Artik esimin sinavi o yuruyemezken ben elini birakmadim hic o yurudu kendimdeb tuketip.ona verdim ailesi mahvetti beni. Hamdolsun ki kendimi adadigim bir işim var ögrenncilerim var.tek değil hep beraber güzel şeyler için birbirimiz için dua edelim değil mi.. kocaman bir yüreğin var.. koyver gitsin eşini kaynananı.. mücadele etmekte hayatın bir parçası değil mi.. Sen mücadeleni kaybedersen senden sonrakilere belkide ümit olmayacaksın.. Tedavine en güzel şekilde devam edip başkalarının umudu olacaksın belkide
Evet çocugum yok 23 yasindayim daha. Cocugum.yok diye saldirmaya bile basladilar. Ne desen boss 3 yildir her derdimi anlattim sizlere . Şukur ki isim meslegim var beni hayata baglayancanim arkadaslara kesinlikle katiliyoru ustelik klemek istiyorum kocaymis kaynanatymis hih gencsin daha yolun basindasin sagliinada kavusacaksin insallah at bunlari bi kenara hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic ama hiiiicccccccccccccc onlar icin kendini yorup uzulme sagligna bak asla kimse degismez ddegistiremezsin bosver en azindan bi cocugun yok uzulecek bunun icin cok cok sukret ve onune bak onune
asla ama asla cocugun yoksa iyi dinle beni
hemde cok iyi dinle
Asla söylemesi kolay olur mu hiç her tecrube faydali bana. Rabbim bir daha yaşatmasin sana o günleri. Inaniyorum yeneceğim ama bu hastaliğa sebep olanlar yanimda olacak mi beni birakacak mi merak ediyorumDur dur dur ne hoscakali hayata yeniden merhaba diyeceksin insAllah.
Bak belki beynimde degil ama lenf bezimde (kalbimin ve akcigerlerimin hemen arkasindaki lenf bezi ustelik yeri bayagi kritikti) tümör cikti benimde. 21 yasindaydim universite 3. Siniftim. Lenf kanseri dediklerinde hemsire bil yazik cok da gencsin diye yorum yapti. Ne sancilar cektim ne tedaviler gordum. Tümor kalbime baski yaptigi icin inanilmaz kol agrilari cekiyordum. Ayni zamanda akcigerlerime baski yaptigi icin oksurukten nefes alamaz hale geliyordum.Tedaviden sonra ne yan etkiler yasadim ama atlattim bitti gitti hicte umutsuzluga dusmedim yenecegim dedim ve yendim Allah in izniyle.
Ne olur umutsuzluga dusme derdi veren Rabbim dermaninida vermistir. Kimseyi kafama takma tedavine odaklan ve bu tedaviyle iyi olacagina inan.
Soylemesi kolay diyeceksin ama eger iyi olacagona inaniyirsan vucut tedaviye daha olumlu cevap veriyor.
Ben kemoterapi sandalyesinde sise sise serum yerken hep bu ilaclar gidecek tumoru yok edecek diye dusunuyordum. Sukur vucudum tedaviye olumlu cevap verdi ve gercekten tumor kuculdu.
Umudunu sakin kaybetme moral cok onemli. Kimseyide kafana takma.
Tahmin ediyordum bu kadar uzulmeye bedenim dayanamayacakti. Ama esas şimdi başliyor hayat. Ben tek başina daha gücluyun inanin. Bunlarda geçecek . Ama sevgiye olan inancimi yitirmekten korkuyorum.Şu an şoktayım anasonn.
Dilerim anlarlar ve yaninda olurlar sana geç kalmazlarCanim yasadiklarin benimkine benziyornbim yanimdada olmayan birnailem
O yola tek başima cikabilsem ah eşimi sevmekten vazgeçsem . Tek başina daha guçluyum benCanim yaşadıklarım benim yaşatmış çok benziyor başta Allah şifa versin benimde ailem yanımda değildi bos atmaya çalışan bir kaynanam degersizlik bende 24yasimdayim sıfırdan baslicam güçlü olmaya karar verdim sana tavsiyem artık bu acilardann sonra güçlü olup kendin için mutluluğun için adım atman Allah yardımcımız olacak inşallah
bu saat en sonra olsalar bile farketmez gerçek yüzlerini gördüm artık kendi ayaarimin üstünde durabilirim Allahin izniyleDilerim anlarlar ve yaninda olurlar sana geç kalmazlar
Vicdanim rahat ben onu hic birakmadim ama o beni birakirsa rabbime havale ediyorum. Birakmaz ama destek olmasi ailesine dur demesi o kadar onemli kiÖncelikle Rabbim tez zamnda sifanizi verir İnsAllah.. Allah büyüktür. Kaynananin da yarına ne olacağı belli olmaz.. Yaziklar olsun. iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta, diye evleniliyor. Kötü gününüzde hastaliginizda yanınızda olmuyorsa iyi günümüzde ve sagliginizda hiç yanınızda olmasın. Atlatacaginiza inanıyorum Rabbimin izniyle. Lütfen moralinizi bozmayın.Bozmalarina da izin vermeyin. Moral çok önemli. Kendinizi birakmayin herkese ve herseye inat ... İyileseceksiniz. Kendiniz için iyilesin. Hiç umrumda değil falan demeyin. Onlar için değmez. Kendinizi düşünün ve bir an önce iyileşmeye başlayın.. Dualarımda olacaksınız. Rabbim tez zamanda sifanizi verir İnsAllah..
