanlis tercihler yapiyoruz,hangimiz tam anlamiyla 4*4 lük mutluyuz ki? iste imtihan dünyasi....

Sen tedavine bak kendini kimse için üzme düşünme onları seni üzenleri . İyi düşün iyi olsun . Hoşçakalın falan yok .

Ah ah bırakın ardinizda sizi üzen insanları hayat kısa ye iç gezeriz doyasıya mutlu ol güzelliklerle dolu dışarısı herşey bizim çizdiğimiz dünyamızdan ibaret değil keşfettiler ışte herşeyi inadına ben doğum yaptığım zaman yoğun bakımda bir odada bir kadın kalıyordu sanırım rahim kanseriydi ve son evresiydi son günlerini hastane odasında bağırarak ağlayıp geçiriyordu şimdi ne oldu bilmem sonu belki ölmüştür ama daha bir kac saat once doğan ikiz kizlarima bakarken gördüm onu belkide içinden onların savunmasız olmasına rağmen daha çok yaşayacağını düşündü birden hatirladim demem o ki hayatinin kiymetini bil

Allah yardımcın olsun. Umarım hastalığını da yener çok daha güzel günler görürsün

Sizin için Allah'tan hayirlisini diliyorum. Inşallah biraz zamanla iyileşir (psikolojik ve fiziksel olarak) tüm bu yaşadıklarınızı eskitirsiniz. Zaman herseyin ilacı diyorlar ya gerçekten çok klasik ama öyle. Çok geçmiş olsun her anlamda

Allah şifa versin. Tedaviden sonra o meşhur beyaz sayfalardan birini aç ve mutlu ol upuzun bir ömür boyunca..

Rabbim sifalar versin guclu bi kadinsiniz bunun da ustesinden gelirsiniz kendinize guvenin
Hep mutlu olun

Ben senin yerinde olsam kötü günde yanımda olmayan eşim ve o anasına inat hayata tutunur savaşır onlarıda kapıma köpek ederdim senin ciğerin yanıyo anlıyorm hayata tekrar olumlu bak ve eşini pişman et ve asla barışma hayatını yaşa

Aman salla kaynanayı kocayı git boşa tazminat davası aç güçlü bi avukat tut hastayım diye beni bosuyo de al parayi defet aileni gez toz hayatının kalanını kendin için yasa allah şifa versin ama Moral bozarak kendine kötülük ediyosun.

Dur dur dur ne hoscakali hayata yeniden merhaba diyeceksin insAllah.

Bak belki beynimde degil ama lenf bezimde (kalbimin ve akcigerlerimin hemen arkasindaki lenf bezi ustelik yeri bayagi kritikti) tümör cikti benimde. 21 yasindaydim universite 3. Siniftim. Lenf kanseri dediklerinde hemsire bil yazik cok da gencsin diye yorum yapti. Ne sancilar cektim ne tedaviler gordum. Tümor kalbime baski yaptigi icin inanilmaz kol agrilari cekiyordum. Ayni zamanda akcigerlerime baski yaptigi icin oksurukten nefes alamaz hale geliyordum.Tedaviden sonra ne yan etkiler yasadim ama atlattim bitti gitti hicte umutsuzluga dusmedim yenecegim dedim ve yendim Allah in izniyle.

Ne olur umutsuzluga dusme derdi veren Rabbim dermaninida vermistir. Kimseyi kafama takma tedavine odaklan ve bu tedaviyle iyi olacagina inan.

Soylemesi kolay diyeceksin ama eger iyi olacagona inaniyirsan vucut tedaviye daha olumlu cevap veriyor.

Ben kemoterapi sandalyesinde sise sise serum yerken hep bu ilaclar gidecek tumoru yok edecek diye dusunuyordum. Sukur vucudum tedaviye olumlu cevap verdi ve gercekten tumor kuculdu.

Umudunu sakin kaybetme moral cok onemli. Kimseyide kafana takma.

canim arkadaslara kesinlikle katiliyoru ustelik klemek istiyorum kocaymis kaynanatymis hih gencsin daha yolun basindasin sagliinada kavusacaksin insallah at bunlari bi kenara hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic ama hiiiicccccccccccccc onlar icin kendini yorup uzulme sagligna bak asla kimse degismez ddegistiremezsin bosver en azindan bi cocugun yok uzulecek bunun icin cok cok sukret ve onune bak onune
asla ama asla cocugun yoksa iyi dinle beni
hemde cok iyi dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…