Canim Allahtan umudu kesme...
istanbul da yaşıyorum canım :) başka yerde istemem :) Kolaylıkla gerçekleştirebilmek için birikim lazım inş. evlendikten sonra :) olur şimdi çok zor gözüküyo..
Bende duşundum lazer epılasyonu ama zararlı yaa :/
Canim buna dün cevap vermeyi unutmusum
Bende önceleri diyordum zararlidir...ama cogu kisi yapiyor burada gördügüm kadariyla hem doktorlarda bunu uyguluyor yillardir,,,herhalde birsey olsa piyasadan alirlar...ben gelecek hafta persembe randevuma gidecem görüsmek icin doktorla...sonra Insallah baslarim...
Canım zararlı derken derının nefes alması ıcın kıllara tuylere ıhtıyacı var ve epılasyonla kıllar gıttıgı ıcın nefes alamıyor kansere yol acıyor. Benım tanıdıgımda yaptırdı cokta guzell yanı kılsız olmakTek ve buyuk zararı kansere yol açıyo :97:
Desene benim derim cevredeki bütün havayi soluyorkimseye bisey birakmiyor,,,yakinda umarim nefessiz kalir...
tanidigin nerede neresine yaptirdi?
HeryerineNerde oturuyorsun ki sen ?
Üniversiteden mezun olduktan sonra bir kaç sene kendi mesleğimi yapıp
sonra bırakıp butik pasta kurabiye cup cake yapıp satmak istiyorum
Bir kaç orjinal iş fikri var fakat cesaret edemiyorum henüz:26:
Belki de emekliliğime yakın yaparım
Yurtdisindayim.
Dioden lightseer cok iyiymis diyorlar.
Ağaoğlunda mimar olabilmek.
Tabi bunun için önce üniversiteyi bitirmem gerekecek.
Ama hayal işte.
Neden cesaret edemıyosunkı
Sonuçta bi dünya butik pastacı var şekerim ya tutulmazsa diye
cesaret edemiyorum. Hem biraz da maddi yönünü düşünüyorum,
biraz birikim yapıp başlansa daha iyi olur
Tabi birikim kesinDaha cok tutulcak yerlere yaparsınn
Benim hayalım liseden beri bankacı olmaktı oldum da..ama ozamanlarda düşündüğüm gibi değilmiş bankacılıkcok zoorr cokk benim hayalım de suanda yeniden ünivesite sınavlarına hazırlanıp öğretmen olmak sonra da evlenmek ama ediğim gibi bu sadece bi hayal gerceklesmeyeceğini bildiğim bir hayal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?