canım cok zor günler geçiriyosun, inan ki sabır cok önemli. küçük yavrun varmış onu düşün,onunla mutlu ol. benim annem neler çekti babaanne demeye dilim varmayan o kadından.çok iyi hatırlıyorum farklı şehirlerde oturuyoduk geliyolardı babamın aklına girip annemle kavga ediyolardı.ben ve ablamı da komşulara götürüyodu annem sırf o kavgalara şahit olmayalım diye.ama bende yara kalmış hepsi,kayınvalideme ısınamıyorum,kadın cok iyi ama sürekli bana laf sokuyomuş gibi hissediyorum tarifi yok gerçekten Allah'ından bulsun senin kaynananda. inan babam annemi takmıyodu neler yapıyodu neler özellikle onlar bizim eve geldiginde. ama zaman geçti,annemin çocukları büyüdü,babam annesinin oyunlarını çözdü. şimdi varya annemin agzına bakıyo babam. tabi bizimde büyük payımız var. sen sen ol sabret.. annene yaptıgı terbiyesizligi de sineye çek günü gelir herşeyin,senin yerine Allah alır intikamını sen annene hediyeler al. onun özürünü sen dile.eşinde mutlaka düzelir. lütfen cocugunu düşün, eşinle cok iyi geçin. senin gibi sorunları olan cok kişi var. hepsi geçecek emin ol. Allah'ın adaleti er geç tecelli eder..
Selam kızlar... O kadar mutsuzum ki.. Öyle bi yerde öyle bi noktadayım ki.. Çekip gitmek istiyorum burdan ama gidemiyorum işte.. Kızım hariç hiç kimsenin benim insanım olmadığı sevilmediğim istenmediğim yük olarak görüldüğüm yerde yaşamak öyle zormuş ki.. Nereden başlasam yazsam nasıl derdimi anlatsam bilemiyorum..ailemin istemediği biriyle evlendim daha kötüsü eşimin ailesiyle altlı üstlüyüz.. Maddi olarak bağımsız değiliz ne yazık ki tabi doğal olarak herşeyimize de karışılıyor.. Keşke dert karışılması olsa sadece.. Evim derken buraya annemin kaynanam tarafından kovulmasını mı anlatayım lohysayken kaynanam sayesinde kocam tarafından nasıl hırpalandığımı mı kaynanamın kocamı her fırsatta acıtasyon yaparak beni kocama kötülemesini mi.. Deli gibi severek evlendiğim insan ellerimden kayıp gidiyor.. Sevilmiyorum artık istenmiyorum hissediyorum.. Bugün evlilik yıldönümümüz.. Saçma sapan nedenlerden yatağı ayırdı benim ömrümü adadığım adam.. Kimsem de yok bu şehirde.. 2 yıllık Evliyim daha ve herşey mahfoldu.. Evlilikle ilgili evimle ilgili evladımda ilgili tüm hayallerim yandı kül oldu uçtu.. Ne yapayım bilmiyorum.. O kadar yalnızım ki.. Küçük bi çocuk gibi annemi istiyorum diye ağlayasın var.. Çok kötüyün çok...
evliliğin ilk yılları genelde bunlar yaşanıyor canım, ama zamanla düzene giriyor inan bana...
biraz zamana bırak...kafanı herşeye takma....inan yıpranırsın...biraz galesiz olmak lazım yoksa sinir hastası olursun...
bol bol dua et....evine yuvana bereket dirlik huzur vermesi için....eşin içinde anlayışlı sevecen olsun diye dua et rabbine..kv dene de allah bildiği gibi yapsın...anneni kovmak da nedir yahu, ayıp be...yüzyüze bakılacak bir insanı kovmak çok büyük terbiyesizlik...ömür boyu dünür olacaksınız,..yazık...
Ve siz hala eşinizi sevdiğinizi söylüyosunuz öylemi tüm bu yaşananlara rağmenSevdiğiniz insan size sahip çıkar, sizi korur,sizi ağlatmaz, başkaların dolduruşuna gelmez ise sevgiyi hak eder... Siz sevmeyi değilde acı çekmeyi seviyosunuz gibi geldi. Ve hala orada kalarak kadınlık gururunuzuda ayaklar altına alıyosunuz. Hiç bi bayan sizin bu yaşadıklarınızı hak etmez.. Dönüp arkanıza bile bakmadın gidin bence...
