hayallerimi aldı elimden..

biran önce bu dava ama avukatım ilk celse çin temmuz yada eylül dedi. daha çok var ya. çekişmeli olduu için uzun sürecekmiş sanırım.

cnm cım yaşadıklarına çok üzüldüm allah yar ve yardımcın olsun
herşeyin ilacı zaman şimdi, ne desek boş..göreceksin hergün biraz daha az yanıcak canın
inancın ne bilmiorum ama neye inanıyorsan dua etmek yoga yapmak meditasyon vb.. şeyler insana cok iyi geliryor arkadaş tesellisinden daha iyi emin ol..
benim fikrim ayrılmakla en iyisini yapmışsın allahtan cocuğun yok bu yaşadıklarından ders al cnm bir daha aynı hataya düşmezsin
ve son olarak;
her şer sandığımızda bir hayır vardır..

biran önce bu dava ama avukatım ilk celse çin temmuz yada eylül dedi. daha çok var ya. çekişmeli olduu için uzun sürecekmiş sanırım.

cnm keşke çekişmeli açmasaydın seni yıpratmaktan başka birşeye yaramaz bu..ne istiyorsa alsın sen yakanı kurtarmaya bak

Canım bende eşime tazminat ve boşanma davası açtım.Karşı tarafla boşanmada hemfikiriz fakat tazminatı kesinlikle reddediyor.Buyüzden çekişmeli oldu.Ben ekim 2011 de açmıştım davayı.İlk celse tarihini taaa mart 2012 ye verdiler.İlk celseye kadar uzun zaman araya koyuyorlar neden dersen o aşamada delilller ve şahitler belirleniyor.Ekim 2011 de yeni medeni kanun gelmiş artık eskisi gibi çekişmeli davalar 2-3 yıl sürmüyor canım.Benim ilk celse martta, 2. celse nisanda, 3. celsede 31 mayısta olucak.Yani en fazla 4. celsede bitiyormuş canım.Hele ki şiddet içinde varsa hakim süreci dahada hızlandırıyormuş.Avukatım bu bilgileri verdi.Hakkında hyırlısı olsun.Eşin boşanma konusunda ne diyor?

esrar kullanan sorumsuz sabıkası olan birinden hayır gelmez canım canını acıtmak için söylemiyorum yaşadığın yıkımı anlıyorum ama eğer bu evliliği sürdürürsen şu ankinden daha çok acı çekersin.çocuğun yokken ayrılman senin için daha hayırlı inan.zamanla acın hafifler herşeyi unutursun unutmasan bile alışırsın normale dönersin sadece güçlü ol ve zamana bırak hakkımda böylesi hayırlıymış de canım

canım yola çıkmışsın bikere boşanmak için
esrar kullanması allahım evlerden uzak.
önüne bak canım çocuk da yok şükür.
bence mutlu ol kurtulacaksın . dayak faklan da varr.
bence bırak üzülmeyi kurtulacağın günü bekel
esrar kullanan adamın yanında Allah korusun bide çocuk olsa.
hiç üzülme
sevin

Çok üzüldüm gerçekten ne kadar zor bir durum…ne hayallerle yuva kuruyorsun neler çıkıyor. Ama bahsettiğin konular çok ciddi canım. Esrar iradesi zayıf, arkadaş çevresi çok kötü insanların sığınağı gibi. Böyle bir insanla hayat paylaşırsan çok çok acı çekersin. Uyuşturucu sabıkasından bahsetmişsin…. Çok üzücü böyle bir insandan çocuk dünyaya getirirsen ileride o çocuğa açıklama yapma sorumluluğun olacak. Ona babasının yerini dolduracak duyguları verebilecek misin? Belki çocuğun da üzülecekti yaşananlardan dolayı…Allah kurtardı de önüne bak bence..maddi durumu da yoksa mahkemenin uzamasının anlamı yok canım neyini alacaksın??
yeni ve güzel bir hayat kurman dileğiyle… yeni bir bahar yeni umutlar…

Geçmiş olsun.
Diğer konunu okumuştum.Belki kızacaksın ama ayrılmana sevindim diyeceğim.
Ayrılabileceğinden ümidim yoktu açıkçası...Ama güçlü kızmışsın,bravo sana.

Boşanmayı kolaylaştırmak için,ailen ailesiyle filan konuşsa ?
Kızımızı yaktınız,bize daha önce söylemediniz deseler ?
Bari bir an evvel bitsin,ikisi de yoluna baksın diye konuşsalar ?
Veya sen annesiyle konuşup tatlı dille lütfen uzatmayalım desen ?

