• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat benim için yeni başlıyor ✨

Umarim bu sene kpss için bizim atanma yılımız olur. Herseyden önce stres ve sağlık bence stresle başa çıktığınız zaman cildiniz de, vücudunuz da , hayatınız da yoluna girer umarım 🌸🙏 Bu arada lazer yaptırmayı asla çekinmeyin, kendinize yapacağınız en büyük sevabı yapmış olursunuz. Ay icinde hatta bazıları için hafta veya gün içerisinde tüyler o kadar can sıkıcı ve uğraştırici oluyor ki 🌸 mükemmel bir uygulama tavsiye ederim 🙏🌸
Aminn hepimizin inşallah 🙏 evet kesinlikle stres birçok şeyi etkiliyor haklısınız. Yapmak istediğim diğer şeyleri yaptıktan sonra, lazer konusunu da düşüneceğim. Güzel bir yer bulmam lazım.

Eğer kabul ederseniz naçizane birkaç öneri vermek isterim. Öncelikle, kpss hazırlık sürecinde çok ciddi çalışmak gerek ev işlerine biraz ara veremez misiniz? Ben kpssye çalışırken hayat normal devam etti çok çalışamadım çünkü evde yapılacak işler, misafirler falan. Sonra kız kardeşim hazırlanırken üniversite sınavına hazırlanıyor gibi izole oldu, ona daha çok anlayış gösterildi. Eğer gerçekten kazanmak istiyorsanız ciddi çalışın, misafir çok fazla kabul etmeyin, ev işlerinden biraz elinizi çekin. Yeğeninizin anne babası neden yaptırmıyor ödevlerini? Kaç yaşında yeğen, ben kendi çocuklarıma 4 saat ödev yaptırmadım. Bu sizin sorumluluğunuz değil.

Aileniz muhafazakar ise bu süreçte açılmayı ve isim değiştirmeyi düşünmeyin, atandıktan sonra kendinizi yeni isimle tanıtır mahkeme sürecini başlatırsınız. Ehliyet alın ama motosiklet tavsiye etmem çok güvenli değil. Diğer konularda günlük rutin edinebilirsiniz. Sporu sabahları, kitap okumayı da akşam yatmadan önce.
Merhaba öncelikle öneriniz için teşekkür ederim. Hangisini daha önce yapsam diye düşünüyorum bu da ister istemez içimde kargaşaya sebep oluyor. Ailemle yaşadığım ve evin tek kızı olduğum için sınava çalıştığımı bilmesine rağmen annem sürekli yardım etmem için beni çağırıyor. Kpssden yüksek puan alanlar ile ilgili birçok video izledim ve en az 5 saat çalışmam gerekiyor biliyorum. Atanmak öyle kolay değil. Bunun için disiplinli, dikkatli bir şekilde programa uymalıyım. Kütüphaneye gitsem, bütün gün orda çalışsam ona da laf ederler. Tüm gün odamda durduğum için yakın zamanda saçma sapan azar işittim.

" sen kendini bizden uzaklaştırıyorsun , bizden ayrı yaşıyor gibi davranıyorsun" diyorlar.

Bu yüzden hem ev işlerini yapıyorum hem de kitap okuyup videolar izleyip ders çalışmaya çalışıyorum.

Merhaba öncelikle öneriniz için teşekkür ederim. Hangisini daha önce yapsam diye düşünüyorum bu da ister istemez içimde kargaşaya sebep oluyor. Ailemle yaşadığım ve evin tek kızı olduğum için sınava çalıştığımı bilmesine rağmen annem sürekli yardım etmem için beni çağırıyor. Kpssden yüksek puan alanlar ile ilgili birçok video izledim ve en az 5 saat çalışmam gerekiyor biliyorum. Atanmak öyle kolay değil. Bunun için disiplinli, dikkatli bir şekilde programa uymalıyım. Kütüphaneye gitsem, bütün gün orda çalışsam ona da laf ederler. Tüm gün odamda durduğum için yakın zamanda saçma sapan azar işittim.

" sen kendini bizden uzaklaştırıyorsun , bizden ayrı yaşıyor gibi davranıyorsun" diyorlar.

Bu yüzden hem ev işlerini yapıyorum hem de kitap okuyup videolar izleyip ders çalışmaya çalışıyorum.
Canım ne kadar zor maalesef anlayışsız bir ailenin olması, ama sen yine de pes etme, kendini inamdırırsan, azimle devam edersen inşallah başarırsın. Benim bir arkadaşım 2 çocukla kazandı kpss yi.

Canım ne kadar zor maalesef anlayışsız bir ailenin olması, ama sen yine de pes etme, kendini inamdırırsan, azimle devam edersen inşallah başarırsın. Benim bir arkadaşım 2 çocukla kazandı kpss yi.
İşte hem ders çalış ya da işe gir diyorlar hem de kendime alan açtığımda sanki ayrı evde yaşıyorum gibi beni suçluyorlar. Ben de çözemedim gitti. Arkadaşınız çok çalışkan, gayretli zeki biri demekki. Çocukla kpss çalışmak ekstra yorucu olmuştur. Ben elimden geleni yapacağım, hayırlısı neyse o olsun.

Back
X