- 10 Haziran 2016
- 33
- 9
- 86
- Konu Sahibi Leylaleyla3562
-
Bilmiyorum bazen aklıma geliyor elime geçse boğarım herhalde şu an onu diye düşünüyorum . Ama anılardı insanı neden bilmem üzüyor bazen .Dengesiz,saçma sapan bir kişiliği varmış.Ne istediğini bilmeyen biri .Boşver bence hiç düşünme bile .
evet nişanlıyım ve düğünüm 9 temmuz da .Ha şuan başkasıyla nişanlısın yani öyle mi
evet nişanlıyım ve düğünüm 9 temmuz da .
ona çok yakın bir tanıdığım vardı. Sizin dediğiniz gibi aklıma ilk bu ihtimal geldi . Ama öyle bir şey olmadığını ve bu konuyu konuşmak istemdiğini söyledi o çok yakınındaki arkadaş.2 kizi birden idare ediyordu muhtemelen
Ara ara onu sevip vicdan yapip seni terkediyordu falan
birini aklından çıkarmak için başkasıyla nişanlanma evlenme olaylarını hiç anlamadım anlamıyorum da.Mutlu olmayacaksın neden evlenip karşındakinin hayatını karartıyorsun ki?evet nişanlıyım ve düğünüm 9 temmuz da .
İlginç olan o kişi benimle da çok yakın .Cok yakin arkadaslari biliyorum ben hayatta satmazlar sahidim
Aslında mutlu değilim değil . Nişanlım sürekli benimle ilgileniyor ve benim için sürekli bir şeyler yapıyor bu hoşuma gidiyor . Bende onu üzmemek için herşeyi yapıyorum .birini aklından çıkarmak için başkasıyla nişanlanma evlenme olaylarını hiç anlamadım anlamıyorum da.Mutlu olmayacaksın neden evlenip karşındakinin hayatını karartıyorsun ki?
Niyetim onu kullanmak olsaydı herhalde şimdiye kadar çoktan ayrılırdım . Dedim ya onu üzmüyorum elimden geleni de yapıyorum üzmemek için de . Oda bana aşırı değer veriyor .Gelisimini tamamlayamamis birine denk gelmissin iste. Uzak dur boyle insandan ne istesigini bilmeyen dengesiz muhtemelen baska kiz vardi senden ona onadan sana gelip gidiyordu.
Suan baskasiyla mi nisanlisiniz ? Nisanli oldugunuz kisiye yazik degil mi kullaniyorsunuz suan onu.
Sana ne dersek diyelim nişanlından ayrılmicaksın.evet nişanlıyım ve düğünüm 9 temmuz da .
bilmiyorum kimine göre takıntılı kimine göre ise çok sevdim . Benimse yaptığından sonra piskolojim darmadağın oldu.Ben o kısmı kaçırmışım. Yahu sen ne yapıyorsun olmuş bitmiş bir ilişki neden düşünüyorsun? Evliliğine kaç gün kalmış.
ama şu anki mutluluğunla ilgiyle kocaman bir ömrü karşılaştıramazsın ki.. evlilik bu bugün iyi hoş ilgili peki ileride ne olacak ciddiyetin farkında mısın ?Aslında mutlu değilim değil . Nişanlım sürekli benimle ilgileniyor ve benim için sürekli bir şeyler yapıyor bu hoşuma gidiyor . Bende onu üzmemek için herşeyi yapıyorum .
Aklinizda baskasi varken o kisiye sarilinca vicdaniniz sizlamiyor mu. En kotusu evlendiginizde o kisiyle ayni yataga nasil gireceksiniz.Niyetim onu kullanmak olsaydı herhalde şimdiye kadar çoktan ayrılırdım . Dedim ya onu üzmüyorum elimden geleni de yapıyorum üzmemek için de . Oda bana aşırı değer veriyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?