- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
MeselaHayir sirf bu konuda degil benim baska lanet takintilarimda var
Anladim canim bundan sonra cok mutlu olursun insallah :)Cooookk
Dr olmak.cocukluk hayalimdi olmadi
Üniversite sinavinda istediğim bölüm olmadi daha doğrusu ben o alanda calismak istemedim
Is aradim bulamadım sekreterlik yaptim cok cuzi bir ucrete, buldugum yerde haksizliklara ugradim
Ask konusunda da cok hayal kırıklığı yasadim
Meslekten atandim hevesle geldim ama kurumumda muhasebeciyim
su an sadece isimi yapip geciyorum, kendime odaklanmis şekilde yaşıyorum kimseyi umursamiyorum
huzurum yerinde çok şükür
Miras olayi yani anladim. Sevindim canimBurdan yazamam tatlım kım olduğun çıkar,mınık bır örnerk,asla ev sahıbı olamazsık,ımkansıDı,hayal bıle kuramadık şu an ıkı evımız bar,aile uyelerınden bırını ölmesi sonucu olan bırşey,
Ohhh en guzeli. Aslinda hicbir sey kusursuz degildir, hayal ettigimiz seye kavussakta sevmedigimiz bi yani mutlaka cikiyoAman olmazsa olmasın diyorum. Hayal kurduğu şeylerin olumsuz yanlarını düşünül aman iyiki olmamış diyorum.
Yani ulaşamadığım hayale mındar diyorum.
Insan hayal etmeden yasayamaz ama ben senin gibi pozitif dusunemiyirum malesefBaşka şey hayal ediyorum
Daha doğrusu amaç edinip o yolda hareket ediyorum
Hayal zaten olmayacak olanıdır önemli olan hayata geçebilecek olan için çaba sarfetmektir
Aynen öyle aman benden kiymetlimi diyorumOhhh en guzeli. Aslinda hicbir sey kusursuz degildir, hayal ettigimiz seye kavussakta sevmedigimiz bi yani mutlaka cikiyo
Bende okb hastasıyım aynı zaman da panik bozukluğu var,seni şuan çok iyi anlıyorum ne yaparsam yapayım kontrol edemiyorum bir an herşey bitecek gibi geliyor ,ya da saçma sapan bi olay benim için çok büyüyor vs.vs.şu sıralar bebeğim var eski takıntılarım azaldı ama şuan bebeğime odaklandım her an birşey olacak gibi en ufak seste başındayım yani çok örnek var verilecek ama diyeceğim şu ilaçla tedavi dışında hiçbir çözümü yok bi nebze rahatlıyorsun tabi ben 1 hafta kullandım çok kötü olduğum dönemdi , şuan sadece kader de varsa üzülmek neye yarar büzülmek diyorum :)Ben obsesifim, istedigim bir seyi acayip kafaya takiyorum ve o sey gerceklesene kadar hep felaket senaryolari yaziyorum asla pozitif olamiyorum. Ayni zamanda tembelim pek ugrasmiyorum olmasi icin ama bazi seylerde benim degil kaderin elinde. Mesela birine asigim ama olmuyor yani aslinda oluyodu ama benle alakali buyuk bir engel ciktigi icin artik oluru yok. Daha sonra en buyuk hayalim ilerde yurt disina cikmak ama malesef durumumuz o kadar iyi degil. Okulda basariyi hedefliyorum aslinda calisinca yapiyorum ama biseyler hep engel oluyo, kafamdaki ses calissanda yapamicaksin diyo. Yuz modeli olmak istiyorum(biliyorum bu biraz ucuk) ama olamicagimdan neredeyse eminim. Hatta gelecegimi gorebiliyorum hic istemedigim gibi olcak. Siz hayal ettiginiz seyler olmayinca ne yapiyorsunuz?
Mesela biri en ufak bisey dediginde 5 yil gecse dahi dusunup kafaya takarim acaba ne demek istedi diye. Bir sey cok sacma olsada ona inanirsam asla kafamdan atamam. Mesela yillar once lise 2 ye giderken bi yerde tuvaletten hamile kalinabilecegini okumustum ve senelerce takinti yaptim onu, geceleri uyuyamadim, tuvalete aglayarak girdim hep vs. Birde ufak takintilarim var her gun uyumadan once odami falan ariyorum bisey var mi diye her yere bakiyorum daha dogrusu biri var mi diyeMesela
Bazen cabalasamda olmayacak seyler var mesela aşk. Hic sevgilim olmadiO zaman istediklerini elde etmek için çabala.
Herkes boyle diyo sanirim sorun bende. Yani psikiyatriste cok gittim ama verdigi antidepresanlar bi ise yaramadiHayaller olmadan insan yasayamaz herkesin vardır ama olmadimi bi bardak su içiyorum ustune :) kısmet Degilmis diyorum önümde ki başka firsatlara bakıyorum hayat devam ediyor sonuçta hersey istediğimiz gibi olacak değil sen bide istiyosun ama hicte bişey yapmiyosun olması için ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum yine olmuyor hayırlısı diyorum takıntı var sende psikolojik yardım al takinti insanı yer bitirir
Ahahaha bende bazen hayal degistiriyorum oyleAradiginiz hayale su an ulasilamiyor.Lutfen baska hayale geciniz.
Pozitif biri olmayi cok isterdim ama bastan asagi negatifimÇay demleyip, balkona oturup çay içiyorum.. napayım, öleyim mi? Diyorum yapacak bir şey yok diye kendimi telkin ediyorum
Bence normal,herkese zaman zaman olur,banada olıyor,bazen evi aradığım olıyor,bıze erkeğin kalktıpı yere orurmayın derlerdi çokkk eskiden,ama şimdi bilgi çağı,bunun çok saçma olduğunu bılıuoruz,ben halen förürüm,otobüste filan gaZete kapıdı koyuo oturan kadınlar,hamam da olur derlerdi,çocuktuk,ama şimdi imkansız olduğunu bılıuoruz,bence sen daha buyumedın,buyuyeceksın,acele etme,yapın negatıf,yanı normalsın aslındaMesela biri en ufak bisey dediginde 5 yil gecse dahi dusunup kafaya takarim acaba ne demek istedi diye. Bir sey cok sacma olsada ona inanirsam asla kafamdan atamam. Mesela yillar once lise 2 ye giderken bi yerde tuvaletten hamile kalinabilecegini okumustum ve senelerce takinti yaptim onu, geceleri uyuyamadim, tuvalete aglayarak girdim hep vs. Birde ufak takintilarim var her gun uyumadan once odami falan ariyorum bisey var mi diye her yere bakiyorum daha dogrusu biri var mi diye
Seni cok iyi anliyorum. Bazen onu da dusunuyorum ilerde anne olursam daha cok takintili olurum gibime geliyo. Bazen sadece agliyorum asiriq negatifimBende okb hastasıyım aynı zaman da panik bozukluğu var,seni şuan çok iyi anlıyorum ne yaparsam yapayım kontrol edemiyorum bir an herşey bitecek gibi geliyor ,ya da saçma sapan bi olay benim için çok büyüyor vs.vs.şu sıralar bebeğim var eski takıntılarım azaldı ama şuan bebeğime odaklandım her an birşey olacak gibi en ufak seste başındayım yani çok örnek var verilecek ama diyeceğim şu ilaçla tedavi dışında hiçbir çözümü yok bi nebze rahatlıyorsun tabi ben 1 hafta kullandım çok kötü olduğum dönemdi , şuan sadece kader de varsa üzülmek neye yarar büzülmek diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?