Hayat bana hiç adil davranmadı.

Ailem çok şükür arkamda.Tedavi olmak aklımdan geçiyor.En yakın zamanda gideceğim teşekkür ederim 🙏🏻
Sakin ertelemeyin. Ben de farkli bir saglik sorunu yuzunden antidepresan kullaniyorum. Kendi basima bas etmem mumkun degilmis, simdi anliyorum. Hayati zehir etmektense ihtiyaclarimizi dogru tespit edebilecek bir uzmana danismak en dogrusu.

Ben seni hatırlıyorum. Kocan zorla bebeğini aldırtmıştı,21 yaşında olduğunu yazmıştın. Daha çok gençsin,önünde upuzuun bir hayat var. Daha 21 yaşındasın ya. Şimdiden bunlar için endişelenmen çok yersiz. Hayatın daha başlamadı bile. Bence üzülmek yerine öyle bir evlilikten kurtulduğun için sevinmelisin. İkinci bir şansın var şu an yeniden bir hayat kurmak için. Hayat herkese 2. şansı vermez bak. Bunun değerini bil ve toparlan.
Evet haklısınız mesajınız bana çok iyi geldi çok teşekkür ederim ☺️

Herşeyi bir anda yapmayı hedefleme. Önce kendi psikolojini düzelt. Daha yaşın 21. Önünde koca bir hayat var. Kendine çeki düzen verirsen, geçmişe saplanmak yerine önüne bakarsan hayat sana fırsatlar sunar. Ama sürekli depresif, ağlak, pişman, mutsuz dolaşırsan kimse seni istemez. Herkesin küçük ya da büyük dertleri var. Ve kimse hayatını daha aşağı çekecek insanları istemiyor.
Kendi başına beceremeyeceksen profosyonel destek al. Her gün düzenli spor yap. Spor insanın bedenini ve ruhunu iyileştirir. Bakımlı ol.
Dur daha yeni başlıyorsun. Hayat yaşamaya değer ve tek kullanımlık! Sakın heba etme ❤️

Herşeyi bir anda yapmayı hedefleme. Önce kendi psikolojini düzelt. Daha yaşın 21. Önünde koca bir hayat var. Kendine çeki düzen verirsen, geçmişe saplanmak yerine önüne bakarsan hayat sana fırsatlar sunar. Ama sürekli depresif, ağlak, pişman, mutsuz dolaşırsan kimse seni istemez. Herkesin küçük ya da büyük dertleri var. Ve kimse hayatını daha aşağı çekecek insanları istemiyor.
Kendi başına beceremeyeceksen profosyonel destek al. Her gün düzenli spor yap. Spor insanın bedenini ve ruhunu iyileştirir. Bakımlı ol.
Dur daha yeni başlıyorsun. Hayat yaşamaya değer ve tek kullanımlık! Sakın heba etme ❤️
Çok haklısınız.Evet önümde koca bir hayatım var umarım geri kalan hayatımı çok güzel ve istediğim gibi yaşarım.Bugün kuaföre gittim saçlarımı boyattım.Değişiklik bana iyi geldi.Desteğiniz için çok teşekkür ederim ❤️

Eski kocan adı üstünde bitti gitti, sana ne yaptığının farkında olduğuna ve bunda senin suçun olmadığını bildiğine göre artık tatsız bir anı sadece. Önünde onsuz koca bir hayat var ve sen kadınsın, kadınlar yeniden inşa etmede ustadır, sende bunu yapmalısın, onun sevmemesi ile değersiz olmuyorsun ki, adam kötü, kötüyle değer biçilmez. Olan ve olmayan her şeyde bizim göremediğimiz hayırlar var, belki bu yaşadıkların daha iyi şeylere vesiledir. Benden sana abla tavsiyesi kendini iyileştirmeden, ayaklarının üzerine basmadan asla anne olma
O kadar haklısınız ki...Bana tecrübe kattı bu yaşadıklarım ve hayatıma bu tecrübelerimle yola çıkacağım.Bu yaşadıklarım büyük bir imtihandı.Allahım bizi kötü insanlardan korusun.Anladım ki bir insanda merhamet ve vicdan olmalı bundan sonraki hayatımda bunun bilinçinde olacağım.Bende sizin gibi ablalarımın tavsiyesini severek dinleyeceğim ve uygulayacağım.Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🙏🏻❤️

Hangimize adil davrandı ki?
Senin elinde olan şeyler bunlar
Hatayı belki de başka bir hatayla kapatmak istiyorsun
Butun mutluluk evlenip çocuk vs. Sahibi olarak olmuyor bence
Önce sen mutlu olmalısın tak başına
Sonra mutlu bir eş ve dünyaya mutlu bir çocuk getirebilirsin
Önce kendinden başla hayatı değiştirmeye
Hayat hiçbirimize adil değil çünkü

Sizin boşanma davanız sona erdi mi ? Davanız çekişmeli açılmamış mıydı ?

