- 30 Nisan 2016

- 4.480

- 11.956

- 208

Bir arkadaşı ona iyi bir laf mı çarpmıştı ne olmuş, onda bile bir şey dememişti. Başkasını kırmayayım ayağına kendini ezdikçe eziyor, hatta ezdiriyor ama hiç farkında. İnsan seslerine gelememekte kusura bakmasın bu devirde fazla prenseslik oluyor. Şu devirde hangi iş sessiz sakin ortamda oluyor ki? Anca kendi evinde pata , börek hazırlarsan, bir şeyler örersen ev sessiz olur, ki onda da tek başına olmalısın, yoksa aileli evde sessizlik olmaz. Ayrıca evde pasta, börek, örgü satmak ancak harçlık çıkartır. Ee işler büyüse kalabalık bir ekip hatta bir dükkan gerekir. Bizim minnoş kızımız (!) ona da gelemez.Bir de mesela böyle konu açıp size fikir danışıp dediklerinizi yapacağım deyip yapmasam o da ilginç. Yapmıyorum bana göre öneriler değil diyemiyor.
Zamanında kendisine birçok öneride bulundum. En son kendisiyle altı yedi ay önce işe girmesi gerektiği hakkında konuşunca cv hazırladı onu attı. İşlere başvuruyorum dedi. Sonra baktım hiçbir şey yapmıyor. Birkaç ay sonra bi baktım burada, işe girme kaygım var. Kalabalık bir iş ortamında çalışamam insan seslerinden rahatsız oluyorum. Az kişinin ve az elemanın bulunduğu bir iş düşünürüm dedi. Bunu bana hiç söylememişti. Market bile olsa çalışırım demişti. Kendisini asla anlamıyorum. Yapmayacağı şeyi bile karşı taraf yap deyince yapacağım diyor. Oysa düşünce yapısı bambaşka çalışıyor. Sayfalarca tavsiye ver hoşuna gider ama yapmaz. Kendi için bir şey yapmayıp kendisiyle benzer durumda olan kişilere ise çok güzel öneriler verir. Tanıdığım en garip insan olabilir
Ben bunları konu sahibi için değil seninle sohbet amaçlı yazıyorum.