Hayat beni neden yoruyorsun...

cok mutlu olun bende 6 yıl once annemı 4 yıl oncede kardesımı kaybettım acısını bılırım malesef hıc gecmıyor ama hayata tutunmak zorundayız ve allah bunun ıcın sıze cok guzel hedıyeler sunmus cok guzel masallah cok sansılısınız:KK200::KK15:

cok mutlu olun bende 6 yıl once annemı 4 yıl oncede kardesımı kaybettım acısını bılırım malesef hıc gecmıyor ama hayata tutunmak zorundayız ve allah bunun ıcın sıze cok guzel hedıyeler sunmus cok guzel masallah cok sansılısınız:KK200::KK15:
Sizin de basiniz sagolsun. Size de mutluluklar diliyorum tum kalbimle..

nur konularini biliyorum ve o kadar cooook sevindim ki senin adina anlatamam.
resmen allahtan sana bir hediye gelmis gibi.
problemli bir adamada benzemiyor esini kaybetmis biri dedin - bir aile olabilecek, seni üzmeyecek bir adam gibi.
kizinada kanin isindigina göre bu is tamam.
merak etme bir sey olmaz erkek arkadasina atlatir bu dönemi sag saglim.

Selamlar herkese.. Oncelikle bu kotu gunlerin gecmesini diliyorum. Konularimi okuyan destek olan bircok arkadas vardi sagolsunlar varolsunlar... Cok kotu gunler gecirdim canim kardesimi kaybettim nur olsun yattigi yer. Biriyle tanistim ask degilde sevgi mi ne bilmiyorum cok seviyorum. Kisa sure oldu evlilik teklif etti derken covid_19 belasi... Kendisi doktor ve covid19 hastalariyla ilgilenen bir uzman. Esini trafik kazasinda kaybetmis benim kizimla ayni yasta bir kizi var ve inanilmaz ama ismi Gülten... Kardesimin ismi. O kadar cok seviyorum ki kizimla benimle kaliyor. Kizimla cok iyi arkadas oldular. Sanki Allahimin bana emaneti o... Kardesim gitti o geldi gibi.
O kadar cok sevdigimi kaybettim ki dilerim erkek arkadasima bisey olmasin. Az once aradi bisey olursam kizim sana enanet deyince cok kotu hissettim. Dilerim bir kez hayat bana gülsün bisey olmasin. Cok daraldim paylasmak istedim sadece.
Umarim hep beraber olursunuz mutlu olursunuz.. Muhteşem bi tevafuk.

nur konularini biliyorum ve o kadar cooook sevindim ki senin adina anlatamam.
resmen allahtan sana bir hediye gelmis gibi.
problemli bir adamada benzemiyor esini kaybetmis biri dedin - bir aile olabilecek, seni üzmeyecek bir adam gibi.
kizinada kanin isindigina göre bu is tamam.
merak etme bir sey olmaz erkek arkadasina atlatir bu dönemi sag saglim.
Cok beyefendi cok saygili biri. Umarim hep oyle olur. Istedigim huzur sadece ve insallah sonsuz olur bu. Kizlarim ikisi de ayni yastalar ikiz gibi💕 Evime eglence geldi ikisi bicir bicir ders yapiyorlar şimdi.. Cok teşekkür ler guzel sözlerin icin...

Cok beyefendi cok saygili biri. Umarim hep oyle olur. Istedigim huzur sadece ve insallah sonsuz olur bu. Kizlarim ikisi de ayni yastalar ikiz gibi💕 Evime eglence geldi ikisi bicir bicir ders yapiyorlar şimdi.. Cok teşekkür ler guzel sözlerin icin...
ne mutlu sana bak ikiz gibi iyide anlasiyorlar

cok sevindim

Kızlar bugün erkek arkadaşım evlenme teklif etti.. Hastahanede kendisi. Eve kirmizi güller yollamis bana birsürü. .. Kızlara da pembe güller ikisine de😊Nasıl seker biri Allahım çoook sansliyim paylaşmak istedim sizlerle. İnşallah bu kez coooook mutlu olurum.

Kızlar bugün erkek arkadaşım evlenme teklif etti.. Hastahanede kendisi. Eve kirmizi güller yollamis bana birsürü. .. Kızlara da pembe güller ikisine de😊Nasıl seker biri Allahım çoook sansliyim paylaşmak istedim sizlerle. İnşallah bu kez coooook mutlu olurum.
Cook sevindim , tebrik ederim ♥️

seni çoook eskilerden tanıyorum yaşadıkların çok ağır umarım artık mutlu olursun
çocuğun adı belki bir işaret sizinle kalacak samimiyetiniz olması çok güzel
inşallah artık rabbim seni de mutlu eder
ilerde belki beni de:işsiz:

seni çoook eskilerden tanıyorum yaşadıkların çok ağır umarım artık mutlu olursun
çocuğun adı belki bir işaret sizinle kalacak samimiyetiniz olması çok güzel
inşallah artık rabbim seni de mutlu eder
ilerde belki beni de:işsiz:
Yarın canim kardeşimin mezarina gideceğim ona anlatacağım mutlu olur benim için eminim. Sen de çok mutlu ol inşallah.
Babası Gülten le kızımla tlf da görüntülü konuştu biz evlenecegiz dedi. Kıyamam yavrum annem olacak benim dw diye sarıldı bana. Ve kızım da çok mutlu şükürler olsun. Tek dileğim huzur dolu bir aile galiba oldu...❤❤❤❤Artık 4 kişilik aile olduk❤

Yarın canim kardeşimin mezarina gideceğim ona anlatacağım mutlu olur benim için eminim. Sen de çok mutlu ol inşallah.
Babası Gülten le kızımla tlf da görüntülü konuştu biz evlenecegiz dedi. Kıyamam yavrum annem olacak benim dw diye sarıldı bana. Ve kızım da çok mutlu şükürler olsun. Tek dileğim huzur dolu bir aile galiba oldu...❤❤❤❤Artık 4 kişilik aile olduk❤
ağlıcam şimdi he
umarım hep birlikte mutlu olursunuz

Back
X