Evet seviyorum ve bu cidden enteresan.. Ama eşimin beni sevdiğine artık inanmıyorum.. Şimdi küçük bebeğim var.. Yuvayı kurmak da yıkmak da kolay değil.. Zamanım gelir benim de döner o devran nasılsa bekliyorum ben..
Selam kızlar... O kadar mutsuzum ki.. Öyle bi yerde öyle bi noktadayım ki.. Çekip gitmek istiyorum burdan ama gidemiyorum işte.. Kızım hariç hiç kimsenin benim insanım olmadığı sevilmediğim istenmediğim yük olarak görüldüğüm yerde yaşamak öyle zormuş ki.. Nereden başlasam yazsam nasıl derdimi anlatsam bilemiyorum..ailemin istemediği biriyle evlendim daha kötüsü eşimin ailesiyle altlı üstlüyüz.. Maddi olarak bağımsız değiliz ne yazık ki tabi doğal olarak herşeyimize de karışılıyor.. Keşke dert karışılması olsa sadece.. Evim derken buraya annemin kaynanam tarafından kovulmasını mı anlatayım lohysayken kaynanam sayesinde kocam tarafından nasıl hırpalandığımı mı kaynanamın kocamı her fırsatta acıtasyon yaparak beni kocama kötülemesini mi.. Deli gibi severek evlendiğim insan ellerimden kayıp gidiyor.. Sevilmiyorum artık istenmiyorum hissediyorum.. Bugün evlilik yıldönümümüz.. Saçma sapan nedenlerden yatağı ayırdı benim ömrümü adadığım adam.. Kimsem de yok bu şehirde.. 2 yıllık Evliyim daha ve herşey mahfoldu.. Evlilikle ilgili evimle ilgili evladımda ilgili tüm hayallerim yandı kül oldu uçtu.. Ne yapayım bilmiyorum.. O kadar yalnızım ki.. Küçük bi çocuk gibi annemi istiyorum diye ağlayasın var.. Çok kötüyün çok...
Çok zor durumun Allah k.v ıslah etsin seninde ana kuzusu olduğunu unutmuş yazık çok yazık..
nasıl anneni evden kovmasına razı olursun o ev senin evin kimse karışamaz ki...
k.v konuşsan senden ne istiyor? neden eşine seni kötülüyor?
belki konuşursan düzelir ne bileyim..
yavrunda var onunda sana ihtiyacı var sımsıkı sarıl yavruna onda huzuru bulacaksın...
eşine zaten diyecek bir söz bulamıyorum... sevdiği kadının gözleri önünde eriyip yok olmasına müsaade ediyorsa o adamda hiç bir şey beklenemez herhalde....
Neden bir süre ayrı kalmayı düşünmüyorsunuz,olayları kafanızda tartın düşünün nereye kadar çekilir bu ortam.
Eşinizde yetişkinbirisi bakmasın annesinin ağzına ,büyüsün biraz bie aile olduğunun farkına varsın.
Gençlerin en büyük hatası aile büyükleini dinlememek oluyor,buda hayatlarına böyle yansiyor maalesef.
Bende evliyim 1 yıllık evliliğin ne zorluklarla kurulduğunu sevginin ne demek olduğunu bilirim. Evet bi dönem gerek yeni bi hayata , gerekse beraber olduğunuz insanın ne kadar severekte evlenmiş olsanızda ailesine alışmakta zorluk çekiyosunuz. Ama sadece ortama alışma ve yeni bi hayata ısınma zorluğu.. Siz öyle şeyler yazmışsınız ki inanın nutkum tutulduAnnenizin kayınvalideniz tarafından evden kovulması, eşinizin kayınvalideniz tarafından dolduruşa gelmesi, hayatınıza karışılması vs.. Evet gün gelir bu devran tersine döner ama arkasında yorgun yıpranmış birini bırakarak Demek istediğim kimseye seviyorum yada küçük bi bebeğim var diye kendinizi ezdirmemeniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?