Hayat Aile vs

Yav 30 yaşindaki birey, aile evindemi kalirmiş? Ve bu iyi evlat olmakmiş? Kizimi çok sevmeme rağmen, üniye gidince sevinirim diye düşünüyorum. Istediğim gibi tekrar gezerim tozarim, arada yanima gelip beraber gezeriz, film geceleri ne bilim ne.

Benim anne olarak derdim, kizimin bana bağimli olmasi değil. Bir birey olmasidir. Dünyayi, etrafi keşf etmesidir, bağimsiz olmasidir. Ben kizima liman olmak isterim sadece.

Yani 30 yaşinda kizim "keşke evde kalsaydim" dese üzülürdüm

Yav 30 yaşindaki birey, aile evindemi kalirmiş? Ve bu iyi evlat olmakmiş? Kizimi çok sevmeme rağmen, üniye gidince sevinirim diye düşünüyorum. Istediğim gibi tekrar gezerim tozarim, arada yanima gelip beraber gezeriz, film geceleri ne bilim ne.

Benim anne olarak derdim, kizimin bana bağimli olmasi değil. Bir birey olmasidir. Dünyayi, etrafi keşf etmesidir, bağimsiz olmasidir. Ben kizima liman olmak isterim sadece.

Yani 30 yaşinda kizim "keşke evde kalsaydim" dese üzülürdüm
Olay evde kalmak değil, evli olmak.
Kendi hayatım + eşimle olan hayatım + ailemle olan hayatım: bu üçüne de ayrı ayrı çoook zaman ayırmak istemem ve yapmak istediğim bir sürü planımın olması. Durum bu olunca niye bukadar bölündüm hissi oluştu vs.

Olay evde kalmak değil, evli olmak.
Kendi hayatım + eşimle olan hayatım + ailemle olan hayatım: bu üçüne de ayrı ayrı çoook zaman ayırmak istemem ve yapmak istediğim bir sürü planımın olması. Durum bu olunca niye bukadar bölündüm hissi oluştu vs.

Günde sadece 24 saat olduğunu kabulleneceksin o zaman. Öncelik denilen şeylerinde olmali. Kendine zaman ayiriyorsun, yada eşinle zaman harciyorsun diye, bu ailenin statüsünü azaltmiyor. Yani daha az önemli olduklarindan değil, bir birey olduğun için durum böyle.

O liman olayindada kizimin hep benimle vakit geçirmek istemesinide, istemem. Arada oğrasin, konuşalim, kahkaha atalim, derdi olunca anlatsin,..

Ancak bir anne olarakta bende bir BIREYIM. Benimde hayatim, hobbilerim, arkadaşlarim var. Kiziminda öyle olmasini istiyorum. Benimle sürekli vakit geçirmek isteyen kizim, yetişkin birey olmamiştir demek.

Back
X