Tesekkur ederim kuzum ama saclarim doğal maşa değil
hepsi rol yapıyor insan ömrü boyunca mutlu mesut olamaz hele ki bu devirde.. mutlaka işi iyi olan evinde, evi iyi olan işinde vs herkesin bir yanı mutlaka eksik..
bu arada şuan çok paspalım
Hatunlar sizce hayatta hersey toz pembe mi ? Bakıyorum da dışardan insanlara onlar çok rahat ve mutlular onlara göre hersey normal acaba içlerinde de gerçekten de öyle mi ? 😟😟😟😟 bu arada maşalı saçlardan ve renkli sallarinizdan öperim süslü hatunlar sızı ii 😄
note3 kadinlar_klubü
Ben asıl dertlilerin en çok gülen insanlar olduğunu düşünüyorum.
Böyle bir kaç arkadaşım var..
Ben de öyleyim şahsen.
Kırk sorun arasında kahkaha atar insana neşe veririm..
Ama bir ben vardır benden içeri ki onu herkes bilmez
Kusura bakmayin, ben derdinizi anlayamadim...
Insanlarin rahat ve mutlu gorunmesi mi?
Sizin yasadigniz sıkıtilari normal karsilamalari mi?
Masali sac, renkli sal ile bezenmis opucukleriniz icin tesekkurler fakat bunlar yerine sorununuzu aciklayan kelimelere yer verseydiniz daha anlasilir olurdu sanirim...
Insan bilmiyor bazı şeyleri herkes heran mutlu olamaz. ..hem maddi hem manevi olarak. Ben mesela hamile olmadan önce hamilelik çok kolay geliyodu, şuanda tansiyon sorunum var ve ben artık yoruldum ...dışardan başkasıda eminim beni mutlu mesut görüyordur...
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Hatunlar sizce hayatta hersey toz pembe mi ? Bakıyorum da dışardan insanlara onlar çok rahat ve mutlular onlara göre hersey normal acaba içlerinde de gerçekten de öyle mi ? 😟😟😟😟 bu arada maşalı saçlardan ve renkli sallarinizdan öperim süslü hatunlar sızı ii 😄
note3 kadinlar_klubü
Herkesin sorunları vardır elbette...
Ama mutluluk bakış açısıyla alakalı bir şey...
Kimi işe gidecekken gömleğine kahve döküldü diye lanet okur, bütün gününü mahveder...
Kimisi de gider gömleğini değiştirir, mızmızlanmadan gider işine...
Doğru yerden bakarsak ve sağlıklı düşünürsek hepimiz mutlu oluruz...
Bunu yapanlar bazen bocalasa da hayatlarının geneli mutlu ve huzurludur...
Diğerleri buhranlarını perdelemek için öyleymiş gibi davranırlar...
note3 kadinlar_klubü
Ahahah ha bu saatte normal şekerim. Bende öyleyim :) ne bilim bu sitede sunun farkına vardım feministlik var yani yanlışa bile doğru diyorlar . Şaşıyorum inanın . Valla çok güzel cümle kurmusun
note3 kadinlar_klubü
Evet onların icleride kendilerini yakar desem rahatlayacakmisiniz? Yanlız değilsin korkma ...
Dağınık topuzumlar selam eder, başkalarını boşver derim:):)
Valla şu zamanda anladim sürekli biseyleri kendime dert ederek ömür geçmiyor.
Yalniz insanin tabi ki dertleri oluyo ama bende derdi olup da sürekli kikir kikir gülen insanlardanim kolay kolay acmam kendimi kimseye millet de dogal olarak hakkimda bu kizin hic mi derdi tasasi yok diye düsunuyo :)
Ben çok gulerim çok gezerim yanimdakileri de cok guldururum yani benimle bir kac saat gecir oh keyfi yerinde ne mutlu kiz dersin...
Ama aslinda derdimi anlatmaya bile gücüm yok... Bazen çok isyan ediyorum sonra isyanlarima sukursuzlugume üzülüyorum.... sabir dileyip sanki o sorun yokmuş gibi davranip ani yasiyorum...
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?