- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.882
- 138
Öyle bir söz var ama ayet olduğunu bilmiyordum. Buraya yazılmaz ama ikili ilişkiler dışında nerdeyse hiç derdim olmadı. Nişanlandım, evlendim ayrıldım, şimdi yine evliyim bunlar üzdü tabi yıllardır ama çok da dert değil. Evladımızın olsun hayırlı sağlıklı dedim. Son üç yıldır derdim hiç yok şükür. Evladım da oldu. Ufacık dert var o da sütüm az, bebeğime yetsin diye duam. Allah bana dert vermiyor yani kaldıramayacak anlamında sanırım. Saçmaladım birazForuma bakınca farklı farklı imtihanlar görüyoruz ,
Kimisinin annesi - babası alzheimer , kimisinin evladı engelli , kimisinin eşi ölmüş , kimisinin bebeği ...
"Allah , insana kaldıramayacağını yüklemez" ayeti eğer inançlıysanız , okuyun , iyi gelir.
Yüreğiniz ferahlar umarım.
Çok üzücü. Çok zor. Dile kolay... anlatılmaz kelimelerle..Oncelikle herkesin kadinlar günü kutlu olsun❤ Bugün çok düşündüm gerçekten adil mi hersey?
Lise son sınıfta ailemi kaybettim, 4 ay önce canim kardeşimi kaybettim... Eşim aldattı boşandım. Sinama ise neyin bedelini ödüyor um? İsyan değil de ben de isterdim bir hafta sonu annecimin evinde bir kahvaltı etmek. Anneler gunubde anneme bir hediye almak isterdim. Annemin sesini unuttum ne acı birsey. Zor ya çok zor. Yalan dünyada tüm canlarim öldü gitti.
Pardon da bir gece de tum aileniz ölse bir de evladiniz yada kardesiniz olse bu mesaji yazar miydin? Sehit annesi demis ki kimin ocaginda helva pisiyorsa onun cani yanar digerlerine tatli gelir. Bir gun yasadiklarimi yasarsan sen ne yapardin?
Depremde anne baba erkek kardesim dayilarim halam dedem ananem kuzenlerim 21 arkadasim. vefat etti. 4 ay once de canim kizkardesim vefat etti. Benim cennetim icin bu kadar canim yandiysa millet neden ailesiyle pur nese bayram seyranda. Ayni cennet imrihaniysa millet neden benim kadar aci yasamiyor
burada bu konulara girmek yasak o yüzden daha fazla konuşmak istemiyorum.. ama isterseniz size Bi isim verebilirim özelden videolarına bakabilirsiniz tüm sorularınızın cevabını alırsınız yine böyle düşünürseniz o zaman konuşuruz..
kesinlikle tek başınalık harika . Tek başınalıktan ala güç mü olur?Hayat adil falan değil. Küçücük yavrular acılar zulumler görüyor. Anlar evlatsız evlatlar anasız kalıyor ne adaleti. Fakat insan çok güçlü. Bir şekilde kalıyoruz hayatta. Madem hayattayız başedicez. Yaşamak, insan olmak çok zor ve çok güzel. İyilik kötülük iç içe. Madem bu hayattayız nasıl daha fazla güzellikle yaşarız ona bakmak lazım. Psikolojik destek almak lazım. Bazen tek başına atlatılmıyor. Destek alın. Dibe çekilmek çok fena çok çok kötü.
Bu söylediğim garip gelicek belki ama, tek başınalığın bir güc var. Siz kimseye bağlı bağımlı değişsiniz. Tek başına sizsiniz. Dünyanın herhangi bir yerinde, herhangi bir şey yapabilirsiniz.
Hem tek başımızayız şu dünyada, hem de her insan bizim, bizden bir parça.
Bence siz psikolojik destek alın. Can yakıcı mesaj yazan kisilere o sözler. Sizin bu mesajınız çok ayıp. Yazıklar olsun.Bence psikolojik tedavi alın. Yaşadıklarınız çok ağır ve kaldıramadığınız ortada. Ben de annemi, dayımı, amcamı, teyzemi ve anneannemi peş peşe kaybettim ve insanlara kötü dileklerde bulunmuyorum. Sen de yaşa da gör demiyorum, düşmanıma bile dilemem. Çok ayıp söyledikleriniz.
Bence siz psikolojik destek alın. Can yakıcı mesaj yazan kisilere o sözler. Sizin bu mesajınız çok ayıp. Yazıklar olsun.
İsyan ettiğim yok bu nerden çıktı. Herkes ana baba kaybedecek ama 16 yasinda bir gecede hepsini kaybetmek acı. Empati yapın yaBence bana göre sorgulamak yanlış zaten nedenini sonucunu bulamıcaz
Ama sizden daha kötü durumda olanlar var biliyorum
Sizden daha iyi durumda olanlar da var onu da biliyorum...
bu yaşadıklarınıza sadece şans diyebılırsınız ya da imtihan diyebılırsınız bu size kalmış
Eşiniz sizi aldatmış boşanmışsın üzücü bir durum
Ama bana göre imtihan demeden önce yanlış insan seçmişim karakteri iyi değilmiş demek daha doğru öyle çünkü....
anne babanız vefat etmiş
Demekki kurtulamayacakları durum olmuş şanssızlık ya da kader
Bu hepımızın başına gelecek ki
Hepımızın sevdıklerı ölecek....
Muhtemelen bizden önce ölecekler yaşa göre diyorum...
fazla yıpranmışsınız ve duygusalsınız o çok belli isyan edebilirsiniz her insan yapıyor bence ama cevap alabılırsenız bana da söylersiniz...
Ağlamak hep benı rahatlatır tavsiye ederim...
bazen sorgulamak sadece ruhumuzun ölmesine neden oluyor
Ay sonsuz saçma mesajını kendine saklaEvet alıyorum, almaya çalışıyorum zaten
Can yakıcı mesaj dediğiniz insanların ne yaşadığını bilemezsiniz mi? Neresi can yakıcı bunun gayet doğal. Benim ailem yok niye herkes ailesiyle mutlu derseniz bu cevabı almanız normal değil mi? Savaş belgesellerini açıp izleyin hanımefendi isterseniz, acıları yarıştırmak istiyorsanız.
Ay sonsuz saçma mesajını kendine sakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?