Hayat bugün size ne verdi ?

sabahtan beri sünepe bişekilde oturiyim..
o topik senin bu topik benim gezip sataşacak adam ariyim :)
bıde sanki üçbeş parça bi kıyafet aldım .
başkacada katkısı yok bugünün bana..

Hayat bugun bana boğaz agrısı verdi cok canım yanıor.

ve sevdiceğimin evlenilecek insan oldugunu destekleyen bir ders daha verdi:Saruboceq:

bugün hayat bana şükretmeyi. verdi..kaydirigubbakcemile5

ve saglıgım yerinde olduugu için ne kadr dua etsekte allaha az oldugunu düşünüyorum..kaydirigubbakcemile3

bugün pozitif uyanmadım ama yinede şükür diyelim..benneyaptımki

Hayat bugün bana
kalabalıklar arsında ne kadarda yalnız olduğumu görme şansı verdi
Bir bebek istiyorum ben sağlıcakla hayırlısıyla bir evlat
ne olur Allahım onuda ver bana :Saruboceq:

Hayat bugün bana toz bezi, elektrik süpürgesi,vileda ve yorgunluk verdi....Ama olsun,bunları yapabildiğim için şükretme fırsatıda verdi....

sabaha uyandım ve sağlığım eşim yanımda daha bundan güzel ne versin hayat bana şükürler olsun

Hayat bugün bana olgunluk ve akıl verdi...

Umarım her zaman böyle olurum. :Saruboceq:

hayat bugün bana sabahtan ütü verdi
öğleden sonra bu güzel havada kızımla dolaştık ve bir güzel yemek yedik.
allahıma çok şükür

hayat bana bugun ne kadar bilirsem bileyim,bildiklerimin karşımdakinin anlayacağı kadar olduğunu öğretti...
iyi birşey mi öğrendim kötü birşey mi çözemedimyerimseniben

ufacık mutlulukların herşeye değdığını ........kuçuk bır gulumsemenın dunyalara değer olduğunu ........sabah kalkınca odama doğan guneşın sıcaklığını hısetmenın ne kadar guzel olduğunu ailemle beraber kahvaltı yapmanın ne guzel olduğunu .......sağlığın değerının olçulmedığını...hayat her an yenı şeyler öğretıyoıoor .............hayat anlıyabılırsek herşeye rağmen çok guzelllllllllllll.............hepınıze guzel gunler dostlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…