Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim de vardı böyle yapisik bir sapık. Asla cevap vermezdim tanimadigim numaraları ačmazdım genede devam ederdi.Ama ben 14 yasindaydim 1 sene sürekli olarak 4 sene ara ara devam etti. Engelli listeme bakarken nisanlandığını gördüm bin şükür dedim. Aileme söyleyememistim suclu ben olurum diye. Simdiki gibi kendi ayaklarımın üzerinde durabilecek olsam bir an düşünmem.polise giderim. Anladigim kadariyla siz de en az 25 yasindasiniz neden gitmiyorsunuz ?
bir an konu evli olduğu halde birbirimizi seviyoruz beraberize gelecek sandim neyse ki yüz vermemişsiniz.
size müdahale etmesine iletişme geçmesine izin vermeyip şikayetçi olun
Benim de vardı böyle yapisik bir sapık. Ama ben 14 yasindaydim 1 sene sürekli olarak 4 sene ara ara devam etti. Engelli listeme bakarken nisanlandığını gördüm bin şükür dedim. Aileme söyleyememistim suclu ben olurum diye. Simdiki gibi kendi ayaklarımın üzerinde durabilecek olsam bir an düşünmem.polise giderim. Anladigim kadariyla siz de en az 25 yasindasiniz neden gitmiyorsunuz ?
Aileni dahil et demiyorum ki. O yaşlarda ailenin dahil edilmesi gerekiyor, bu yaşlarda polise gitmek gerekiyor. Kocaman kadınsınız polise gitseniz savcılığa suc duyurusunda bulunsanız en azindan uzaklastirma alır.
Ailene açmak istemiyorsun.
Polise gitmiyorsun.
Bir halt yapamaz diyorsun.
Konuyu açmak da ki amaç ne? Çok da rahatsız değilsin o zaman. Biz ne yapabiliriz bu durumda sana?
Var böyle manyak insanlar. Bir daha rahatsiz edersen seni şikayet edeceğim, hatta eşine de soylerim desen hala devam edermi? Hatta tehditle kalma karakola şikayet et
Bana da biri kurşun fotoğrafı atıp bunlar kafanın içine hirecek demişti.Babası polisti.Yaktım seni dedim gittim karakola anlattım cinsel bir şey oldu mu foto filan dediler yok asla dedim.Ailenize söylediniz mi filan dediler.sonra ver abicim sen numarasını dedi.aramış karakoldan aranınca işyeri numarasını vermiştim bir de bu tırıs tırıs.Ne aradı ne sordu.En son mesajı bir daha aramayacağım karakola gidecek kadar büyük bir şey yoktu filan oldu
Bana da biri kurşun fotoğrafı atıp bunlar kafanın içine hirecek demişti.Babası polisti.Yaktım seni dedim gittim karakola anlattım cinsel bir şey oldu mu foto filan dediler yok asla dedim.Ailenize söylediniz mi filan dediler.sonra ver abicim sen numarasını dedi.aramış karakoldan aranınca işyeri numarasını vermiştim bir de bu tırıs tırıs.Ne aradı ne sordu.En son mesajı bir daha aramayacağım karakola gidecek kadar büyük bir şey yoktu filan oldu
Allah ım inanamıyorum ya ne çekiyoruz erkeklerden.
Çok iyi yapmışsınız pisliğe bak.
Çok geçmiş olsun insan korkuyor kendimden biliyorum. Neyseki çoğunun ki kuru sıkı ama gerçekten psikopatta çok piyasa da Allah korusun