hayallerimmi gercekler mi?

gececikedi

boş
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
524
322
73
Iyi aksamlar benim lisede baslayan bi motosiklet tutkum var zor bela ucuz bi motosiklet edinmistim sonra esimle motosiklet sayesinde tanisip hizlica evlendik kendiside delisidir buyuzden o eski motorunu satip benimde istedigimle baya pahali bir motosiklet aldik kredisini elimize toplu para gecti kapattik benim suan motorum yok babamda kaldi eski motorum esiminkinide kullanamiyorum cok fazla guclu bi motor buyuzden banada liseden beri gece yatarken hayalini kurup durdugum motoru alalim dedik o oyle asiri pahali olmasada ucuzda degil ancak alirsak ev alamicaz bisure oyle diyim yani bi karar vermem lazim cogunuz diyecek tabiki ev al motor varmis zaten bitane ne gerek var ama soyle dusunun senelerdir benim olmasini istedim hep bu benim icin inanilmaz buyuk bir tutku ve suan alabiliriz ama ev konusuda kafami kurcaliyor biyandan senelerdir bekledigim hayallerim agir basiyor aslinda buyuk ihtimal motosikletimi sececegim ama fikir almak istedim neden onuda bilmiyorum evi secersem pisman olacagim gibi geliyor gordugumde icim gidiyor cunku keske kullanip o tada varabilsem diye cunku hic kalite bi motor kullanma sansim olmadi suan ayagimin dibinde alti ustu bi motor bilmeyen icin ama bende ayri yeri var iste senelerdir aklimi tirmalayan seytanda bu

Eklentiler

• 1369055071_1.webp
    67,7 KB · Görüntüleme: 203
Son düzenleme:
Eşimin motoru var ve evlenmeden önce ayy nasil biniyorlar derdim ve evlendim ben de bir motor almayi düşünüyorum ha tesetturlu bir insanin motor kullanması da ayri bir olay ama gercekten motor harika bir duygu. Bence hayalini yasa ve motor al.

Sokakta kalmiyosaniz önce hayallerinizi gerçekleştirip motor alin,

Ne zaman ölecegimiz belli mi hayatin tadini cikarin, ev bekleyebilir

Dedikleriniz cok dogru evi beklmeye alacagim zaten motosiklet agir basiyordu fakat kafamda bi kurcalanma vardi hayalimi yasamam gerek ev alirsam sonra cok pisman olacagimi hissediyorum bende

Dini konulara gitmicem ama helal olsun demek istedim kuzenim de kapalı hatta sülalemizdeki tek kapalı kocasının ehliyeti yok onun var çatır çatır kullanıyor arabasını önyargıları yerle bir ediyor (toplumun küçük bir kesimi halen önyargılı kimseyi ima etmiyorum) onada hep derim helal olsun kız sana diye :)

Motor al.. 60 yaşında ev sahibi olabilirsin ama motora binemezsin.. hayalini yaşa..
Haklisin esimle oyle konusmustuk evlendigimizde ev esya diye calisip kendimizi yirtmayacak daha cok hayallerimizi yapacaktik birlikte onplanda o olacakti suan oda motoru almamdan yana zaten dediginizde cok dogru oyle yaoacagim

Ben arabada kullanıyorum. Milleti takarsak pehhh.. oo önyargılı olanlarin sana bi isi düştü mu de onyargilarini bir kenara birakiyorlar ama

Yarısını okudum ve diyeceğim tek şey motoru al. Bende istiyorum ya

Ya bi d merak ettim ne alacaksın. Benim erkek arkadaşım ktm al diyor bana ama sanırım ben onu alamayacağım. Zaten ne ehliyet var ne sürmesini bilirim. yine de scooterla en azından giriş yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…