Hayat bana çok zor yüreğim acıyor :( VAKİTSİZ ÖLÜM 6. sayfada herşeyi anlattım.

Çocuğunuz zaten bir şey yapmamış, kıyamam ona. Bizim komşumuzun oğlu ergendi, arabayı kaçırıp dışarı atmak isterdi kendini hep. Annesi izin vermeyince kavga ederdi. Annesi onların yanında dik duruyorum, yalnızken ağlıyorum derdi. Canım ablam.. Çocuklar hem diğerlerinden ayrılmamak, hem de naza çekilmek istiyor. Dedenizle bir konuşabilirsiniz, bizim için zaman daha hızlı, toparlanmaya çalışıyoruz ama çocuklar bu derin acıyı 1-2 sene hissedecekler yoğun bir şekilde babacım. Onlara özen gösterelim hep beraber, yaralarını saralım diyebilirsiniz. Allah bir ömür boyu yar ve yardımcınız olsun.

Biz bi şekilde atlatmaya çalışıyoruz ama içinden kim bilir neler düşünüyor bende gizli gizli Ağlıyorum geceler geçmek bilmiyor ama bazen beraber ağladığımız da oluyor bu arada babam dediğim kayinpederim daha bunlar neki daha zor günler beni bekliyor arkadaşları babalarıyla geçirdiği günleri anlatacak görecek o zaman daha kötü olacaklar bi şekilde alısacagız ama çok zor

Allah sana ve cocuklarina cok sabir versin. Okurken goz yaslarim akti hala agliyorum rabbim dayanma gücü versin dualarim sizinle bu gece

Allah sabır ve dayanma gücü versin... çok acı,düşünmek bile içimizi acıtırken siz bunu yaşıyorsunuz bizzat.. Allah yardımcınız olsun.. arkadaşların da dediği gibi uzman yardımı alın, çocuklarınız da sizin gözünüze bakıyordur en azından onlar için toparlanmaya çalışın. Allah yüreğinize ferahlık versin.. evlatlarınızdan yüzünüzü güldürsün inşallah...

okudukca sizinle beraber yasadim olanlari.
Tabi bide bizzat bunlari yasayan kisiyi dusunursek..
Allahim size binlerce yuzbinlerce sabir versin kolaylik versin.
Mekani cennet olsun esinizin. Nurlara laik gorur insallah Allahim onu.
obur dunyada bulusursunuz insallah.

Beni de mahvettin gece gece Canım içini ferah tutmaya çalış. Zor biliyorum ama çocukalrın için ayakta olmalısın. Küçüklermiş daha sana ihtiyaçları var. Allah mekanını cennet eylesin. İnşallah cennette buluşursunuz canım.

Bir de sana ağladım yaa En azından mezarına gidip bir duanızı ediyorsunuz. Cennette buluşmak için bekliyorsunuz. Kızma bana ama resmen imrendim. Benimki hayatta ama bizi terkedip gideli yıllaaarr oluyor. Onca pislik yapıp işleri bu raddelere getirene kadar keşke ölseydi de toprağına sarılıp ağlasaydım diyorum. Babasızlık çok zor çoookk.

Allah razı olaun canım dedıgın gıbı babasızlık cok zor tarıfsız bı acı aalımda dedıgın gıbı mezara gıdıp aglayıp konusup bı raharlama oluyor alısmıyorsun ama sunu ıyı bılıyorsunkı onun yerı evı artık orası ınan bende senın için üzüldüm allaha havale et rabbım herseyı goren bılen babanında yaptıgı herseyı goruyor bılıyor allah buyuk uzuldum senın adınada

Ağlattınız valla Başınız saolsun mekanı cennet olur inşallahh

hangi gune kadar okunmasi gerekiyor?

basiniz sagolsun. Cok zor bir imtihan gercekten. Ben iki tane okuyabilirim. Zamani var mi? Yazarsan cok sevinirim

ah ahhh 3 kızkardeş ve 27 yaşında bir genç kadın
bende babamı 9 yaşında kaybettim

Yasin okuyamam hastayım ama sizin durumunuz hiç aklımdan çıkmadı tüm dualarım sizinle Allah sabır versin ...

O zamana kadar okuduğumuz kadar okusak öyle bildirsek olur mu?

Allah'ım yardımcınız olsun sabırlar versin 10 sene önce iki amcamı aynı anda kaybedişimiz geldi aklıma yazdıklarınızı ağlayarak okudum Allah'ım rahmet eylesin nur doğsun toprağına bende okuyacağım Yasin bir süresi var mı?

23 Mayıs yazmış ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…