Hayallerim... Olmadı...

18 yaşında kaçmakla en büyük hatayı yapmışsınız..liseyi bitirip evlenen bir ark.vardı bu yaz görüşme fırsatımız oldu ark.mın oğlu olmuş büyütmüş kocaman ve üniv.okumuş.y.lisans düşünüyordu..yani oğlun biraz büyüyünce ya iş ya okul bişeyler düşünmelisin...pişmanlığından yakınarak bir hayat sürmemek senin elinde..daha gençsinde..

canım oğlum küçük ama bu sene başlayacağım okumaya kayıt zamanını bekliyorum. Uyudukça çalışırım artık napalım bir an önce bitsin okulum.

yazdıklarını okuyunca üzüldüm herkesin hayali vardır ama keşke gerçek olsaymış en azından biri....
allah sabırlık versin canım
şuan benim böyle hayallerim var inşallah gerçek olur....

hayallerimden en önemlisi, en kıymetlisi oldu canım cici bir oğlum var :)

canım hepimizin hayata dair hayalleri var; ama olmadı mı olmuyor işte. oğluşunu poohlu halıdan daha mutlu edecek tek şey şefkat dolu bir anne kucağı olacaktır merak etme, sen eşine ve oğluşuna sarıl,h er iş olacağına varır, allah da sana her şeyin en iyisini, en güzelini nasip eder inşallah bundan sonra

Kızlar gece gece doldum size anlatıyımda boşaltıyım içimi. Hayallerim vardı evlenmeden önce küçük bir düğün, bir gelinlik, bir evim olacaktı benim kendi evim. Bebeğimiz olacaktı bebeğimizin poohla dekore edilmiş odası olacaktı 3 ümüz yaşayacaktık evimizde... Kaçtım evlendik ne düğün ne gelinlik nede ev. Gelin gördüğümde gözlerim doluyor bir gelinliğim bile olamadı. Evim yok kaynanamın yanındayım. Oğlum var 1,5 yaşında bırakın pooh yu bir odası bile yok. Eşimlede devamlı yiyoruz birbirimizi mutluluktan eser yok çift olamıyoruz. Demin face te ablamın bebeğinin resmini gördüm hamileyken poohlu bir halı beğenmiştim içimde kalmıştı. Yeğenimin onun üzerinde resmini çekmiş. Bir yandan çok hoşuma giderken diğer yandan içimi acıttı ne kadar çok istemiştim. Bakalım daha ne hayal kırıklıkları bekliyor beni kusura bakmayın doldum öyle işte herşeyim yarım kaldı çok mutsuzum :(
kendinde olmayanlar için üzülme,halıymış,odaymış boşver,belki çocuğun doğduğunda bunları yapamadın,çocuğunu okula yolladığında eşinle alışverişe gidersin ,o zaman odası olur,odasını dekore edersin,eşinle başbaşalığın huzurunu yaşarsın,öyle düşünme,benim babam annem evlendiklerinde hiçbişeyleri yokmuş,hatta evde makarna yapmışlar süzmek için bişey yokmuş,annem 15-16 yaşlarında ,zengin yerde görmüş yaşamış,çözüm üretememiş ağlamış babam tencerenin kapağıyla süzmüş,hala bile makarna pişirirken o günleri özlemle anar,sonra ne acılar yaşandı:((
Elinde olanlar için mutlu ol,sağlıklı bir çocuğun olduğu için mutlu ol,bebeğinin odası yoktur ama sağlığı yerindedir bunun için şükret,okulunu elbetteki yamamla,çocuğunun gurur duyduğu bir annesi olsun.
Türkiyenin en zengin adamının her şeyi vardı çocuğuna sunabileceği,odası,bakıcısı,oyuncağı,puhlu halısı....ama hasta çocuğunu iyileştirmeye gücü yetmedi,bir röpörtajını gözüm dolarak izlemiştim,keşke bir kez baba deselerdi,hiçbişeyimiz olmasaydı demişti,bak hala yazarken gözüm doluyor.KEndini üzme...
Sevgiler

