biran önce bu dava ama avukatım ilk celse çin temmuz yada eylül dedi. daha çok var ya. çekişmeli olduu için uzun sürecekmiş sanırım.
biran önce bu dava ama avukatım ilk celse çin temmuz yada eylül dedi. daha çok var ya. çekişmeli olduu için uzun sürecekmiş sanırım.
Canım bende eşime tazminat ve boşanma davası açtım.Karşı tarafla boşanmada hemfikiriz fakat tazminatı kesinlikle reddediyor.Buyüzden çekişmeli oldu.Ben ekim 2011 de açmıştım davayı.İlk celse tarihini taaa mart 2012 ye verdiler.İlk celseye kadar uzun zaman araya koyuyorlar neden dersen o aşamada delilller ve şahitler belirleniyor.Ekim 2011 de yeni medeni kanun gelmiş artık eskisi gibi çekişmeli davalar 2-3 yıl sürmüyor canım.Benim ilk celse martta, 2. celse nisanda, 3. celsede 31 mayısta olucak.Yani en fazla 4. celsede bitiyormuş canım.Hele ki şiddet içinde varsa hakim süreci dahada hızlandırıyormuş.Avukatım bu bilgileri verdi.Hakkında hyırlısı olsun.Eşin boşanma konusunda ne diyor?
Canım bende eşime tazminat ve boşanma davası açtım.Karşı tarafla boşanmada hemfikiriz fakat tazminatı kesinlikle reddediyor.Buyüzden çekişmeli oldu.Ben ekim 2011 de açmıştım davayı.İlk celse tarihini taaa mart 2012 ye verdiler.İlk celseye kadar uzun zaman araya koyuyorlar neden dersen o aşamada delilller ve şahitler belirleniyor.Ekim 2011 de yeni medeni kanun gelmiş artık eskisi gibi çekişmeli davalar 2-3 yıl sürmüyor canım.Benim ilk celse martta, 2. celse nisanda, 3. celsede 31 mayısta olucak.Yani en fazla 4. celsede bitiyormuş canım.Hele ki şiddet içinde varsa hakim süreci dahada hızlandırıyormuş.Avukatım bu bilgileri verdi.Hakkında hyırlısı olsun.Eşin boşanma konusunda ne diyor?
boşanmak üzereyim daha öne açtığım konudan bilenler vardır belki. eşimi çok seviyorum ama doğru insan değil benim için. kurduğum hayallerimde hep o vardı şimdi hepsi yok oldu.. boşanmak isteyen, kalbi kırılan, kandırılan benim neden şimdi acı çekiyorum. hayallerimi elimden aldığı içinmi, hala onu seviyorum sandığım için mi, biraz sabretseydim düşüncesinden çıkamadığım için mi. ne olur yardım edin çok kötüyümm hemdeee çokkk
peki senin sadce deliller olarak mı çok uzadı arkadaşım. benim savunmalarım belgeli ben mahkemeye ilettim ama o tebligatları almıor ısrarla yani daha ona tebligat ulaşmadı avukatım bu kez de ulaşmazsa muhtara bırakır aldı görülür dedi. senin bu konuda bi bilgin varmı tebligat ı almazsa ne olur. ben açtım davayı sabıka kaydını darp raporunu koydum ki daha önceden tehdit ve yaralama davam vardı o davannda numarasını yazdık dikeçeye. avukatımın dediği en fazla 3. celse de biter. ama ben dışarı çıkamya korkuorum bu sürecetçe bi tanıdık falan görürümde (erkek)konuşmak zorunda kalırım oda görür mahkeme de dedil olrak sunar die o kadr korktum yani. gerçi avukatm bu kadar korkma dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?