hayat bugün bana
yorgunluk stres
eşimin stresini
eltimlerde diş bulguru yaptık o sırada regli oldun onun sancısını hiç bişey katılammayacak kadar ağrıyı
ama en önemlisi
annemlerlede beraber olma şansını verdi
eyyyyyyyy hayat ne verirsen ver herşeyin hayırlısını ver
Hayatin Daha Baslarindayim Ama Bu Zamana Kadar Hayat Bana Dünyalar Tatlisi Bir Anne, Sevgisini Belli Edemeyen Bir Baba,mükemmel Bir Abla,uyuz Bir Kardes,birtürlü Vazgeçemedigim Bir Sevgili ,unutamadigim Bir Ders Verdi Herseye Ragmen Acisiyla Tatlisiyla Hayatta Oldugum Için Allahim A Binlerce Sükürler Olsun
Hayat bugün bana mutluluk verdi.Eşim yarınki evlilik yıldönümümüz için güzel bir sürpriz hazırlamış.
Ve heyecan verdi, yeni taşındığım apartmandaki komşularım cumartesi bana geleceklermiş.Yeni insanlarla tanışacağım.Heyecanlandım.
bende bugün birkez daha anladım ki allahım kimseyi kimsenin umuduna bırakmasın...iş ortamında kalitesi sıfır olan kişinin insiyatifinde olmak kadar zor birşey yokmuş..eşim anlatırdı da abartıyor sanırdım ama şimdi o adamla tlf.da konuşmak zorunda kaldım ve ne kadar nemrut biri olduğunu çok iyi anladım..canım aşkım ya kimlerle çalışmak zorunda kalıyor....allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın.hepimizi...
hayat bu gün bana....
fazla iyi niyetli olmamayı,
bazı insanların riyakar olduğunu gösterdi....
hiç ummadığım kişiyi (işyerimden), çok farklı tanımışım bugüne kadar...:1shok:
hayat bu,doğrularla ve yanlışlarla dolu...:lepi:
ama bugün ,bir kere daha anladım ki...
eşimi çok seviyorum...
sevgiler...
ayat bana bu gün
yine mutsuzluğuma hüznüme acıma öfkeme caresizliğime eklenilecek ne varsa ekledi:çok üzgünüm:
Ekle bakalım nereye kadar eklicen.İkimizde inatcıyız biliyorum.Hangimiz yenicez bakalım:çok üzgünüm:
son nefesime kadar tüket beni göreyim:mymeka:
:çok üzgünüm: hayat bugün bana acı verdi.senağlamahayat bana göz yaşı verdi.:çok üzgünüm:hayat bana bugün kalpkırıklığı verdi.herzaman olduğu gibi başka bir şey verdiği yok.