Allah yardımcınız olsun.
Bencede esrar kullanan size şiddet uygulayan bir kişiden hayır gelmezdi.
Düşünün evlilik 1 gün değil 1 yıl değil.Aslında şöyle baktığımızda uzun bir yol.
Ömrünüzü böyle bir kişi için harcamaya değmezdi...
Kesinlikle değişmezdide bunu sakın düşünmeyin acaba değişirmiydi diye.
Güzel bir karar vermişsiniz.
Cesaretinizden ötürü sizi tebrik ederim..Güçlü bir hanımsınız...
Kesinlikle üzülüp kendinizi boş yere yıpratmayın...
İnşallah boşanma davanız kısa sürede sonuçlanır...

inşallah sonuçlanır. maddi manevi yıprandım benim kredi kartlarımı kullanıordu hepsi borç içinde kira ödüyorum elektrik su internet eşya taksiti tüm borçları bana yıktı o yüzden tedbir nafakası istedi avukatım. manevide 50.000 tl istedi durumu iyii eşimin ama bana yok yani benden saklıordu kazancını.

peki senin sadce deliller olarak mı çok uzadı arkadaşım. benim savunmalarım belgeli ben mahkemeye ilettim ama o tebligatları almıor ısrarla yani daha ona tebligat ulaşmadı avukatım bu kez de ulaşmazsa muhtara bırakır aldı görülür dedi. senin bu konuda bi bilgin varmı tebligat ı almazsa ne olur. ben açtım davayı sabıka kaydını darp raporunu koydum ki daha önceden tehdit ve yaralama davam vardı o davannda numarasını yazdık dikeçeye. avukatımın dediği en fazla 3. celse de biter. ama ben dışarı çıkamya korkuorum bu sürecetçe bi tanıdık falan görürümde (erkek)konuşmak zorunda kalırım oda görür mahkeme de dedil olrak sunar die o kadr korktum yani. gerçi avukatm bu kadar korkma dedi.

ha bu arda eşim boşanmayı önce reddediyordu. sonra kabul etti şuan ne düşünüor bilmiorum 1 aydr görüşmüyorum. o hep anlaşmalı boşanalım diordu ama bende ilk önce olur dedim sonra eşya derdi ve para derdine düşünce aptal benmiim dedimm. çekişmeli olarak açtımm.

Canim ya Allah sabir versin. Bazen gonul gordugune degil gormek istedigine asik olurmus. Kalp illa onu ister beyin rededermis. Bu savasta aci ceken tum beden olurmus.

Zaman ver kendine biraz. Birak beynin ve bedenin acilarini yasasinlar. Kolaymi aliskanliklari bir anda silip yeni bir hayata dalmak. İnsansin uzulmemen anormal olurdu.

Bir sabah uyanacaksin hepsi gecmis gitmis. Sen bile inanamiyacaksin. Hayat sana bambaska lezzetler sunacak. Sabret...

Okurken çok yakın arkadaşım gözümün önüne geldi herşeyiniz çok benziyor; anlaşmalı ayrılmak, eşyaları almak istemesi, şiddet görmen..
O da aynen senin gibi boşanma davasını bekliyor temmuzda evlenmişti oysa ki (
Onun da kayınvalidesiyle falan sorunları vardı...
Elbette çok zor bir de severken ayrılmak daha da zor ama çocuğuna böyle bir baba ister miydin onu düşün?
Elbette karşına daha doğru, daha baba olabilecek bir insan çıkar Rabbim büyük kaybetme umudunu

senin adına üzüldüm.ALLAHIM hiç bi yuvayı yıkmasın.ama olmuyorsa olmuyor.ALLAH bundan sonra karşına hayırlı insan çıkartsın.mutlu ol inşallah.

Son düzenleme:

Canım benim mayıs ta 3. celsem görülücek 4. celsede biter dedi avukat.Tebligatı almazsa almasın avukatının dediği gibi muhtarlığa bırakılır ve teslim edildi gözükür.Mahkemeye gelmezse yada avukat tutmazsa bile bu boşanmayacağınız anlamına gelmez dava sürer.1 gelmez 2 gelmez üçüncüde polisle gelir.Senin deliller sağlam canım korkma bence.Sen direk mahkemeye sunmuşsun zaten.Benim delil toplanması baya uzun sürdü.Eşimle farklı illerdeydik.Ben intihar etmiştim onun hastane rapaorlarının gelmesi baya zaman aldı.Eşim ses kayıdımı bile almış içten pazarlıklı pis herif.Valla canım iyi yapıyorsun delil elde etmesine izin verme hareketlerine dikkat et.Şimdi tazminat açtın ya deliriyordur.Boşver canım hakkını al sakın vazgeçme.Kimsenin boşanmasını istemem ama olmuyorsada olmuyor işte zorlamanın manası yok.Hakkımızda hayırlısı.Sizinde şiddet olduğu için boşanmanız kolay olur gibi geliyor bana.

of şu yaşadıklarımıza bak ya film gibi. hiç aklıma gelmzdi valla. umarım benim ses kaydım falan yoktur:.) şuan düşünüorum elinde benle ilgili hiç bir delil yok hatta aile danışmanına ben eşimden memnunum o benden deil demişti. yalancı şahit dışında hiç bişey yapamaz gibime gelio bakalım görcez. mahkemede. allah seninde yardımcın olsun canım en kısa sürede biterde kurtulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…