Hayat bugün size ne verdi ?

öfkeyle kalkan zararla oturur
atasözünün doğruluğunu sinirlenince yaptıklarımı ve pişman olduğumu düşününce bir daha anladım
ne olur beni affetmiştir inşallah:çok üzgünüm:

hmm.. ne kadar bılsekte daima ogrenecek birseyler oldugunu , ögrendım..
hiç bişeyin gorundugu gibi olmadıgını,çok tanıdıgım bi insanın bile yenı yenı huylarını kesfetmem..

inanıyorumkı daha kımbılır hayat bana neler ogretecek ve bendekı tecrubeler yuz değil besyuzu gecsede tecrubelerımden ders alsamda.sanırım ölünceye kadar hep toy kalacagım..
ve herseferınde ''bi yasıma daha girdim '' diyecegım..

heyecanla beklıyorum ..eyy hayat bana yenı yenı neler ogreteceksın bakalım..

hayat bugun bana hastane yollarını gosterdı babaannemım amelıyat olması gerektıgını ve yıne benı ve aılemı maddı ve manevı zorlukların bekleyecegını anladım senağlama

bugün bana biras daha güç verdi bugün daha bi yüksek sesle belkide onsuz yaparsın pelin dedim

Hayat bugün bana...
Sağlığın herşeyden önemli olduğunu,
eğer benim ve çevremdekilerin sağlığı
yerindeyse,işte o zaman en mutlu insan olduğumu hatırlattı...
sevgiler...

Hayat bugün bana..
dayaklık evire çevire dövebileceğim kanser yapmasına ramak kalan sinir hastası eden bi kadın verdi.. dua etsiki evimde misafirdii.....

hayat bugün bana hiç olmadıgım kadar sabırlı olmayı öğretti ekmegimi yiyenlerin nasıl nankör oldugunu ögretti herkesin insani vasıflara sahip olmadıgını gözüne baka baka yalan söyleyenlerin oldugunu ögretti ama yalancının mumu yassıya kadar

ablamla geçirdiğim harika anlarıııııııııı............................

hayat bugün bana
yasamanin herseye ragmen ne güzel oldugunu acisiyla tatlisiyla yasanmasi gerekdigini ve halimize sükr edilmesi gerekdigini verdi
her ani dolu dizgin yasayip tadini cikarmayi verdi

Gün henüz yeni, buram buram bahar kokuyor.Bahar demek yeniden doğuş demek.Allaha şükür ki bugüne sağlıklı başladık,yiyecek ekmeğimiz,başımızda bir de çatımız var ,daha ne isteyebilirim ki hayattan bana ver diye.

hayat bana bugün yeni umutlar verdi...a.s
boşa çıkmamasını ümit ettiğim sıcak umutlar:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…