Hayaller & Hayatlar

Leylaleyla3562

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
33
9
86
Merhaba arkadaşlar. Dünde bir konu açmıştım bir korkum hakkında . Sağ olsun herkes çok yardımcı oldu. Bugünde aslında merak ettiğim bir şey hakkında soru sormak birazda içimi dökmek istedim. Bundan yaklaşık 8 ay önceye kadar birini çok seviyordum . Çok karma karışık ilişkimiz vardı. İlk başladığımızda 1 sene hiç sıkıntı yaşamadan çıktık . Daha sonra durduk yere ayrıldık. Daha doğrusu zamanla benimle ilgilenmemeye başladı ve en sonunda buda canıma tak etti ayrıldım .Sonrası hep pişmanlık hatalar hatalar.. Annesi beni sevmiyordu ve nedenini bile açıkçası bilmiyordum.. Kadın kız cinsinde kimseyi sevmiyor kimseyi oğluna yakıştıramıyordu. Neyse yıllar sonra yani tam 3 Yıl sonra dedesinin ölümünde tekrar aramızda bir yakınlaşma oldu ve gene 3 ay hiç problemsiz çıkmaya devam ettik. Sürekli evlilik hayalleri kuruyor bana sürekle zaman ayırıyordu. Okula gitmesine rağmen sabahlara kadar benimle konuşuyor benimle çok güzel ilgileniyordu. Beni aşırı derecede kıskanıyor ve sürekli güzel sözlerle cümlelerle hitap ediyordu. Sonra durduk yere benden ayrıldı ama mesaj atmayı sürekli benimle konuşmayı kesmedi . Ona cevap vermeyip azarlamama ve terslememe rağmen sürekli yazıyordu. Daha sonra beni sevdiğini pişman olduğunu ve tekrar barışmak istediğini söyledi yaklaşık ayrılmamızdan bir hafta sonra oldu buda. Affettim seviyordum çünkü. Hani aşkın gözü kör derler ya, öyleydi gerçekten bende. Ne yaparsa yapsın ona kızamıyor küsemiyordum. Bir insanı hiç sarılmadan bile yıllarca sevebilir misiniz ben sevdim. Beni herkes den saklamaya çalışmasına, annesinin beni sevmemesine hatta bu terkedişlerine rağmen bile sevdim. Böyle böyle gider iken tam 3 ay sonra onunla buluşmaya gittim. O gün çok güzeldi herşey gerçekten inanılmaz derecede çok güzeldi. Evime gitmek için yola çıktığımda bile sürekli mesaj attı kendime dikkat etmemi istedi eve gittiğimde haber etmemi istedi. Akşam evime geldiğimde gene onun okulu ve benim işim olmasına rağmen sabaha kadar konuştuk. o günü okula gideceğinde hazırlanmaya gitti ve akşama kadar hiç konuşmadı mesaj atmadı cevap vermedi. Aramadı ve hiç bir şey yapmadı işte . Akşam ise özür dileyip ayrılması gerektiğini ve ama hala hep arkadaş kalabileceğimizi söyledi. Anlayacağınız hayallerim bir anda üstüme milyon katlı bir bina gibi çöktü. Kızdım ilk defa bir daha asla aramızda bir şey olmayacağını söyleyip heryerden silip engelledim onu. Gel gelelim ki asıl meseleye . Bir erkek neden böyle yapar ? Altındaki sebep ne olabilir sizce ? Ben mi Çok aptalım yoksa dalga mıydı herşey ? ben bi sonuca varamadım ne yapar isem yapayım . Düşüncelirmde boğuldum ve sırf ondan ( kalbimde ve aklımda) kurtulmak için heme biri nişanlandım . Ama kalp hala aynı. Akıl ise kalmadı hiç . Neden acaba neden gitti..

Dengesiz,saçma sapan bir kişiliği varmış.Ne istediğini bilmeyen biri .Boşver bence hiç düşünme bile .
Bilmiyorum bazen aklıma geliyor elime geçse boğarım herhalde şu an onu diye düşünüyorum . Ama anılardı insanı neden bilmem üzüyor bazen .

Seni oyalamış, ya başka biri vardı ya da annesi baskı yapıyordu ama sonuçta sevgisine sahip çıkamayan biriymiş.
Onu bunu geçtim de onu unutmak için başkasıyla nişanlanmışsın. Sevgili olmak bile değil yahu nişan nişan. Evliliğe bi adım kalmış.
Neden başkasını yarabandı olarak kullanıyorsun kalbin başkasındayken nasıl miden alıyor bunu?
Bak şöyle düşün, sen şu an birisini kendine yarabandı yapıyorsun ya eski sevgilin de seni öyle kullanmıştır belki hı?
Bazılarına müstehak yani.

2 kizi birden idare ediyordu muhtemelen
Ara ara onu sevip vicdan yapip seni terkediyordu falan
ona çok yakın bir tanıdığım vardı. Sizin dediğiniz gibi aklıma ilk bu ihtimal geldi . Ama öyle bir şey olmadığını ve bu konuyu konuşmak istemdiğini söyledi o çok yakınındaki arkadaş.

Gelisimini tamamlayamamis birine denk gelmissin iste. Uzak dur boyle insandan ne istesigini bilmeyen dengesiz muhtemelen baska kiz vardi senden ona onadan sana gelip gidiyordu.
Suan baskasiyla mi nisanlisiniz ? Nisanli oldugunuz kisiye yazik degil mi kullaniyorsunuz suan onu.

birini aklından çıkarmak için başkasıyla nişanlanma evlenme olaylarını hiç anlamadım anlamıyorum da.Mutlu olmayacaksın neden evlenip karşındakinin hayatını karartıyorsun ki?
Aslında mutlu değilim değil . Nişanlım sürekli benimle ilgileniyor ve benim için sürekli bir şeyler yapıyor bu hoşuma gidiyor . Bende onu üzmemek için herşeyi yapıyorum .

Niyetim onu kullanmak olsaydı herhalde şimdiye kadar çoktan ayrılırdım . Dedim ya onu üzmüyorum elimden geleni de yapıyorum üzmemek için de . Oda bana aşırı değer veriyor .

Ben o kısmı kaçırmışım. Yahu sen ne yapıyorsun olmuş bitmiş bir ilişki neden düşünüyorsun? Evliliğine kaç gün kalmış.
bilmiyorum kimine göre takıntılı kimine göre ise çok sevdim . Benimse yaptığından sonra piskolojim darmadağın oldu.

Aslında mutlu değilim değil . Nişanlım sürekli benimle ilgileniyor ve benim için sürekli bir şeyler yapıyor bu hoşuma gidiyor . Bende onu üzmemek için herşeyi yapıyorum .
ama şu anki mutluluğunla ilgiyle kocaman bir ömrü karşılaştıramazsın ki.. evlilik bu bugün iyi hoş ilgili peki ileride ne olacak ciddiyetin farkında mısın ?

Niyetim onu kullanmak olsaydı herhalde şimdiye kadar çoktan ayrılırdım . Dedim ya onu üzmüyorum elimden geleni de yapıyorum üzmemek için de . Oda bana aşırı değer veriyor .
Aklinizda baskasi varken o kisiye sarilinca vicdaniniz sizlamiyor mu. En kotusu evlendiginizde o kisiyle ayni yataga nasil gireceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…