• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat bazen cok keske...

Arya6237

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
166
169
18
Iyi geceler arkadaşlar dertlesmek için geldim. Lise son sınıfta ilk aşk denen hataya düştüm ve bu aslında benim bütün hayatımı etkiledi diyebilirim.5 sene sevgili olduk çocukluk işte simdiki aklım olsa niye bi erkeğe 5 senemi vereyim. Ama seviyorum deyip bekliyor insan üniversite okuduk okul bitti işe başladı kendisi hemen evlenelim diye düşünürken beni aldattığını öğrendim ayrıldım. 1 ay içinde o kızla evlendi çok üzüldüm yıprandım ağladım ama unuttum
. Ve tam 6 ay sonra geri geldi defalarca özür diledi kapımda yattı çoğu gün asla affetmedim evli bi adamla ne işim olur ki .Numaramı degistiyorum buluyor sürekli yollarda beni izliyor nereye gidiyorum ne yapıyorum kiminle görüşsem bulup yoluma taş koyuyordu.

Uzun yıllar da böyle geçtikten sonra ona asla evet demeyecegimi anladı ve esiyle hayatına döndü ama hayatım boyunca hep pesimde olacak gibi hissediyorum .En son yine numara değiştirdim bulmadı henüz çok şükür ama yine pesimde bugün seneler önce açtığım hotmaile giriş yapmaya çalışmış ondan başkası bilmez o hesabımı :( Bi kara leke gibi hep peşimde ve gözü bende olduğu sürece hiç mutlu olamayacağım gibi geliyor bana, sürekli dua ediyorum evlenme diye söylüyordu hep mesajlarında .Beni bırakıp giden oydu ondan sonra çok kısmetler çıktı tanışmalarım oldu ve hep sebepsiz bitti kimini o buldu bitirdi bi şekilde kimi de nedensiz bitti.

Aylardır ses yoktu seviniyordum unuttu umudu kesti kurtuldum diye ama hala iz peşinde ben ne zaman mutlu olacağım hiç bilmiyorum ve evlenmiş olsam umudu biterdi ama nasip mi onun gözü üzerimde olduğu için mi evlenemiyorum mutlu olamıyorum şuan ağlıyorum sinirlerimi bozuyor :( Hesap sormaya korkuyorum yine yapışır unutamıyorum kimseyle evlenme gibi saçma şeyler bunları duymaya tahammülüm yok artık. Keşke yıllar önce ona evet demeseydim keşke...
Sizce ne yapmalıyım sessiz mı kalayım iz sürmeye devam mı etsin??

Iyi geceler arkadaşlar dertlesmek için geldim. Lise son sınıfta ilk aşk denen hataya düştüm ve bu aslında benim bütün hayatımı etkiledi diyebilirim.5 sene sevgili olduk çocukluk işte simdiki aklım olsa niye bi erkeğe 5 senemi vereyim. Ama seviyorum deyip bekliyor insan üniversite okuduk okul bitti işe başladı kendisi hemen evlenelim diye düşünürken beni aldattığını öğrendim ayrıldım. 1 ay içinde o kızla evlendi çok üzüldüm yıprandım ağladım ama unuttum
. Ve tam 6 ay sonra geri geldi defalarca özür diledi kapımda yattı çoğu gün asla affetmedim evli bi adamla ne işim olur ki .Numaramı degistiyorum buluyor sürekli yollarda beni izliyor nereye gidiyorum ne yapıyorum kiminle görüşsem bulup yoluma taş koyuyordu.

Uzun yıllar da böyle geçtikten sonra ona asla evet demeyecegimi anladı ve esiyle hayatına döndü ama hayatım boyunca hep pesimde olacak gibi hissediyorum .En son yine numara değiştirdim bulmadı henüz çok şükür ama yine pesimde bugün seneler önce açtığım hotmaile giriş yapmaya çalışmış ondan başkası bilmez o hesabımı :KK43: Bi kara leke gibi hep peşimde ve gözü bende olduğu sürece hiç mutlu olamayacağım gibi geliyor bana, sürekli dua ediyorum evlenme diye söylüyordu hep mesajlarında .Beni bırakıp giden oydu ondan sonra çok kısmetler çıktı tanışmalarım oldu ve hep sebepsiz bitti kimini o buldu bitirdi bi şekilde kimi de nedensiz bitti.

