hayaller,hayatlar , mutsuz bir evlilik , 24 yaşında beyinde timör

Canim yasadiklarin benimkine benziyornbim yanimdada olmayan birnailem

Canim yaşadıklarım benim yaşatmış çok benziyor başta Allah şifa versin benimde ailem yanımda değildi bos atmaya çalışan bir kaynanam degersizlik bende 24yasimdayim sıfırdan baslicam güçlü olmaya karar verdim sana tavsiyem artık bu acilardann sonra güçlü olup kendin için mutluluğun için adım atman Allah yardımcımız olacak inşallah

Öncelikle Rabbim tez zamnda sifanizi verir İnsAllah.. Allah büyüktür. Kaynananin da yarına ne olacağı belli olmaz.. Yaziklar olsun. iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta, diye evleniliyor. Kötü gününüzde hastaliginizda yanınızda olmuyorsa iyi günümüzde ve sagliginizda hiç yanınızda olmasın. Atlatacaginiza inanıyorum Rabbimin izniyle. Lütfen moralinizi bozmayın.Bozmalarina da izin vermeyin. Moral çok önemli. Kendinizi birakmayin herkese ve herseye inat ... İyileseceksiniz. Kendiniz için iyilesin. Hiç umrumda değil falan demeyin. Onlar için değmez. Kendinizi düşünün ve bir an önce iyileşmeye başlayın.. Dualarımda olacaksınız. Rabbim tez zamanda sifanizi verir İnsAllah..

Rabbim tez zamanda şifa versin sana ve tüm şifa bekleyenlere.sağlıktan önemli ne var ki şu hayatta.pes etmek yok.güçlü ol.bu rahatsızlıktan ameliyat olup kurtulan çoook kişi var.sen yeterki pes etme

Canım benim
Bu hastalığın en büyük ilacı umut. Ne yapılacağını çok da iyi bilirken neden uygulamıyorsun? Kimseyi takma ya senden daha önemli ne var bu hayatta, her şey çok güzel olacak güzel günler gelecek emin ol.
Dualarım seninle.
Sevgiler

Bak ezanin uzerine dua ettim Allah yardimci olsun. Derdi veren rabbim dermansiz birakmaz kullar kucuc allah buyuk uzulme

Nasıl anlasildi tümörün vaeligi? Haberi var herkesin? Hakikaten hayatta anlaşılabilmek cok onemli.

yapma bunu kendıne....tedavını ol ve eger ayrılmak ıstıyorsan ayrıl esınden..ne o boşvermıssın sankı herseyı..neden?? çok gencsın artık herseyın tedavısı var...yazık etme gençliğine...

bende ilk öğrendiğimde yanı tepkileri vermiştim..
daha önce üzüldüğüm şeylere bakıp ne kadar boş olduğunu anladım..
artık yaşamam diyordum..
ama geçti gitti iyi huyluydu çok şükür..
hatta ben öğrenmesem kendi kendine geçip gidecekmiş hiç hissetmedim..
kendini üzüp korkutma..kaynanayı kocayı takma.. bana göre senin o kocanın yanında durmaman daha sağlıklı ama neyse o konuda bişey demiyeceğim çok fazla... Allah şifa versin

Dert geliyorsa mutlaka insana bişey öğretmek için geliyor. Geldi ve gidecek inşallah. Hayata dair size kazandırdıklarını ise bir ömür kullanacaksınız.

Rabbim şifalar versin. Kendinizi bırakmayın lütfen. Umarım bu mesajınızı bir erkeksiz benim hayatım değersiz diye ağlayan KK bayanları da okur.

Hayat böyle , hepimiz insan oğluyuz; kendimize dert edinecek birşeyler buluyoruz Mutlaka,
Ekmeğini zor kazanan birisine baksak, elde edemedikleri için üzülüyor,
Çok varlıklı birisi de elde ettiklerinden Mutlu olamadığını, paranın mutluluk getirmediğini idrak ettiğinde düştüğü boşlukta sürükleniyor...
Esasında herşeyin başı sağlık .. Kaybetmeden evvel kıymetini bilemediğimiz sağlığımız ...
Bu sizin için de bir milat olsun, öğrenmiş olduğunuz rahatsızlığınız; dünyaya geliş amacımızı daha iyi anlamak için geçici olarak size verilmiş olsun ve inşallah hayırlı sonuçlar alarak uğurlayın onu ,
akabinde de kötülükle beyninizi yoranları hayatınızdan tamamen çıkartın...
Allah hayırlı şifalar , güzel günler versin...
güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Neden hemen umutsuzluğa kapılıyorsun ki?
Her yaşadığımızda pes edersek, bu kadar kolay vazgeçersek mücadele ne zaman vereceğiz?
Her şey psikolojide biter. Öncelikle sana üzüntü veren bütün insanları hayatından çıkar. Elinin tersiyle it. Onları umursamadığın zaman tedavinin yarısını kendin yapmışsın demektir.
Allah yardımcın olsun.

Sen çok güçlü bir kadına benziyorsun ,ayaklarının üstünde duracak ve herkese meydan okuyacak olan biri.Fakat bu karamsarlık ve veda yakışmamış sana mucadele etmelisin savaşmalısın.Bırak şimdi onlar ötede oynaya dursunlar kv,görümce,koca ve diğerleri.Sen sağlıklı ol yeterki gerisi boş.Rabbim acil şifalar versin sana inşallah.....

tek değil hep beraber güzel şeyler için birbirimiz için dua edelim değil mi.. kocaman bir yüreğin var.. koyver gitsin eşini kaynananı.. mücadele etmekte hayatın bir parçası değil mi.. Sen mücadeleni kaybedersen senden sonrakilere belkide ümit olmayacaksın.. Tedavine en güzel şekilde devam edip başkalarının umudu olacaksın belkide

iyi haberlerini bekliyoruz deme öyle şeyler Allah büyük dualarımız seninle..biz burdayız senden güzel haberler bekliyoruz tamam mı.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…