Kızlar gece gece doldum size anlatıyımda boşaltıyım içimi. Hayallerim vardı evlenmeden önce küçük bir düğün, bir gelinlik, bir evim olacaktı benim kendi evim. Bebeğimiz olacaktı bebeğimizin poohla dekore edilmiş odası olacaktı 3 ümüz yaşayacaktık evimizde... Kaçtım evlendik ne düğün ne gelinlik nede ev. Gelin gördüğümde gözlerim doluyor bir gelinliğim bile olamadı. Evim yok kaynanamın yanındayım. Oğlum var 1,5 yaşında bırakın pooh yu bir odası bile yok. Eşimlede devamlı yiyoruz birbirimizi mutluluktan eser yok çift olamıyoruz. Demin face te ablamın bebeğinin resmini gördüm hamileyken poohlu bir halı beğenmiştim içimde kalmıştı. Yeğenimin onun üzerinde resmini çekmiş. Bir yandan çok hoşuma giderken diğer yandan içimi acıttı ne kadar çok istemiştim. Bakalım daha ne hayal kırıklıkları bekliyor beni kusura bakmayın doldum öyle işte herşeyim yarım kaldı çok mutsuzum :(

cnm ya kıyamam sana .İnşallah bundan sonra dilediklerin olur..

ilerde bu durum değişir belki ablacım yaa üzülme :59:sizinde eviniz olur.. ömür boyu kaynananın yanında oturacak değilsini yani..

hayallerimden en önemlisi, en kıymetlisi oldu canım cici bir oğlum var :)

En anlamlı hayalin gerçek olmuş bencede.
Allah evladınla,yuvanda huzurunla sağlıklı bir ömür versin.
Evet hepimizin hayalleri,kendi adına en ince noktasına kadar yaptığı planları var.
Ama hayat bir yerden verirken başka bir yerden kısıyor illa ki.
Hepsini birden verecek kadar bonkör olmuyor.
Olsa belkide anlamı,yaşanası kalmazdı kimbilir.
Sen karamsar olma,hayatın dengeleri çok hassas.
Yarın ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz mesela.
İstediğin herşey olur zamanla,herşeyin bir sıralaması var demek ki.
Sen şu an en büyük manevi hazzı yaşıyorsundur.
En kıymetli duyguyu tadıyorsun.
İnşallah bebeğin ve ailen için de hayal ettiklerin bir bir bulur yolunu.

En anlamlı hayalin gerçek olmuş bencede.
Allah evladınla,yuvanda huzurunla sağlıklı bir ömür versin.
Evet hepimizin hayalleri,kendi adına en ince noktasına kadar yaptığı planları var.
Ama hayat bir yerden verirken başka bir yerden kısıyor illa ki.
Hepsini birden verecek kadar bonkör olmuyor.
Olsa belkide anlamı,yaşanası kalmazdı kimbilir.
Sen karamsar olma,hayatın dengeleri çok hassas.
Yarın ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz mesela.
İstediğin herşey olur zamanla,herşeyin bir sıralaması var demek ki.
Sen şu an en büyük manevi hazzı yaşıyorsundur.
En kıymetli duyguyu tadıyorsun.
İnşallah bebeğin ve ailen için de hayal ettiklerin bir bir bulur yolunu.

inşallah canım bazıları artık gerçekleşemeyecek ama hiç yoktan bir evim olsun çok istiyorum küçücük olsun ama benim olsun :( demin yarın hastaneye gidicem diye banyo yaptım kaynanam hortladı hemen uykumun içine ettiniz su sesinden uyuyamadım dio düşünün halimi :(

ne hayaller kuruyoruz sonra ne oluyor kimi gerçekleşiyor kimi poffff

umarım bundan sonrakiler gerçekleşir

biliyorsun bugün berat kandili

rabbimin biz kullarına "yok mu af isteyen af edeyim, yok mu rızık isteyen rızık veryem" diye seslendiği gece

bu çağrıya ses ver güzelim

rabbim büyük

olmaz denen herşey olur O ol derse...

