- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
- Konu Sahibi gececikedi
-
Iyi aksamlar benim lisede baslayan bi motosiklet tutkum var zor bela ucuz bi motosiklet edinmistim sonra esimle motosiklet sayesinde tanisip hizlica evlendik kendiside delisidir buyuzden o eski motorunu satip benimde istedigimle baya pahali bir motosiklet aldik kredisini elimize toplu para gecti kapattik benim suan motorum yok babamda kaldi eski motorum esiminkinide kullanamiyorum cok fazla guclu bi motor buyuzden banada liseden beri gece yatarken hayalini kurup durdugum motoru alalim dedik o oyle asiri pahali olmasada ucuzda degil ancak alirsak ev alamicaz bisure oyle diyim yani bi karar vermem lazim cogunuz diyecek tabiki ev al motor varmis zaten bitane ne gerek var ama soyle dusunun senelerdir benim olmasini istedim hep bu benim icin inanilmaz buyuk bir tutku ve suan alabiliriz ama ev konusuda kafami kurcaliyor biyandan senelerdir bekledigim hayallerim agir basiyor aslinda buyuk ihtimal motosikletimi sececegim ama fikir almak istedim neden onuda bilmiyorum evi secersem pisman olacagim gibi geliyor gordugumde icim gidiyor cunku keske kullanip o tada varabilsem diye cunku hic kalite bi motor kullanma sansim olmadi suan ayagimin dibinde alti ustu bi motor bilmeyen icin ama bende ayri yeri var iste senelerdir aklimi tirmalayan seytanda bu
Alakasi yokGözümdeki cNlandı profilin soyle;
Uzun boylu, kısa saclı,90 60 90 , esmer bir tip canlandı gozüme .?.
genellikle tvde hep böyle görürüm ya ondan ...
Araba motora benzemez boy olcusemez seni bir motosiklet kadar baglamasi mumkun degil :) ama motosikleti bilmeyen baglandi sanir yada korkulari motordan uzak durmasini gerektirdiginden :) oyuzden ilk ev sonra araba mantigi degil zira butun evli ciftlerin zaren yoksa ilk yapmaya calustigi sey ev ve arabadir kac tanesi motosiklet icin araba parasi oder ve alir ki :)Evli değilim ama evlensem kiradaysam birde bu zaman da tabi ki de ev yaaaaBenimde hayalimde araba var ama para elime geçse ev için kenara ayırırım direkt gidip arabayı almam.Ailece arabada yatacak değiliz.Etrafımda kirada oturanlar var oradan oraya habire eşya taşı falan niye böyle bir dert çekeyim ki elime olanak geçmişken...
MOtoRu sadece yenisini almak icin satmaktan yanayim Allah baska bir dert icin satisini gostermesin motor satisi en son dusunecegim seydir oyuzden oraya kadar dysmek nasp olmaz umarim kesinlikle benim icin bi yatirim degilDüzenli bir geliriniz varsa bence motor alın. Oda bir tür yatırım değil mi? Mesela acil paraya ihtiyacınız olsa ve satsanız çok kaybınız olur mu?
Yapacagim aldigimda umarim burayada yuklerim resimlerini :)Off motora bak bee
Al derim al al al motor al bence
TeseKur ederim sanilanin aksine motorun yasi yok aslinda sadece tarzimi degistirmek zorunda kalirim .d herneyse ama cok cok haklisiniz bende hayalimi yapacagim esimde motordan yana zatenYukarida arkadasin dedigi gibi yasin ilerledigi zaman motordan suan aldigin zevki alamayacaksin.
O yuzden ortalıkta kalmayacaksaniz motor alin.
Bizim insanimiz Hac bir kenarda dursun, umreye bile 50 yasinda ancak gidebiliyo. O yaşta ne anladım umreden. Hac olayi zaten facia o da 70 yasinda nasip oluyor cogu yurdum insanına. Istisnalar var elbet.
Para biriktirelim ev alalim, cocuklari okutalim, cocuklari evlendirelim derken piuuuwww ucup gidiyor hayat.
Gencken yokluktan yiyemeyiz, yaslaninca sekerden, tansiyondan, kolesteroldan yiyemeyiz bu da boyle iste..
Hergun motor kirasina verecegin parayla motor alinirmotor kiralanabiliyorsa kirala, evide satın al
yalnız motor efsaneymişşşşşş
Hımm iyi daha guzelAlakasi yok
İkisi de hayal sonuçta o benim bu sizin hayaliniz ve ikisi de maddi. Sizin içinizde kalacak gibi,nasıl biliyorsanız öyle yapın.Ben sadece fikrimi söyledim :) Mutluluklar...Araba
Araba motora benzemez boy olcusemez seni bir motosiklet kadar baglamasi mumkun degil :) ama motosikleti bilmeyen baglandi sanir yada korkulari motordan uzak durmasini gerektirdiginden :) oyuzden ilk ev sonra araba mantigi degil zira butun evli ciftlerin zaren yoksa ilk yapmaya calustigi sey ev ve arabadir kac tanesi motosiklet icin araba parasi oder ve alir ki :)
Esim motoru alalim diyor bastan beri banada o agir basiyordu karar verdim bende mitosikletten yanaSeni ne mutlu edecekse eşinle beraber anlaşarak onu alın
Esim motoru alalim diyor bastan beri banada o agir basiyordu karar verdim bende mitosikletten yana
Hayirda pesinati veremeyiz alirsakAlacağınız motorun fiyatı bir ev parasımı şimdi ? anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?