Hayat bu kadar rahat mı ...

İnsanların sorunlarının olması mutlu olmalarına engel değil ki. Bir sürü dertle boğuşup mutlu olan da var, hayatı güllük gülistanlık olup mutsuz olan da. Hayata bakış açısıyla alakalı sanırım.

Keşke bilmesek en azindan öğrenme sansimiz var ya cidden mutsuzsak .? Mesela eşimle uzaklarda Yaşmak istiyorum sevmediğim insanlar olmasın hic :)

note3 kadinlar_klubü

Ben niye öyle olamıyorum bi derdim olduğu vücudum çöküyor valla

note3 kadinlar_klubü

Kahkahalarım benim göz yaşlarımdır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben cok takan biriyim bu huyumu nasıl aticam bilmiyorum

note3 kadinlar_klubü

Bende sürekli gülerim derste hocalarim olsun ailem olsun hep derler agzin hic kapanmiyo :) Cevremi de ayni sekilde güldürüyom of sirf bu yuzden erkeklerle hep kanki oluyorum

Hayat kisa yani dert tasa icin gelmedik ki bu dunyaya taka taka bi süre sonra insan da kendini kaybediyo sende takma valla yaninda olanlarin kiymetini bilip onlarla mutlu bi hayat yaşa :)

Son düzenleme:

Ne mutlu sana valla ben gulerim ama iki dk sonra ağlarım belli ederim yani

note3 kadinlar_klubü

Valla maddi olanlardan başka derdim yok da o da bana yetiyo zaten.. Tabi kimse halden anlamaz kendi kendine işte mutlu görünüyosun.

Keşke bilmesek en azindan öğrenme sansimiz var ya cidden mutsuzsak .? Mesela eşimle uzaklarda Yaşmak istiyorum sevmediğim insanlar olmasın hic :)

note3 kadinlar_klubü

Ozaman sevdiklerin de uzak oluyor burda kşmsecikler yok ama sevdiklerim de uzak

Tam beni anlatmışsınız gerçekten.
Hep insanlara iyiymiş gibi gözükürüm ama bir de gel bana sor.

bence mutlu insan vardır her derde kedere rağmen mutlu olmak güzel.herşeye ragmen mutlu olmasak yasayamszdik hayat çekilmez olurdu.önemli olan elindekilerle mutlu olunabilmesidir.

Şunu diyorum insanlar göründüğü kadar mutlular ve rahatlar mi yoksa öyle mi gözüküyor lar yoksa ben mi çok takıntılı mutsuz veya Şanszim

note3 kadinlar_klubü

Gercekten mutlu ve rahat olduklarini farzedelim, kendi mutsuzluklariniz nedeniyle kiyas yapip daha cok mu uzuleceksiniz?
Yoksa sakladiklari uzuntuleri ile teselli bulup sevinecek misiniz?

Niyetim size suclama yoneltmek degil, bakis acinizin sizi bu cikmaza soktugnu gostermek.

Mutluluklarin paylastikca cogaldigina, uzuntulerin ve yukumuzun anlattikca psikolojik olarak rahatlattigina ve dolayisiyla da azaldigna inanirim.
Buna karsin belki insanlar sizin basinizi agritmamak icin hep guzel seylerden bahsedip enerjinizi yuksek tutmaya calisiyorlardir.
Boyle bir cabalari yoksa dahi bastirmak istedikleri uzuntulerini ortaya sacmak yerine, mutluluk ile uzuntu dengesini kurarken olumlulari arttirarak rahatlamaya calisiyor olabilirler.

Herkesin mutsuzlugu da takintilari da kendine...
Bence baskalarinin hayatlarina gore sorunlarinizi ele almak yerine, her daim nasil cozebileceginize odaklanirsaniz ve onlarla olan diyalogunuza da paylasim olarak bakarsaniz daha mutlu olmasaniz dahi kafaniz daha rahat olur bence.

Benimde maddi olarak problemim yok ama maneviyat ve insan iliskileri beni bitirdi diyebilirim. Surekli bir mutsuzluk modudur gidiyor. Bakalim nereye kadar devam edecek: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…