allaha emanet ol...

gönlündeki tüm hayırlar gerçekleşsin inşallah...

umarım en kısa zamanda kendi evine çıkarsın daha huzurlu olursun en azından.. eşya mal mülk Allah sağlık versin çalıştıktan sonra olmayacak sey değil sıkma canını yeterki eşin cocuğun yanında olsun

Amannn canımm üzülmee..
Biz kaçmadan aile rızası vs evlendik ama benimde hiç bi istediğim hayallerimdeki gibi olmadı
Herbişime karıştılar amannn rahat yok valla..
Gelinliğimin modelinden tuttaa evimin tülüne kadar..
Kendileri seçtiler (görümceler kaynana)
Eşimde sesini çıkarmadıı:84:
Hiç birini hatırlamak bile istemiyorum kabus gibiydi..
Keşke herşey hayallerimizdeki kadar güzeL ve masum olabilsee:31:

canım hayat bu bellı olmaz ne zaman ne olacagı bekı bişeylerın zamanı vardır bende kayıınvalıde yanında durdum 2 yıl aynı evde cocugumda olmuyorsdur işim yoktu kayınpeder içip içip eve dayanırdı eşim cok destekcımdı benım bana hiç laf söylettıırmezdı sonra birde nhersey degişti iyi anlamda benım tayınm cıktı cocugum oldu şimdi gurbetteyım kafam cok rahat ama gecen kreste oglumun acıl hastalanması benım nöbetı bırakıp gıdemem esımın ızın alması bunlar sonucu karar verdımkı ben memleketıme dönmelıyım ınsan bellı zamandan sonra artık kendını düşünmüyo ogluma canı olan ananesı veya babaannesı baksın ıstıyorum hayat bu bellı olmaz canım hep kendınden kötü durumda olanlara bakkı şükret Allahım herkese hayırlısını versin

Amannn canımm üzülmee..
Biz kaçmadan aile rızası vs evlendik ama benimde hiç bi istediğim hayallerimdeki gibi olmadı
Herbişime karıştılar amannn rahat yok valla..
Gelinliğimin modelinden tuttaa evimin tülüne kadar..
Kendileri seçtiler (görümceler kaynana)
Eşimde sesini çıkarmadıı:84:
Hiç birini hatırlamak bile istemiyorum kabus gibiydi..
Keşke herşey hayallerimizdeki kadar güzeL ve masum olabilsee:31:

gelinliği kaynanan mı giyindi neye karışıyor ki ne insanlar var ya. Hele tüllere bittim neden o kadar karıştırttın ki güzelim ya. Neyse ki eşyalarım hep kendi seçimim hiç karıştırtmadım onlara. Şimdi beklediğim 2 şey var 1. Si kredilerimizin bitmesi 2.side eşimin askere gitmesi bu sene bütünlemeleri geçerse 3. Sınıf oluyor bi bu kadar falan daha beklemem lazım evim olması için :(

canım hayat bu bellı olmaz ne zaman ne olacagı bekı bişeylerın zamanı vardır bende kayıınvalıde yanında durdum 2 yıl aynı evde cocugumda olmuyorsdur işim yoktu kayınpeder içip içip eve dayanırdı eşim cok destekcımdı benım bana hiç laf söylettıırmezdı sonra birde nhersey degişti iyi anlamda benım tayınm cıktı cocugum oldu şimdi gurbetteyım kafam cok rahat ama gecen kreste oglumun acıl hastalanması benım nöbetı bırakıp gıdemem esımın ızın alması bunlar sonucu karar verdımkı ben memleketıme dönmelıyım ınsan bellı zamandan sonra artık kendını düşünmüyo ogluma canı olan ananesı veya babaannesı baksın ıstıyorum hayat bu bellı olmaz canım hep kendınden kötü durumda olanlara bakkı şükret Allahım herkese hayırlısını versin