Elbette durabilirsin buna inan bir işe bakar ya . Yeniden başlarsin sana ait olan hayati yasarsinbu saat en sonra olsalar bile farketmez gerçek yüzlerini gördüm artık kendi ayaarimin üstünde durabilirim Allahin izniyle
Artık buranın müdavimiyim. Ara ara aklınıza gelip ya bizim kulüpte bir kadın vardı şunu şunu yaşmıştı bile dersiniz. Yaşadım ve gördüm. Artık beynimde bir tümör var. İyi huylu kötü huylu umrumda bile değil inanın değil. Artık gülüp geçiyorum. Boşatmak isteyen kaynananam beni düşünmeyen ailem arkamda durmayan kocam. Kimse umrumda değil. Kızlar ben yaptım siz yapmayın ne olur. Kıydım ben kendime siz kıymayın. Çok sevdim çokta sevildim ama kimse vazgeçilmez değil. Eşime adadım kendimi 8 yıl görüştük . Elini hiç bırakmadım hiç. Ama kırıldık kırdılar affedemedim. Bu hastalığa sevinir oldum. Kimse dokunamaz bana artık diye. Umutsuz olma demeyin benim hep umudum gülen yüzüm oldu. Hani etrafınıza neşe saçan o mutlu kızlar var ya ben de onlardanım da anlamıyorsunuz işte. Bırakın hayatı demiyorum ama dolu dolu yaşayın. Korkmadan. Eviniz olmasın borca gerek yok eşyada az olsun yeter. Konforlu bir yatak kafiii. Gerisi mi ya şa mak. Doya doya koşmak yağmurda ıslanmak. Sizi anlayan insanla yaşamak size aşık olanla değil. Ömrünüzü kendinize adayın. Sadece size. Az konuşup az duyup yaşayın. Dua edin bol bol. Eğer mümkünse yavrunuz olsun şen kahkahalı sizden geriye o kalsın. Hoşçakalın ...
Anliyorum canim ama.yapamadim yasadigim yer meslegim mecbur kaldim canim seviyorum da inkar edemem ama maddi anlamda biraz beklemem gerek. Bosanirsam doguya tekrar donecegim.ustelik onun yuzunden rahat bir yerden geldim. Simdi bilmedigim bir yere tayini kaldiramambende ilk öğrendiğimde yanı tepkileri vermiştim..
daha önce üzüldüğüm şeylere bakıp ne kadar boş olduğunu anladım..
artık yaşamam diyordum..
ama geçti gitti iyi huyluydu çok şükür..
hatta ben öğrenmesem kendi kendine geçip gidecekmiş hiç hissetmedim..
kendini üzüp korkutma..kaynanayı kocayı takma.. bana göre senin o kocanın yanında durmaman daha sağlıklı ama neyse o konuda bişey demiyeceğim çok fazla... Allah şifa versin
En guzeli bu bence d3 yasadiklarimi hep anlattim ki insanlar bir an bile olsa mutlu olsunlar diye. Ben oyleyim inanin gulmekten vazgecmicem.şuan dert ettiğim herşeye bir sktr çaldım..
ve siz umursamadığınızı söyleseniz de o şeyin iyi huylu olmasını ve hiçbişeyi takmamayı öğrendiğiniz mutlu bir hayata bu sınavdan sonra yeniden merhaba demenizi tüm kalbimle diledim
Bunun icin buradayim tamda yasadiklarimi anlatmak hen rahatlamak hem de insanlara biraz olsun destek olmak icintek değil hep beraber güzel şeyler için birbirimiz için dua edelim değil mi.. kocaman bir yüreğin var.. koyver gitsin eşini kaynananı.. mücadele etmekte hayatın bir parçası değil mi.. Sen mücadeleni kaybedersen senden sonrakilere belkide ümit olmayacaksın.. Tedavine en güzel şekilde devam edip başkalarının umudu olacaksın belkide
Coook sagol canimmm rabbim dualarinizin fazlasini size versiniyi haberlerini bekliyoruzdeme öyle şeyler Allah büyük dualarımız seninle..biz burdayız senden güzel haberler bekliyoruz tamam mı.?
Gucluyum asla pes etmem ama yoruldum sanirim zayif dustu ruhum. Tez zamanda toparlanmak istiyorumSen çok güçlü bir kadına benziyorsun ,ayaklarının üstünde duracak ve herkese meydan okuyacak olan biri.Fakat bu karamsarlık ve veda yakışmamış sana mucadele etmelisin savaşmalısın.Bırak şimdi onlar ötede oynaya dursunlar kv,görümce,koca ve diğerleri.Sen sağlıklı ol yeterki gerisi boş.Rabbim acil şifalar versin sana inşallah.....
En guzeli bu bence d3 yasadiklarimi hep anlattim ki insanlar bir an bile olsa mutlu olsunlar diye. Ben oyleyim inanin gulmekten vazgecmicem.
Gucluyum asla pes etmem ama yoruldum sanirim zayif dustu ruhum. Tez zamanda toparlanmak istiyorum
Evet çocugum yok 23 yasindayim daha. Cocugum.yok diye saldirmaya bile basladilar. Ne desen boss 3 yildir her derdimi anlattim sizlere . Şukur ki isim meslegim var beni hayata baglayan
Sonuna kadar işimin başinsa olacağim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?