hayaller,hayatlar , mutsuz bir evlilik , 24 yaşında beyinde timör

Artik esimin sinavi o yuruyemezken ben elini birakmadim hic o yurudu kendimdeb tuketip.ona verdim ailesi mahvetti beni. Hamdolsun ki kendimi adadigim bir işim var ögrenncilerim var.

Evet çocugum yok 23 yasindayim daha. Cocugum.yok diye saldirmaya bile basladilar. Ne desen boss 3 yildir her derdimi anlattim sizlere . Şukur ki isim meslegim var beni hayata baglayan
Sonuna kadar işimin başinsa olacağim

Asla söylemesi kolay olur mu hiç her tecrube faydali bana. Rabbim bir daha yaşatmasin sana o günleri. Inaniyorum yeneceğim ama bu hastaliğa sebep olanlar yanimda olacak mi beni birakacak mi merak ediyorum

Geçmiş olsun. Bu hastalığı öğrendiniz ya ikinci bir şansınız var. Yaşamaya şimdi başla. Ah vah zamanı değil. Bu sana bir uyarı. Kendine gel.sadece kendin için mutlu yaşa. İyi ol. Dua et.

Şu an şoktayım anasonn.
Tahmin ediyordum bu kadar uzulmeye bedenim dayanamayacakti. Ama esas şimdi başliyor hayat. Ben tek başina daha gücluyun inanin. Bunlarda geçecek . Ama sevgiye olan inancimi yitirmekten korkuyorum.

O yola tek başima cikabilsem ah eşimi sevmekten vazgeçsem . Tek başina daha guçluyum ben

Vicdanim rahat ben onu hic birakmadim ama o beni birakirsa rabbime havale ediyorum. Birakmaz ama destek olmasi ailesine dur demesi o kadar onemli ki

bu saat en sonra olsalar bile farketmez gerçek yüzlerini gördüm artık kendi ayaarimin üstünde durabilirim Allahin izniyle
Elbette durabilirsin buna inan bir işe bakar ya . Yeniden başlarsin sana ait olan hayati yasarsin

şuan dert ettiğim herşeye bir sktr çaldım..

ve siz umursamadığınızı söyleseniz de o şeyin iyi huylu olmasını ve hiçbişeyi takmamayı öğrendiğiniz mutlu bir hayata bu sınavdan sonra yeniden merhaba demenizi tüm kalbimle diledim

Anliyorum canim ama.yapamadim yasadigim yer meslegim mecbur kaldim canim seviyorum da inkar edemem ama maddi anlamda biraz beklemem gerek. Bosanirsam doguya tekrar donecegim.ustelik onun yuzunden rahat bir yerden geldim. Simdi bilmedigim bir yere tayini kaldiramam

En guzeli bu bence d3 yasadiklarimi hep anlattim ki insanlar bir an bile olsa mutlu olsunlar diye. Ben oyleyim inanin gulmekten vazgecmicem.

Bunun icin buradayim tamda yasadiklarimi anlatmak hen rahatlamak hem de insanlara biraz olsun destek olmak icin

Gucluyum asla pes etmem ama yoruldum sanirim zayif dustu ruhum. Tez zamanda toparlanmak istiyorum

En guzeli bu bence d3 yasadiklarimi hep anlattim ki insanlar bir an bile olsa mutlu olsunlar diye. Ben oyleyim inanin gulmekten vazgecmicem.

siz çok güçlü bir kadınsınız baktım ben sizin konularınıza. herşey güzel olacak göreceksiniz.

yaz tabi burdayız Allahın izniyle iyileşirsin inşallah takma kafana gün doğmadan neler doğar

Evet çocugum yok 23 yasindayim daha. Cocugum.yok diye saldirmaya bile basladilar. Ne desen boss 3 yildir her derdimi anlattim sizlere . Şukur ki isim meslegim var beni hayata baglayan
Sonuna kadar işimin başinsa olacağim

İçimi delip geçtin be çocuk
Sen benim elimde büyüttüğüm yeğenimden bile ufaksın
Dik dur, sakın geri adım atma
İnanıyorum iyi olacaksın
Dua edeceğim buradaki nice kadın gibi
Hastalık senin imtihanın ama bunu en yüksek notla vereceğinden eminim
Doğrulup yeni bir hayata başla lütfen, koca, kv, kp, akraba bıdı bıdı hepsi boş, evliliğe verilen her emek bomboş, sen olmadıktan sonra bir şeyin kıymeti yok, yaşa ne olur, bu emek, sevgi, yuva uğruna ziyan olmuş tüm hayatlara inat sen yaşa. İçim çok ama çok dolu, güzel haberlerini almak istiyorum, Rabbim yanında unutma, naçizane yüreğimle ben de varım, ne zaman istersen buradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…