Aylardır ses yoktu seviniyordum unuttu umudu kesti kurtuldum diye ama hala iz peşinde ben ne zaman mutlu olacağım hiç bilmiyorum ve evlenmiş olsam umudu biterdi ama nasip mi onun gözü üzerimde olduğu için mi evlenemiyorum mutlu olamıyorum şuan ağlıyorum sinirlerimi bozuyor :KK43: Hesap sormaya korkuyorum yine yapışır unutamıyorum kimseyle evlenme gibi saçma şeyler bunları duymaya tahammülüm yok artık. Keşke yıllar önce ona evet demeseydim keşke...
Sizce ne yapmalıyım sessiz mı kalayım iz sürmeye devam mı etsin??
Karısına de madem alla alla

Aileniz konuyu biliyor mu? Resmen rahatsız ediliyorsunuz neden adamı afişe etmiyorsunuz? Babanız konuşsun. Herkes ilişki yaşıyor, bitiyor. Bu ne saçmalık. Ben de zamanında buna benzer bir şey yaşadım ama artık son radde de yaptığı densizlikte ağzıma geleni söyledim. Ve bir daha yapması durumunda kendisi ile değil eşiyle muhatap olacağını bağırdım suratına. Sesi kesildi.

Keşke savcılığa verseydiniz zamanında benimde başımda vardı böylesi. Savcılığa verdim hala bırakmadı. En son Allah bin kere razı olsun bir polis memuru kadın arayıp bir daha bu kızı rahatsız edersen 1 hafta hapise gireceksin dedi. Öyle de karar çıkarttı ve o günden sonra aramadı. Geçenlerde evlendiğini duydum ve öyle mutlu oldumki. Senin gibi benimde karşıma düzgün biri çıkmadı acaba o adamın yüzünden mi diye de düşünmüyor değilim alakası yokta işte.
2 yıl sonra dava sonuçlandı sadece uzaklaştırma aldı tabi birde dava masraflarını ödetmişler o kadar. Heralde evli haliyle peşime düşmez diye düşünüyorum. Ara ara kabuslarıma da giriyordu evlendiğini duyunca o kadar sevindimki 🙏

Hemen delillerle birlikte esine soyleyin.Akli varsa kurtulur bu adamdan yoksa da polise haber ver bu ne boyle ya sapik gibi onunla mi ugrasacaksin.Yarin guzel bi iliskin olur onu bile mahvedebilir

Siz bi eşine söyleyin bu durumu bakalım o ne diyecek. O huzur bozuyorsa sizde onunkini bozun.
Eşine söylerim diye defalarca söyledim ama umurunda degil ben mutsuzum onu sevmiyorum oda bunu biliyor dedi.

Şikayetçi ol . Ailenle paylaş senin tek olmadığını anlayabilsin. Neden bu kadar korkuyorsunuzki ondan o kadar üstüne gelebiliyor. .

Eşine söylerim diye defalarca söyledim ama umurunda degil ben mutsuzum onu sevmiyorum oda bunu biliyor dedi.

en güzeli savcılığa gidin ben öyle kurtulmuştum üstüne şehir değiştirdim hala bırakmamıştı peşimi mahkemeyle kurtuldum.

Şikayetçi ol . Ailenle paylaş senin tek olmadığını anlayabilsin. Neden bu kadar korkuyorsunuzki ondan o kadar üstüne gelebiliyor. .
Asla korkmuyorum hicbir şey yapamaz bana ama pesimde olması bile bunca zaman sonra sinirlerimi bozuyor

Karısına falan deme bence. Bu defa boşanır falan iyice yapışır adam sana.
İletişim sıfır olarak devam etmen, yine numaranı bulursa ailenden bir erkeği nişanlın eşin gibi konuşturup tacizden dolayı şikayet edeceğini söylemeleri olabilir belki
Onunla hicbir iletisimim yok olamaz da.

Back
X