Hayalleriniz

Yuzumde hıc bısey yok baska heryerde az var canm ama ne bılım kılsız olmak daha guzell Sende fazla kafaya takma bence cnm :97:

Caniiiiiiiiiim ya dedigin sekilde keske ben olsaydim var ya hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic kafaya takmazdim aman ne güzel az ve normal ve yüzünde yok!!!

Evet.hele yüzüm

olmayan anlayamaz gercekten!!!bir kadin olarak hele yüzün asiri killi olmasi ne demektir anlayamaz cekmeyen!!ama cok kötü,piskoloji bozucu!

ah daha nasil anlatsam

O zaman epılasyon yaptır canm sen kesınlıklee. Oyle o kadar pahalıda deıl. bılmedıgın seylerıde kullanma daha cok olur felan allah korusunda

Canim dedigim gibi randevu aldim lazer icin doktorda yani önce görüsmeye gidecegim bilgi almak icin...Insallah kurtulurum

Ay hangisinden başlasam Öncelikle sözlümle evlenip şöyle bir ömür mutlu huzurlu bir yuva sağlıklı 2 çocuk istiyorum Sonra şu yüzümün düzelmesini istiyorum (kılcal damar toplanması benek gibi duruo ve kırmızı çok rahatsız edici değil ama bir an önce gitseler iyi olur ), bide şöyle tartılarda 50leri görsem daha bişi istemem

O benek gıbı duruyo dedıgın nasıl bısey :/ Ve nasıl duzeltceksın.

O benek gıbı duruyo dedıgın nasıl bısey :/ Ve nasıl duzeltceksın.

Valla canım lazerle tedavisi var dedi doktor ama tekrarlayabilir dedi, hergün yüzüne güneş kremi sür dedi ben dışarı çıkmadan yarım saat önce sürüyorum böylelikle çoğalmaz dedi.. ya böyle aklına kırmızı toplu iğneyi getir o kadar büyük değil onun 4/1 i kadar belki daha da az bir kırmızılık var işte. Bilmiyorum göz
m alıştı artık pek rahatsızlık vermiyor

Ya benımde bı tane kırmızı bı nokta var kanlanmıs gıbı bısey gecmıyoda bı bılgın var mı acaba :/

Ya benımde bı tane kırmızı bı nokta var kanlanmıs gıbı bısey gecmıyoda bı bılgın var mı acaba :/

Büyük ihtimalle benim sorunumla aynı canım, kırmızı top gibi ufak bir nokta dan bahsediosun sende. Dediğim gibi lazerden başka yöntemi yokmuş ama ona da tam %100 geçer demiyorlar yani geçer ama tekrarlar diyorlar bi de yüz canım ya başka birşeye benzemiyor iz kalır bişi olur daha kötü olur ben ondan korkuyorum açıkcası...

Sankı sıvılceden bı ız kalmıs gıbı ama kan varmış gıbı :/ Gecsn yaaa

benim hayallerim vardi ama yikildi gitti eski esim yuzunden ama pes etmicem hayalimde hep beni seven bir esim istedim cocugum olsun istedim allahim bana önce hayirli bir es sonrada hayirli cocuklar nasip et

Eş durumundan tayin olup yuvamda yaşamak.. En büyük hayalim bu. Sonra minicik bir bebeğim olsun istiyorum.
Düğünümde prenses gibi olmak istiyorum.
Mutluluğun resmi puzzlemı bitirip ileride kendi evime asmak istiyorum. Ve çocuklarıma mutluluğun resmini gurbette yaptığımı anlatmak istiyorum.
Ankarada yaşlanmak istiyorum..

bu sene baslayacam kısmet olursa t.dili ve edebiyatı.evet yaaaaa bıde o var offf offf.....

öncelikleee hayırlı olsun. benimde hayallerim benzio seninkiyle. bende t.dili ve edebiyatı okuorum. bir an önce okulu bitirip sevgilime kavuşmak istiorum. bende ikinci sınıfa geçtim. yani en az 2 sene daha var önümdee. hazırlık okudum bir yıl 1.sınıfı bitirdim ve 2ye geçtm.inşallah senin hazırlık yoktur... ve inş ikimizinde okulu bir an önce biter ve sevdiklerimize kavuşuruzzzzz inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…