Hayalleriniz gerçekleşmeyince ne yapıyorsunuz?

Anladim. B planinin olmasi guzel peki hic hayal kirikigi yasadin mi?

Benimlilerde gercekci aslinda ama ne bileyim olmuyor genelde. Ne is yapiyorsun?

Ilgincmis. Peki nasil oldu bunlar? Baska hangi hayallerin getceklesti? Biraz detay verirsen cok mutlu olurum :)

hayal ettiğim her şey için çok ama çok çabalıyorum. olumsuz düşüncelere hiç kapılmıyorum. bunca çabaya rağmen olmuyorsa, kısmet değilmiş deyip, sahip olduklarıma şükrediyorum.
En mantiklisi o zaten ama ben o kadar rahat olamiyorum. Kafani nasil rahat tutuyosun?

her şey gerçekleşti çok şükür :) bir evlilik kaldı oda olursa ne deyim şükür düşmez ağzımdan.

Anladim. B planinin olmasi guzel peki hic hayal kirikigi yasadin mi?
Cooookk
Dr olmak.cocukluk hayalimdi olmadi
Üniversite sinavinda istediğim bölüm olmadi daha doğrusu ben o alanda calismak istemedim
Is aradim bulamadım sekreterlik yaptim cok cuzi bir ucrete, buldugum yerde haksizliklara ugradim
Ask konusunda da cok hayal kırıklığı yasadim
Meslekten atandim hevesle geldim ama kurumumda muhasebeciyim
su an sadece isimi yapip geciyorum, kendime odaklanmis şekilde yaşıyorum kimseyi umursamiyorum
huzurum yerinde çok şükür

Ilgincmis. Peki nasil oldu bunlar? Baska hangi hayallerin getceklesti? Biraz detay verirsen cok mutlu olurum :)
Burdan yazamam tatlım kım olduğun çıkar,mınık bır örnerk,asla ev sahıbı olamazsık,ımkansıDı,hayal bıle kuramadık şu an ıkı evımız bar,aile uyelerınden bırını ölmesi sonucu olan bırşey,

Aman olmazsa olmasın diyorum. Hayal kurduğu şeylerin olumsuz yanlarını düşünül aman iyiki olmamış diyorum.
Yani ulaşamadığım hayale mındar diyorum.

Başka şey hayal ediyorum

Daha doğrusu amaç edinip o yolda hareket ediyorum

Hayal zaten olmayacak olanıdır önemli olan hayata geçebilecek olan için çaba sarfetmektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…