- 20 Temmuz 2020
- 166
- 169
- 18
Iyi geceler arkadaşlar dertlesmek için geldim. Lise son sınıfta ilk aşk denen hataya düştüm ve bu aslında benim bütün hayatımı etkiledi diyebilirim.5 sene sevgili olduk çocukluk işte simdiki aklım olsa niye bi erkeğe 5 senemi vereyim. Ama seviyorum deyip bekliyor insan üniversite okuduk okul bitti işe başladı kendisi hemen evlenelim diye düşünürken beni aldattığını öğrendim ayrıldım. 1 ay içinde o kızla evlendi çok üzüldüm yıprandım ağladım ama unuttum
. Ve tam 6 ay sonra geri geldi defalarca özür diledi kapımda yattı çoğu gün asla affetmedim evli bi adamla ne işim olur ki .Numaramı degistiyorum buluyor sürekli yollarda beni izliyor nereye gidiyorum ne yapıyorum kiminle görüşsem bulup yoluma taş koyuyordu.
Uzun yıllar da böyle geçtikten sonra ona asla evet demeyecegimi anladı ve esiyle hayatına döndü ama hayatım boyunca hep pesimde olacak gibi hissediyorum .En son yine numara değiştirdim bulmadı henüz çok şükür ama yine pesimde bugün seneler önce açtığım hotmaile giriş yapmaya çalışmış ondan başkası bilmez o hesabımı
Bi kara leke gibi hep peşimde ve gözü bende olduğu sürece hiç mutlu olamayacağım gibi geliyor bana, sürekli dua ediyorum evlenme diye söylüyordu hep mesajlarında .Beni bırakıp giden oydu ondan sonra çok kısmetler çıktı tanışmalarım oldu ve hep sebepsiz bitti kimini o buldu bitirdi bi şekilde kimi de nedensiz bitti.
Aylardır ses yoktu seviniyordum unuttu umudu kesti kurtuldum diye ama hala iz peşinde ben ne zaman mutlu olacağım hiç bilmiyorum ve evlenmiş olsam umudu biterdi ama nasip mi onun gözü üzerimde olduğu için mi evlenemiyorum mutlu olamıyorum şuan ağlıyorum sinirlerimi bozuyor
Hesap sormaya korkuyorum yine yapışır unutamıyorum kimseyle evlenme gibi saçma şeyler bunları duymaya tahammülüm yok artık. Keşke yıllar önce ona evet demeseydim keşke...
Sizce ne yapmalıyım sessiz mı kalayım iz sürmeye devam mı etsin??
. Ve tam 6 ay sonra geri geldi defalarca özür diledi kapımda yattı çoğu gün asla affetmedim evli bi adamla ne işim olur ki .Numaramı degistiyorum buluyor sürekli yollarda beni izliyor nereye gidiyorum ne yapıyorum kiminle görüşsem bulup yoluma taş koyuyordu.
Uzun yıllar da böyle geçtikten sonra ona asla evet demeyecegimi anladı ve esiyle hayatına döndü ama hayatım boyunca hep pesimde olacak gibi hissediyorum .En son yine numara değiştirdim bulmadı henüz çok şükür ama yine pesimde bugün seneler önce açtığım hotmaile giriş yapmaya çalışmış ondan başkası bilmez o hesabımı

Aylardır ses yoktu seviniyordum unuttu umudu kesti kurtuldum diye ama hala iz peşinde ben ne zaman mutlu olacağım hiç bilmiyorum ve evlenmiş olsam umudu biterdi ama nasip mi onun gözü üzerimde olduğu için mi evlenemiyorum mutlu olamıyorum şuan ağlıyorum sinirlerimi bozuyor

Sizce ne yapmalıyım sessiz mı kalayım iz sürmeye devam mı etsin??