Önce resmen boşanın. Bu esnada hayatınızı bir erkek veya evlilik üzerine kurmadan kendiniz için neler yapabileceğinize odaklanın.
Evet çekişmeli davam.Darp olayım vardı geçen seneden eski kocamda beni şikayet etmişti sözde bende onu darp ettim mahkememiz oldu ve beraat ettim elimdeki deliler sayesinde.Oda ceza alacak çok şükür umarım boşanma davamdada güzel sonuçlar alacağım.Haklısınız kendim için güzel şeyler yapamaya odaklanacağım.

Hangimize adil davrandı ki?
Senin elinde olan şeyler bunlar
Hatayı belki de başka bir hatayla kapatmak istiyorsun
Butun mutluluk evlenip çocuk vs. Sahibi olarak olmuyor bence
Önce sen mutlu olmalısın tak başına
Sonra mutlu bir eş ve dünyaya mutlu bir çocuk getirebilirsin
Önce kendinden başla hayatı değiştirmeye
Hayat hiçbirimize adil değil çünkü
O kadar haklısınız ki..Kendimi sevseydim belki bunları yaşamazdım.Artık kendimi seveceğim ve değer vereceğim bunu başaracağım inşallah.

Sakin ertelemeyin. Ben de farkli bir saglik sorunu yuzunden antidepresan kullaniyorum. Kendi basima bas etmem mumkun degilmis, simdi anliyorum. Hayati zehir etmektense ihtiyaclarimizi dogru tespit edebilecek bir uzmana danismak en dogrusu.
Kesinlikle çok haklısınız.Bende en yakın zamanda başalayacağım inşallah

Nerden başlayacağımı bilmiyorum ama tek bildiğim şey çok yoruldum.Ağlıyorum her gece,uyuyamıyorum.İçimde kopan o kadar fırtına var ki...Hayatımı sorguluyorum hergün.Bu hayatta göre fazla saf ve iyimser olduğumu gördüm.Bu benim elimde değildi belki ama insanlar bana o kadar iyi niyetli yaklaşmadı.Evlenmiştim ve ömür boyu mutlu olacağımı düşünmüştüm.Tost pembe hayallere kapılmıştım saf gibi...Hayat işte gerçek yüzünü elbetteki gösterecekti.Evet gösterdide eski kocamın bana yaptıkları mı desem ,bu kadar güçsüz olmamı desem ,Zorla kürtaj masasına yatmamı desem,şiddete maruz kalmamı mı desem,bana sevgisini göstermeyen merhametsiz eski kocamı mı desem...Söylesenize geriye ne kaldı?Ben söyleyeyim hayatta küsmüş,insanlara güveni kırılmış,kendini değersiz hisseden,hikayesi ve hayalleri yarıda kalmış bir kız kaldı.Bu kadar kötü şeyler yaşamış bir insan nasıl kendini gelecek,nasıl hayatta tekrar sımsıkı tutunacak?Güçlü olmaya çalışıyorum ama içimdeki acı buna engel oluyor.Zorlanıyorum.Bıktım artık her gün yaşadığım şeyleri düşünmekten.Hayatta pozitif bakamıyorum.Hiç bir şeyden zevk alamıyorum.İçimden hep ağlamak geliyor.Buna dur demek istiyorum.Bende artık sevilmek,mutlu olmak,anne olmak,güçlü olmak istiyorum.Bende bir gün hakketiğim hayatı yaşayacak mıyım acaba?Kızlar size sormak istiyorum.Hayat size tekrar güldü mü?
bence bu bunalım modundan çıkıp kendinizi geliştirin hayat kısa iyileştirmek düzeltmek sizin elinizde daha da güçlenmeye ve ileriye dönük yaşayın

Yaşınız henüz çok genç umutsuzluğa kapılmayın. Artık yeni bir başlangıç yapmanın eşiğine getirmiş yaşadığınız onca acı tecrübe. Bundan sonra nasıl iyi/mutlu olabilirimin peşine düşmek gerek. Profesyonel destek almak iyi bir başlangıç.
Biraz zamana ihtiyacınız var yaralarınızın teker teker kabuk bağlaması için.
Siz yeter ki iyileşmek isteyin, adım atın. Inanın ki her şey düzelecek. Yaş aldıkça tecrübeleriniz sizi olgunlaştıracak. Aslında hayatı çokta takmamayı öğreneceksiniz.
Umudunuzu kaybetmeyin, her şey düzelecek.

