Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir arkadaşım yüzünden bir işe girdim canım ama şirket yeni kurulduğu için tecrübe sahibi kimse olmadığından ve bende işi bildiğim için beni zorla işin içine soktular fakat benim şirket için hiç sermayem olmadığından bana senet imzalattılar sözlü olarakta kesinlikle teminat senedi olduğunu iş yapıldıkça ordan kesinti olacağını söylediler.Bende saf gibi inandım orda 5 ay çalıştım bu süre boyunca ne ordan 5 kuruş alabildim nede istediğim gibi işleri yönetmeme izin verdiler..En sonunda ben bir tartışmadan dayanamadım onlarda beni kovmaktan beter ettikleri için ayrıldım şirketten..O senedin üstünde teminat senedi yazmıyodu ama alacaklı ve tarihte yazmadılar zaten harici olarak istemeyeceklerine söz verdikleri için..Şimdide benim okadar zararım yetmezmiş kimi o senedi hiç tanımadığım birine vermişler adamda senedi bankaya ciro etmiş...Hiç başıma böyle bişey gelmemiştiki nerden bilirdim böyle çakallık yapacaklarını beni dolandıracaklarını..Kafayı yiycem düşünmekten![]()
senin muhtemelen muhtarda kaydın vardır dimi.Ailen kızım burda yaşamıyor bizde görşmüyoruz derse postacı muhtara gider.Muhtarda kaydın olduğu için muhtar tebligatı mecburen alır.Baban gidip mhtrdan bu tebligatı almasın sende dahil olmak üzere.Ortak mesken die birşey yok canım :)sen 27 yaşındasın.Orda kalmak zorunda değilsin.Hacize gelince annen bilmiyorum nerde olduğunu yok görüşmüyoruz desinler.içeri almasın annen.giremezler evinize.Zaten tebligatı muhtar aldığı için içeriye zorla giremezler.En kötüsü memurlar polis alıp eve evrak araştırmaya girerler mesela doğalgaz elektirik su faturası gibi.Mesela bir eşyanın faturası gibi.Kendi şahsına ait bir fatura bırakma evde tamammı.Bunlardan birisini bulamazlarsa hiçbirşey olmaz merak etme.Dediğim gibi komşularada tembih edin olsun bitsn.Bu borç herzaman karşına çıkar onuda bil.Kendini düzeltene kadar bu çareler var tamammı cnm.Canım onlar zaten muhtemelen kendilerinin borçlu olduğu birisine vermişler senedi çünkü ben adamı hiç tanımıyorum ama bide onların adamıysa falanda şüphelenmiyor değilim..Acaba adama ben dava açıcam falan desem cayma durumu olabilirmi?
Yoksa savcılığa zaten suç duyurusunda bulunmayı düşünüyorum çünkü böyle eli kolu bağlı bir şekilde durmaklada elime birşey geçmiyor daha çok kendi kendimi yiyorum..
goknur85
canım sen kaç yaşındasın.Yani tam olarak bütün yorumları okuyamadım ama.18 den küçüksen senet geçersiz.Yok büyüksende sanırım büyüksün gelen tebligatı ailen almasın.Kalmıyor burda desinler.Muhtarda kaydın varsada tebligatı muhtara yapsınlar.Hacize gelirlersede adına kayıtlı bir fatura yoksa eve gelen annenlerin evinde haciz işlemi yapamazlar.yaşın reşit olduğu için.Komşularıda uyarın burda kalmıyor desinler belki sorarlar.ay neyse ben yazıyorum burdan saana bunları sonra başıma birşey gelmesin.gerçi öğrenmişssindir herşeyi ama.
canım 27 yaşındayım..bende bir avukattan böyle bir bilgi alarak aileme zaten söyledim benim adıma gelen bir evrak olursa kesinlikle kabul etmeyin diye ama başka bir avukatta sen tebligatı almasan bile muhtara gönderilen tebligatı sen almış sayılırsın ve ikamet ettiğin evde sana ait bişey olmasa bile ortak ikametgah olduğu için eşyaları haczedebilirler dedi bende ne yapacağımı şaşırdım birisi iyi bişey söylese başka biri kötü bişey söylüyor ondan bende düşünmekten hiç faaliyete geçemiyorum..Attığım adımın yanlış olmasını istemiyorum bu saatten sonra hata yapma şansım kalmadı çünkü![]()
Avukatlar eşyalar babanın üzerine olsada haciz gelebilir dediği için ben kokrtum canım yoksa ben evdekilere ve apartmanda bikaç kişiye dedim zaten benim adıma evrak gelirse yada beni soran olursa ben burda oturmuyorum deyin diye tembihledim onlarda haksızlığı bildikleri için az çok destek olucaklar ama haciz memurları falan gelirse o koyar işte bana yoksa benim eve hiç fatura gelmez zaten benim adıma sadece kredi kartlarım var onlarında bütün ekstrelerini iptal ettim hiç fatura gelmiyor..Ben ailemi öyle bir duruma sokmak istemem ama en azından geçici olarak bundan başka bir çözümde bulamadım tabiki
Saol canım birazda olsa içim rahatladı..
Canım onlar zaten muhtemelen kendilerinin borçlu olduğu birisine vermişler senedi çünkü ben adamı hiç tanımıyorum ama bide onların adamıysa falanda şüphelenmiyor değilim..Acaba adama ben dava açıcam falan desem cayma durumu olabilirmi?
Yoksa savcılığa zaten suç duyurusunda bulunmayı düşünüyorum çünkü böyle eli kolu bağlı bir şekilde durmaklada elime birşey geçmiyor daha çok kendi kendimi yiyorum..
goknur85
canım sen kaç yaşındasın.Yani tam olarak bütün yorumları okuyamadım ama.18 den küçüksen senet geçersiz.Yok büyüksende sanırım büyüksün gelen tebligatı ailen almasın.Kalmıyor burda desinler.Muhtarda kaydın varsada tebligatı muhtara yapsınlar.Hacize gelirlersede adına kayıtlı bir fatura yoksa eve gelen annenlerin evinde haciz işlemi yapamazlar.yaşın reşit olduğu için.Komşularıda uyarın burda kalmıyor desinler belki sorarlar.ay neyse ben yazıyorum burdan saana bunları sonra başıma birşey gelmesin.gerçi öğrenmişssindir herşeyi ama.
canım 27 yaşındayım..bende bir avukattan böyle bir bilgi alarak aileme zaten söyledim benim adıma gelen bir evrak olursa kesinlikle kabul etmeyin diye ama başka bir avukatta sen tebligatı almasan bile muhtara gönderilen tebligatı sen almış sayılırsın ve ikamet ettiğin evde sana ait bişey olmasa bile ortak ikametgah olduğu için eşyaları haczedebilirler dedi bende ne yapacağımı şaşırdım birisi iyi bişey söylese başka biri kötü bişey söylüyor ondan bende düşünmekten hiç faaliyete geçemiyorum..Attığım adımın yanlış olmasını istemiyorum bu saatten sonra hata yapma şansım kalmadı çünkü![]()