Hayat bana çok zor yüreğim acıyor :( VAKİTSİZ ÖLÜM 6. sayfada herşeyi anlattım.

Basin sagolsun kardesim. Yattigi yer nurla dolsun. Rabbim cocuklarina sana saglikli uzun omurler versin. Inan okadar canim yandiki okurken.. Ne desem ne yazssam bikmiyorum sadece rabbime emanet olun..

heer satırı beni ağlatan. yaşadıklarımı bir kez daha yaşatn 6. sayfayı okudum. düğüm düğüm..
Ne denir ki..
Allah mekanını cennet etsin.
Sizlerin son sınavı bu olsun.
Her zorlukla gelen bir kolaylık vardır, Rabbim size bu unutulması mümkün olmayan acıyı telafi edecek nice güzellikler hazırlamıştır, zamanı gelice teker teker karşınıza çıkacak inşallah.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ...okurken ağlattiniz beni Rabbim size ve cocuklariniza hayırlı uzun ömürler versin inşallah

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, Rabbim çocuklarınıza ve sizlere uzun, sağlıklı ömürler versin. eminim çok zor dayanmak ama çocuklarınız için dayanın. Onların size iki kat fazla ihtiyacı var artık.

ben okumaya dayanamadım
siz malesefki bunları yaşıyorsunuz
Allah sabır versin yar ve yardımcınız olsun

ben çok kötü oldum rabbim yardımcınız olsun mekanı cennet olsun inşallah.

allah sana sabır versın uzun ömür versın sen ve ailene ne guzel anlatmışsın her kelımende eşine ne kadar aşık olduğunu hissetttım....allah rahmet etsin...tek avuntumuz bır gun hepımız toprak olucaz.....

baştan sona ağlayarak okudum o'nu kaybetsem diye düşündüm bi an çığllıklara boğuldum hala yaşlar süzülüyo yanaklarımdan Allah sana ailenize ve evlatlarına sabır versin mekanı cennet olsun sevdiğinin.

Anneniz ölmeyi istedimi hiç? Ben istiyorum ama çocuklarımla birlikte alsın canımı bana evlat acısı çocuklarıma da anne acısı yaşatmasın RABBİM.

cnm benim halamda 5 çocukla dul kaldı. hemde 35 yaşında. cenaze günü ağlamadı bile. herkes şaşmıştı. ama o kafasında bundan sonrasını düşünüyordu. çocuklarını nasıl büyüteceğini. çocuklarınıda ağlamamaları için erkenden yatırdı o gün .
şimdi hepsini okuttu büyüttü evlendirdi iki tane bekar kaldı.

şimdi torun seviyor

dağıldım resmen.zaten hormonlarım aldı başını gıdıyor herseye ağlıyorum..oofff eşimi düsündüm..allahım kımseye yaşatmasın kıyamam sana canım benım.rabbım gonlune en yakın zmaanda ferahlık versın..herkesle konuss.sureklı konus agla asla atma ıcıne sakın..daha kotu olma allah korusun...bu arada rahmetlı eşiniz kaç yaşındaydı? birden mi oldu? yani hıc daha once belırtı yokmuydu?ya da aılede kalıtımsal varmıydı

Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun inşallah. Allah size ve evlatlarınıza sağlıklı ve uzun ömür versin. Gerçekten zor bir durum : ( Allah sabırlar versin.

Ağlasam ağlayamıyorum, nefes alsam alamıyorum; nasıl yaşadın bunları güzel arkadaşım
Ölümün en zor yanı geride kalmakken, seni düşünemiyorum gözlerine bakan iki evladın var
Rabbim sabırların en büyüğünü versin, eşine rahmet etsin, nurlarda yatsın inşallah
Gidenlerle ahirette kavuşmak tek umudumuz, Rabbim nasip etsin inşallah
Denecek çok da bir şey yok, evlatlarınla hayırlı bir ömrün olsun, bu gördüğünüz son acı olsun inşallah

Gözleri dolarak okudum Allah sizin ve çocuklarınızın yardımcısı olsun. Sabır versin size...Çok zor ölüm. bende babamı 10 gün içinde,abimi ise hiç beklemediğim bi anda kaybettim...Sizi anlıyorum.

Cok kotu oldum Allah yardimciniz olsun mekani cennet olsun Allah evlatlariniza uzun omur versin.cok zor.Allah sabir versin.insanin sevdigi kocasi ayni yastiga bas koydugu adam.diyecek cumle bulamadim.hersey bos Allah sevdiklerimizi korusun

allah rahmet eylesin basınız saolsun sabır versin rabbm çok kötü oldum okurken genç ölüm çok koyuyo insana ya rabbmin bi bildigi vardır mekanı cennet olur inşşallah

Allah sabır versin ve Allah sizi çocuklarınıza bağışlasın başka ne denir ki ama tavsiye isterseniz emanetleriniz yani çocuklarınız için toparlanmaya çalışın hem tıbbi hem de psikolojik yardım alın . Acınız çok büyük mümkün olduğunca yalnız kalmamaya çalışın .

Cnm allah ratmet etsin bende babamı genç yasında kaybettim 11.yılı .. ama o gün daha dün gibi geyiyor.. ağlamamak için zor tuttum kendimi... cnm yıpratma kendini anne olarak güçlü dimdik durman lazım...

Kendime dert edindigim seylerden utandim. Olum acisi zorken genc yasta olmasi dahada agir oluyor
Allah sabirlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…