Nerden başlayacağımı bilmiyorum ama tek bildiğim şey çok yoruldum.Ağlıyorum her gece,uyuyamıyorum.İçimde kopan o kadar fırtına var ki...Hayatımı sorguluyorum hergün.Bu hayatta göre fazla saf ve iyimser olduğumu gördüm.Bu benim elimde değildi belki ama insanlar bana o kadar iyi niyetli yaklaşmadı.Evlenmiştim ve ömür boyu mutlu olacağımı düşünmüştüm.Tost pembe hayallere kapılmıştım saf gibi...Hayat işte gerçek yüzünü elbetteki gösterecekti.Evet gösterdide eski kocamın bana yaptıkları mı desem ,bu kadar güçsüz olmamı desem ,Zorla kürtaj masasına yatmamı desem,şiddete maruz kalmamı mı desem,bana sevgisini göstermeyen merhametsiz eski kocamı mı desem...Söylesenize geriye ne kaldı?Ben söyleyeyim hayatta küsmüş,insanlara güveni kırılmış,kendini değersiz hisseden,hikayesi ve hayalleri yarıda kalmış bir kız kaldı.Bu kadar kötü şeyler yaşamış bir insan nasıl kendini gelecek,nasıl hayatta tekrar sımsıkı tutunacak?Güçlü olmaya çalışıyorum ama içimdeki acı buna engel oluyor.Zorlanıyorum.Bıktım artık her gün yaşadığım şeyleri düşünmekten.Hayatta pozitif bakamıyorum.Hiç bir şeyden zevk alamıyorum.İçimden hep ağlamak geliyor.Buna dur demek istiyorum.Bende artık sevilmek,mutlu olmak,anne olmak,güçlü olmak istiyorum.Bende bir gün hakketiğim hayatı yaşayacak mıyım acaba?Kızlar size sormak istiyorum.Hayat size tekrar güldü mü?
Öncelikle iyi bir insansınız saf ve masumsunuz diye hayatın hep güzellikler sunacağı düşüncesinden sıyrılın gerçek hayat böyle değil maalesef.Bu bakış açısını değiştirirseniz hisleriniz size acı vermez denendi yüzde yüz sonuç alındı size tavsiyem.Ayrica Doğan Cüceloğlunun dediği gibi sen hüzünlüsün diye dünya durup sana yol vermeyecek.Yoldur yürünür acıdır çekilir kalkın daha güçlü devam edin en büyük intikam güzel yaşamaktır.Sevgiler...

Yaşınız henüz çok genç umutsuzluğa kapılmayın. Artık yeni bir başlangıç yapmanın eşiğine getirmiş yaşadığınız onca acı tecrübe. Bundan sonra nasıl iyi/mutlu olabilirimin peşine düşmek gerek. Profesyonel destek almak iyi bir başlangıç.
Biraz zamana ihtiyacınız var yaralarınızın teker teker kabuk bağlaması için.
Siz yeter ki iyileşmek isteyin, adım atın. Inanın ki her şey düzelecek. Yaş aldıkça tecrübeleriniz sizi olgunlaştıracak. Aslında hayatı çokta takmamayı öğreneceksiniz.
Umudunuzu kaybetmeyin, her şey düzelecek.
Zaman her şeyin ilacı umarım dediğiniz gibi her düzelir mesajınız beni mutlu etti çok teşekkür ederim iyiki sizin gibi motive eden insanlar var❤️🙏🏻

Yaşın daha çooook genç. Önünde upuzun bir hayat var ve bu hayatı güzel yaşamak senin ellerinde. Kendine acımayı bırak, ayaga kalk. İşin yoksa oku eğitim al bir meslegin olsun, yeni cevren olur kafan dagılır. Eğitimin varsa işe gir, hayat üzülmek icin kısa, herşeyi unutturacak güzel bir yaşamın olsun 🌺

Öncelikle iyi bir insansınız saf ve masumsunuz diye hayatın hep güzellikler sunacağı düşüncesinden sıyrılın gerçek hayat böyle değil maalesef.Bu bakış açısını değiştirirseniz hisleriniz size acı vermez denendi yüzde yüz sonuç alındı size tavsiyem.Ayrica Doğan Cüceloğlunun dediği gibi sen hüzünlüsün diye dünya durup sana yol vermeyecek.Yoldur yürünür acıdır çekilir kalkın daha güçlü devam edin en büyük intikam güzel yaşamaktır.Sevgiler...
O kadar güzel yazmışsınız ki.Tavsiyenizi uygulayacağım.çok teşekkür ederim iyiki bu sayfa var ve böyle güzel kadınların desteği var ❤️🙏🏻

Yaşın daha çooook genç. Önünde upuzun bir hayat var ve bu hayatı güzel yaşamak senin ellerinde. Kendine acımayı bırak, ayaga kalk. İşin yoksa oku eğitim al bir meslegin olsun, yeni cevren olur kafan dagılır. Eğitimin varsa işe gir, hayat üzülmek icin kısa, herşeyi unutturacak güzel bir yaşamın olsun 🌺
Ders çalışmaya başladım ve tek hedefim kimseye muhtaç olmadan ayaklarımın üstünde durmak inşallah başaracağım çok teşekkür ederim güzel mesajınız için ❤️❤️

Back
X