Arkadaşlar merhaba biraz içimi dökmek istiyorum buraya ben 21 yaşında bir gencim şu aralar kafamda hep deli sorular ben kimim nasıl biriyim hayatta ne istiyorhm gibisinden. Ben sınırları olan bir insanım dışarıdan beni gören insanlar benim soğuk mesafeli olduğumu söylerler bazı insanlar da benim marjinal bir tip olduğumu bi duruşumun olduğunu düşünürler evet öyle gözükebilirim dışarıdan olabilir başkalarının ne dediğini takmıyorum artık ama örnek vermek için dedim. Son zamanlarda insan ilişkileri olsun bazı konular beni çok düşündürdü geçmişte kötü şeyler yaşadım en sevdiğim insanlar hep bana kazık attı eski en yakın arkadaşım benim eski erkek arkadaşımla flörtleşti ilk aşkım beni kullandı parmağında oynattı manipüle etti gibi eskiden hayır diyemezdim insanlara benim tepeme çok çıktılar sonra öyle bir eşiğe geldim ki çok kırmızı çizgiler çizdim mesafe koydum bu seferde yalnız kaldım çevremde kimse kalmadı Şuan mutlu bir ilişkim var hiçbir problem yok Şuan ilişkide ama bazen içimdeki ses o kadar susmuyor ki hiçbir şey yokken acabalar uçuşuyor aklımda hayat sizde 4 duvar arasında mı yaşanmalı evet korkularım var geçmişte yaşadıklarımı yaşamaktan korkuyorum eski halime dönmekten korkuyorum çünkü ben eski benden nefret ediyorum ama 3-5 kişi kazık attı diye insan herkese küsmeli mi şu 3 günlük dünyada içimdeki korkularla mı yaşamalı