Neden gerçekleşmesin ki kendıne guvenın olması lazım bır keree
hayalim afrikada anaokul öğretmeni olmaktı...fakat sosyal hizmetleri kazandım..ama hayalim yina aynı...afrikada çalışmak ve afrikalı bi kocayla evlenmekti...şimdi afrikalı bi sevgilim var umarım hayallerimi onunla gerçekleştirebilirim
cok az borcum var calısmam lazım bunlar için..tamam bekarım coluk cocuk sorumluluk yok ama bu sene mezun oldum..yeniden aynı asamalardan gec calıs yap sorun olur die düşünüorum o yuzden de cekiniorum
Neden afrikalı
Yaklaşık 4 senedir tek hayalim artık üniversiteden mezun olup kendi paramı kazanmak, kaldı 1 sene :)) ve okulum bittikten sonra da erkek arkadaşımla artık daha ciddi bir adım atıp, nişanlanmak istiyorum
İç huzur istiyorum, sağlık, sevenlerimin hep benle olmasını ve işimde yükselme ayrıca iş tatmini...
Bir de Volkan'ımla kendi evimizde yaşamak! Seneye bugün inşallah hayırlısıyla! :78:
bir mucize olsun ve yarın doktora başvurusu yapabileyim istiyorum...
Kaç puan yapmıstın unıdeee
puan problemim yok. ama bursada hiç kontenjan açılmıyor. şimdi yıldız teknikte var ama burada çalışıyorum ben. nasıl izin alacağım nasıl gideceğim. zaten kimse bana inanmıyor. bir de evlendim herkes gereksiz gözüyle bakıyor.
geçen hafta da hastalandığım için 1 gün rapor almıştım şimdi yarın için izin alamam
Yaa doktorluk cok guzel ama puanları cok fazla yuksek dımı( Kucuklukten berı hayalım ama artık vazgectm yanı yapamıcagım ıcın
Niye gereksiz gözüyle bakıyorlar ki .s
yok doktorluk değil. mühendisim ben. doktora yapmayı gereksiz görüyorlar.
Sindyye cim sende epilasyon yaptirmak istiyorum demistin demi?nereye?
Düşündüm yanı kol hariç her yer. Ama ben sarısınım ve heryer sarı yanı yapmazlarkıBacaklarımı görsen tüy gibi sapsarı
canim yüzünde yoksa sorun ve eger sari ise vücuttaki aslinda kafaya takma bence..yani siyah benimkiler esmerim ondan sorunluyum bu yönden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?