- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Seninki de iyiymiş
Basta umutlaniyorum sonra olumsuzluklari gorunce kotu oluyo isteZaten olmayacağını biliyormuşsunuz ,fazla umutlanmamışsınızdır.Ben her şeyi oluruna bırakırım.Ne demişler olduğu kadar olmadığı kader.
Aynen beYine mi gol değil be diyorum
Ben oyle diyemiyorum iste isyan ediyorum.Hayal ediyorum evet ama hayal ettikten sonrada hayirli ise olmasini diliyorum Rabbimden. Eger olmazsa da benim icin daha hayirli birsey vardir diyerek kendimi rahatlatiyorum.
Tevekkul etmeye calisin, sizi ondan daha fazla rahatlatacak birsey olacagini sanmiyorum...
Hayir degilim.İyi misin
Beklentilerimi ve çıtamı düşük tutuyorum bu sebepen ne istiyorsam oluyorBen obsesifim, istedigim bir seyi acayip kafaya takiyorum ve o sey gerceklesene kadar hep felaket senaryolari yaziyorum asla pozitif olamiyorum. Ayni zamanda tembelim pek ugrasmiyorum olmasi icin ama bazi seylerde benim degil kaderin elinde. Mesela birine asigim ama olmuyor yani aslinda oluyodu ama benle alakali buyuk bir engel ciktigi icin artik oluru yok. Daha sonra en buyuk hayalim ilerde yurt disina cikmak ama malesef durumumuz o kadar iyi degil. Okulda basariyi hedefliyorum aslinda calisinca yapiyorum ama biseyler hep engel oluyo, kafamdaki ses calissanda yapamicaksin diyo. Yuz modeli olmak istiyorum(biliyorum bu biraz ucuk) ama olamicagimdan neredeyse eminim. Hatta gelecegimi gorebiliyorum hic istemedigim gibi olcak. Siz hayal ettiginiz seyler olmayinca ne yapiyorsunuz?
hayal ettiğim her şey için çok ama çok çabalıyorum. olumsuz düşüncelere hiç kapılmıyorum. bunca çabaya rağmen olmuyorsa, kısmet değilmiş deyip, sahip olduklarıma şükrediyorum.Ben obsesifim, istedigim bir seyi acayip kafaya takiyorum ve o sey gerceklesene kadar hep felaket senaryolari yaziyorum asla pozitif olamiyorum. Ayni zamanda tembelim pek ugrasmiyorum olmasi icin ama bazi seylerde benim degil kaderin elinde. Mesela birine asigim ama olmuyor yani aslinda oluyodu ama benle alakali buyuk bir engel ciktigi icin artik oluru yok. Daha sonra en buyuk hayalim ilerde yurt disina cikmak ama malesef durumumuz o kadar iyi degil. Okulda basariyi hedefliyorum aslinda calisinca yapiyorum ama biseyler hep engel oluyo, kafamdaki ses calissanda yapamicaksin diyo. Yuz modeli olmak istiyorum(biliyorum bu biraz ucuk) ama olamicagimdan neredeyse eminim. Hatta gelecegimi gorebiliyorum hic istemedigim gibi olcak. Siz hayal ettiginiz seyler olmayinca ne yapiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?