Yuzumde hıc bısey yok baska heryerde az var canm ama ne bılım kılsız olmak daha guzellSende fazla kafaya takma bence cnm :97:
Caniiiiiiiiiim ya dedigin sekilde keske ben olsaydim var ya hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic kafaya takmazdim aman ne güzel az ve normal ve yüzünde yok!!!
Senın cok mu var canm ://
Evet.hele yüzüm
olmayan anlayamaz gercekten!!!bir kadin olarak hele yüzün asiri killi olmasi ne demektir anlayamaz cekmeyen!!ama cok kötü,piskoloji bozucu!
ah daha nasil anlatsam
Canim dedigim gibi randevu aldim lazer icin doktorda yani önce görüsmeye gidecegim bilgi almak icin...Insallah kurtulurum
Ay hangisinden başlasamÖncelikle sözlümle evlenip şöyle bir ömür mutlu huzurlu bir yuva sağlıklı 2 çocuk istiyorum Sonra şu yüzümün düzelmesini istiyorum (kılcal damar toplanması benek gibi duruo ve kırmızı çok rahatsız edici değil ama bir an önce gitseler iyi olur ), bide şöyle tartılarda 50leri görsem daha bişi istemem
O benek gıbı duruyo dedıgın nasıl bısey :/ Ve nasıl duzeltceksın.
Valla canım lazerle tedavisi var dedi doktor ama tekrarlayabilir dedi, hergün yüzüne güneş kremi sür dedi ben dışarı çıkmadan yarım saat önce sürüyorum böylelikle çoğalmaz dedi.. ya böyle aklına kırmızı toplu iğneyi getir o kadar büyük değil onun 4/1 i kadar belki daha da az bir kırmızılık var işte. Bilmiyorum göz
m alıştı artık pek rahatsızlık vermiyor
Ya benımde bı tane kırmızı bı nokta var kanlanmıs gıbı bısey gecmıyoda bı bılgın var mı acaba :/
Büyük ihtimalle benim sorunumla aynı canım, kırmızı top gibi ufak bir nokta dan bahsediosun sende. Dediğim gibi lazerden başka yöntemi yokmuş ama ona da tam %100 geçer demiyorlar yani geçer ama tekrarlar diyorlar bi de yüz canım ya başka birşeye benzemiyor iz kalır bişi olur daha kötü olur ben ondan korkuyorum açıkcası...
Sankı sıvılceden bı ız kalmıs gıbı ama kan varmış gıbı :/ Gecsn yaaa
bu sene baslayacam kısmet olursa t.dili ve edebiyatı.evet yaaaaa bıde o var offf offf.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?