amin canım bana eşim varken laf söylemiyorlar bilirler eşimin tepelerine bineceğini. Eskiden ses çıkartmazdım ama artık bende cevabımı verdiğim için durum biraz daha iyi. Bekliyorum bakalım zamanının gelmesini. Şimdi uyusam bir uyansam 4 sene geçmiş olsa ne güzel oluuuur :(

gelinliği kaynanan mı giyindi neye karışıyor ki ne insanlar var ya. Hele tüllere bittim neden o kadar karıştırttın ki güzelim ya. Neyse ki eşyalarım hep kendi seçimim hiç karıştırtmadım onlara. Şimdi beklediğim 2 şey var 1. Si kredilerimizin bitmesi 2.side eşimin askere gitmesi bu sene bütünlemeleri geçerse 3. Sınıf oluyor bi bu kadar falan daha beklemem lazım evim olması için :(

Hep böyle hayalimde beyaz kabarık bi gelinlik vardı.. kırık beyaz ve kabarık olmayan gelinlikle çıktım gelinlikçiden..
Hepsi bişe dedi şu güzel bu bölee her kafadan bi ses artık verin 1 tanede gidim şurdan dedim..

Tüllerimide tül seçilcek baktım 3 görümce kaynana ayaklanmış bizde bakalım..
Gitmedim bende..
evimin tülünü görümcemler seçti düşünün artık..
Eve çeyiz götürdük yerleştiriyoruz kalabalığızda yengem teyzelerimm kuzenlerimm..
Bide kaynana 3 görümce yine gelmezmiii fıtık oldumm
Öle kurulup oturdular git diyemiyorsun
Daha neler görmedim kii
ve bana bunları yapanlar benden sonra aldıkları geline çıt çıkarmadılarr kastları banaydı..
Zaten baştan beri amaçları buymuş huzursuz etmek

Şimdi hiç biriyle görüşmüyorum huzurum yerinde..
Hep eşimmden kaynaklandı işte..
Hala uhdelerim var hala 8 sene olcak kızıyorumm yiyorum başınıı hep sessiz kaldı laf söletmedii şimide ben canını okuyorumm az bile yapıyorummm

Hep böyle hayalimde beyaz kabarık bi gelinlik vardı.. kırık beyaz ve kabarık olmayan gelinlikle çıktım gelinlikçiden..
Hepsi bişe dedi şu güzel bu bölee her kafadan bi ses artık verin 1 tanede gidim şurdan dedim..

Tüllerimide tül seçilcek baktım 3 görümce kaynana ayaklanmış bizde bakalım..
Gitmedim bende..
evimin tülünü görümcemler seçti düşünün artık..
Eve çeyiz götürdük yerleştiriyoruz kalabalığızda yengem teyzelerimm kuzenlerimm..
Bide kaynana 3 görümce yine gelmezmiii fıtık oldumm
Öle kurulup oturdular git diyemiyorsun
Daha neler görmedim kii
ve bana bunları yapanlar benden sonra aldıkları geline çıt çıkarmadılarr kastları banaydı..
Zaten baştan beri amaçları buymuş huzursuz etmek

Şimdi hiç biriyle görüşmüyorum huzurum yerinde..
Hep eşimmden kaynaklandı işte..
Hala uhdelerim var hala 8 sene olcak kızıyorumm yiyorum başınıı hep sessiz kaldı laf söletmedii şimide ben canını okuyorumm az bile yapıyorummm

iyi yapıyorsun canım. Evi benim bildiğim kız tarafı düzenler ne işleri varmış bakacaklar tabi ne nereye konuluyor diye :D. Kastları sana değildir sende heveslerini almışlar işte 2.de karışmaya gerek kalmamış o kadar burunlarını sokmuşlar ki sıkılmışlardır :D

Back
X