taşınıyormuyuz yoksa:))
Vallahi bir an şüphelendim de acaba bazı şeyleri değiştirip o mu yazdı dedim
:)))))))))) ben tek değilmişi amaa ne çok varmış benim gibi
of şu yaşadıklarımıza bak ya film gibi. hiç aklıma gelmzdi valla. umarım benim ses kaydım falan yoktur:.) şuan düşünüorum elinde benle ilgili hiç bir delil yok hatta aile danışmanına ben eşimden memnunum o benden deil demişti. yalancı şahit dışında hiç bişey yapamaz gibime gelio bakalım görcez. mahkemede. allah seninde yardımcın olsun canım en kısa sürede biterde kurtulursun.
peki senin sadce deliller olarak mı çok uzadı arkadaşım. benim savunmalarım belgeli ben mahkemeye ilettim ama o tebligatları almıor ısrarla yani daha ona tebligat ulaşmadı avukatım bu kez de ulaşmazsa muhtara bırakır aldı görülür dedi. senin bu konuda bi bilgin varmı tebligat ı almazsa ne olur. ben açtım davayı sabıka kaydını darp raporunu koydum ki daha önceden tehdit ve yaralama davam vardı o davannda numarasını yazdık dikeçeye. avukatımın dediği en fazla 3. celse de biter. ama ben dışarı çıkamya korkuorum bu sürecetçe bi tanıdık falan görürümde (erkek)konuşmak zorunda kalırım oda görür mahkeme de dedil olrak sunar die o kadr korktum yani. gerçi avukatm bu kadar korkma dedi.
Tebligatı almazsa bir şey olmuyor.Benimkide ne tebligat almıştı ne celselere gelmişti tebligat muhtara gidiyor sonunda ve aldı görünüyor çünkü ikamet kaydı zaten var onlarda.3. celsede bitebilir.Ama araya adli tatil girecek o yüzden senin davan sanırım biraz uzicak benimki de 1 yıl sürmüştü.Korkma ayrıca kendini eve kapatma.
saol canım ya tecrubeli arkadaşlardan bilgi almaya çok ihtiyacım var. bu arada ben eşimin 2. evliliğimm o tecrubeli yani. ben hergün adliyelerde bişi öğreniorum:))
şu belirsizlik içimi kemirio resmen sabrediorum ve heycanla bekliorum gel gitler yaşıorum yine bu gün içimde o kadar büyük bi sıkıntı va ki böle bağıra bağıra ağlama istiyorum. eşime acıyorum aslında böyle güzel bir yuvayı nasıl göz göre elleriyle dağıttı. aklının olmaması gerek. çok hoş bir bayanım eğitimciyim saat 13:30 evdeyim 2000 tl para kazanıorum iyi bir ailenin kzıyım ailesi uçarak ağzlarının suyu akarak aldı beni. çünkü oğullarının hiç evlenmemiş ve böle özelliklerde bir kızla evleneceğini düşünmüorlardı. kayın pederim dedi bana. ben oğlumun seninle evlenmek istediğini duyduğumda inanamadım dedi. bu çocuk bize zibii arkadaşlarından birini getircek diye çok korkuyordum şimdi ölsemde gam yemem diyordu. ama şimdi ben kötü gelin oğulları cici çocuk oldu.
Canım herşey güzel olucak sabır.Gelgitler yaşaman çok normal.Herşey çok taze.Ben 11 aydır ailemleyim.İlk geldiğimde çok kötüydüm sürekli gelgitler yaşıyordum.Ama şimdi iyiyim Allaha şükür.Unuttummu? HAYIR...ama yaram kabuk bağladı.Eskisi kadarda acıtmıyor.Seninde öyle olucak tatlım.Eğitimcisin ne güzel.Benim elimde mesleğimde yok.Artıların var.Herşey güzel olucak inan.Karşına sana çok değer veren,seven sayan biri çıkıcak.Bu günlerde sadece anı olarak kalıcak inan.Kayınpederin madem senin gibi bir gelin hayal etmişti ve oğluyla evlendin neden aramadı? Yok canım ya boşver.Bundan sonra kendi hayatına bak..
ARKADAŞIM sana bişey sorucam. evlilik süresi boyunca yaşanan şiddet ve bu uyuşturucu mesellerinden dolayı kendi talebimle psiyatriye gittim ve muayene oldum. oda bana ilaç verdi antidepresan. bu muayen ve e ilacı mahkemede sunsam aleyhime mi yoksa lehimemi olur. merak ediyorumm.
Canım benimde şiddetten ve ihanetten dolayı psikolojim bozulmuştu.İntihar bile ettim.Psikiyatriye gittim 2 kere de.Bende antidepresanlar kullandım.Bunları mahkemede ben sundum eşim psikolojimi bozdu diye.Ama şu var evlenmeden önce psikiyatriye gittinmi? Eğer gittiysen bunları mahkemeye sunarsan ve eşinde evlenmeden öncede psikolojisi iyi değildi psikiyetriye gidiyordu derse aleyhine olur.Yok evlenmeden önce gitmediysen sorun yok sun mahkemeye.Benim hayatımı mahvetti psiklojimi bozdu diye ve manevi tazminat aç.Ben bundan dolayı 50.000 liralık manevi tazminat açtım.50.000 de maddi.Hakkında hayırlısı olsun canım.
yok daha önce gitmedim ilaç da kullanmadım. ama gittiğimi iddia ederse mahkemeden bunun için araştırma ister zaten orada da bişey bulamazlar. of ne zorlu işlermiş. bu arada seni ekledim msn den nickim aynı oradanda sorarrım aklıma geldikçee olurmu? şimdi benim boşanma dilekçeme savunma yapmış 5 sayfa bende 10 sayfalık bir açıklama yaptım. ben evlendikten sonra pıd diye bir hastalık geçirdim bu çok eşli insanlarda olurmuş 3 ay tedavi oldum neler çektim neler. evlendikten 15 gün sonra hastaneye kaldırımdım. bunlardan bahsettim çok tehlikeli bir hastalık kısırlığa neden oluyormuş onlardan bahseettim. bide demişki salak bana karılık görevlerini yapamadı hastalık süresince ben zaten ondan kaptım bunuD
Eeee canım boşanma sürecinde çıkıyor insanların gerçek yüzleri.Dur daha ne iftiralar atıcaklar.Evlenmeden önce psikiyatriye gitmediysen sorun yok.Bence mahkemeye sun.Tamam canım ben genelde msn de olurum sormak istediklerin varsa sorabilirsin tabii.Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.Senin taleplerin oldumu eşinden maddi manevi tazminat konusunda?
evet 50.000 maddi 50.000 manevi tazminat ve tedbir nafakası istedim canım. neler nler yazmış bi görsen geceleri uykuya hasret kalmış onu uyurkken öldürücem diye tehdit ediyormuşumm falann. eşyaları kırıp döküyormuşum alkaol alıp alıp kavga çıkarıyormuşum. yemek yapmıyor bütün gün lokantadan yemek istiyormuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?