Hayalleriniz gerçekleşmeyince ne yapıyorsunuz?

Anladim canim bundan sonra cok mutlu olursun insallah :)

Miras olayi yani anladim. Sevindim canim

Hayaller olmadan insan yasayamaz herkesin vardır ama olmadimi bi bardak su içiyorum ustune :) kısmet Degilmis diyorum önümde ki başka firsatlara bakıyorum hayat devam ediyor sonuçta hersey istediğimiz gibi olacak değil sen bide istiyosun ama hicte bişey yapmiyosun olması için ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum yine olmuyor hayırlısı diyorum takıntı var sende psikolojik yardım al takinti insanı yer bitirir

Aman olmazsa olmasın diyorum. Hayal kurduğu şeylerin olumsuz yanlarını düşünül aman iyiki olmamış diyorum.
Yani ulaşamadığım hayale mındar diyorum.
Ohhh en guzeli. Aslinda hicbir sey kusursuz degildir, hayal ettigimiz seye kavussakta sevmedigimiz bi yani mutlaka cikiyo

Başka şey hayal ediyorum

Daha doğrusu amaç edinip o yolda hareket ediyorum

Hayal zaten olmayacak olanıdır önemli olan hayata geçebilecek olan için çaba sarfetmektir
Insan hayal etmeden yasayamaz ama ben senin gibi pozitif dusunemiyirum malesef

Çay demleyip, balkona oturup çay içiyorum.. napayım, öleyim mi? Diyorum yapacak bir şey yok diye kendimi telkin ediyorum

Bende okb hastasıyım aynı zaman da panik bozukluğu var,seni şuan çok iyi anlıyorum ne yaparsam yapayım kontrol edemiyorum bir an herşey bitecek gibi geliyor ,ya da saçma sapan bi olay benim için çok büyüyor vs.vs.şu sıralar bebeğim var eski takıntılarım azaldı ama şuan bebeğime odaklandım her an birşey olacak gibi en ufak seste başındayım yani çok örnek var verilecek ama diyeceğim şu ilaçla tedavi dışında hiçbir çözümü yok bi nebze rahatlıyorsun tabi ben 1 hafta kullandım çok kötü olduğum dönemdi , şuan sadece kader de varsa üzülmek neye yarar büzülmek diyorum :)

Mesela biri en ufak bisey dediginde 5 yil gecse dahi dusunup kafaya takarim acaba ne demek istedi diye. Bir sey cok sacma olsada ona inanirsam asla kafamdan atamam. Mesela yillar once lise 2 ye giderken bi yerde tuvaletten hamile kalinabilecegini okumustum ve senelerce takinti yaptim onu, geceleri uyuyamadim, tuvalete aglayarak girdim hep vs. Birde ufak takintilarim var her gun uyumadan once odami falan ariyorum bisey var mi diye her yere bakiyorum daha dogrusu biri var mi diye

Herkes boyle diyo sanirim sorun bende. Yani psikiyatriste cok gittim ama verdigi antidepresanlar bi ise yaramadi

Bence normal,herkese zaman zaman olur,banada olıyor,bazen evi aradığım olıyor,bıze erkeğin kalktıpı yere orurmayın derlerdi çokkk eskiden,ama şimdi bilgi çağı,bunun çok saçma olduğunu bılıuoruz,ben halen förürüm,otobüste filan gaZete kapıdı koyuo oturan kadınlar,hamam da olur derlerdi,çocuktuk,ama şimdi imkansız olduğunu bılıuoruz,bence sen daha buyumedın,buyuyeceksın,acele etme,yapın negatıf,yanı normalsın aslında

Seni cok iyi anliyorum. Bazen onu da dusunuyorum ilerde anne olursam daha cok takintili olurum gibime geliyo. Bazen sadece agliyorum asiriq negatifim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…