Hayat bugün size ne verdi ?

hayat bugün bana hayatı olduğu gibi kabul etmem gerektiğini öğretti....iyi veya kötü herşeyi içine çekerek yaşamam gerektiğini anladım...

hayat bugün bana agiz tadi verdi ailemle mutlulugu nasip etdi nefes almayi sükr etmeyi verdi daha ne isterimki ha bide iylestim ya sükürler olsun

hayat bugun bana biricik eşimle cok mutlu bırgun gecırmemi sağladı. mükemmel birgündü. tesekkur ederım hayattt

Hayat bana bugün bekar kimliğimi geri verdi..:1closedeyes:

işyerimden izin aldım,eve geldim,
kızım normalde raporlu ama yazılıları olduğu için
sabah okula bıraktı babası...
okul çıkışı kızımı aldım,eve geldik,
beraber yemeğimizi yedik,şimdi kızım ders çalışıyor,
ben de sizlerleyim...
kısacası huzurluyum,yavrumun bu hasta zamanların da yanında olabildiğim için...
hayat bugün bana,ne olursa olsun güçlü olmayı,
ve alınan her nefes için şükretmeyi birkez daha öğretti...
sevgiler...

Hayat bana bugün, annemin benim için bir kaplan olabiliceğini görme şerefini verdikaydirigubbakcemile3
Parçalarımkaydirigubbakcemile2

HAYAT....
bugün bana dua etme gücü verdi tarihi camilerimizin bitanesine gidip rabbimden sabır ve sağlık huzur mutluluk isteme gücü verdi...çok sükür son zamanlarda verdiği en anlamlı seydi zaten...

hayat bugün bana acının ne kadar kötü bişey olduğunu bi kez daha öğretti (regl ağrısı çekiyorum gözlerim fırlıcak gibi ) ve aile terbiyesinin ne kadar önemli olduğunu öğretti........... en büyük k k

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…