Bence de hiç değil. 20 yıldır her gün annem Günaydın diye güne başlıyorum. Neden annem yok ben de bilmiyorum. Bir de emaneti kardeşim de gitti öldü. Ne desek bos.hayır adil değil..
Ne oldu kardesinize BasiniZ sagolsun. Cok zorBence de hiç değil. 20 yıldır her gün annem Günaydın diye güne başlıyorum. Neden annem yok ben de bilmiyorum. Bir de emaneti kardeşim de gitti öldü. Ne desek bos.
cenneti kazanmanın imtihanı... basit bir memurluk için bile kpss varken... koskoca cennet imtihansız mı verilecekti...Bence hayat adil değil. Tam senin sorunu soruyorum imtihansa neyin imtihanı. Verilecek mükafat bunca imtihana değecek mi?
Bilmiyorum derin mevzular. Kısacası inançli bir insan da değilim.
Depremde anne baba erkek kardesim dayilarim halam dedem ananem kuzenlerim 21 arkadasim. vefat etti. 4 ay once de canim kizkardesim vefat etti. Benim cennetim icin bu kadar canim yandiysa millet neden ailesiyle pur nese bayram seyranda. Ayni cennet imrihaniysa millet neden benim kadar aci yasamiyorcenneti kazanmanın imtihanı... basit bir memurluk için bile kpss varken... koskoca cennet imtihansız mı verilecekti...
Foruma bakınca farklı farklı imtihanlar görüyoruz ,Oncelikle herkesin kadinlar günü kutlu olsun❤ Bugün çok düşündüm gerçekten adil mi hersey?
Lise son sınıfta ailemi kaybettim, 4 ay önce canim kardeşimi kaybettim... Eşim aldattı boşandım. Sinama ise neyin bedelini ödüyor um? İsyan değil de ben de isterdim bir hafta sonu annecimin evinde bir kahvaltı etmek. Anneler gunubde anneme bir hediye almak isterdim. Annemin sesini unuttum ne acı birsey. Zor ya çok zor. Yalan dünyada tüm canlarim öldü gitti.
Mantığınız çok yanlış. Siz kimin ne yaşadığını nerden bileceksiniz?Depremde anne baba erkek kardesim dayilarim halam dedem ananem kuzenlerim 21 arkadasim. vefat etti. 4 ay once de canim kizkardesim vefat etti. Benim cennetim icin bu kadar canim yandiysa millet neden ailesiyle pur nese bayram seyranda. Ayni cennet imrihaniysa millet neden benim kadar aci yasamiyor
cenneti kazanmanın imtihanı... basit bir memurluk için bile kpss varken... koskoca cennet imtihansız mı verilecekti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?