- Konu Sahibi citlenbik06
-
ben sana hak veririyorum o gittiğinde kimse kalmamıştı herşey o olmuştu ama geç olmadan yine arkadaşrımı kazandım bir kişiyi hayatımızın odak noktası yapmamalıyız güzel yazmışsınKızlar bir de ukalalık olarak algılamayın ne olur ama şu arkadaş meselesine değinmek istiyorum. Burada birçok konuda, "Eşinizin sevgilinizin özel hayatınızı kıstlamasına izin vermeyin, kıskançlık sevgi değildir, herkesin kendine ait bir alanı olmalı, tek kişiyle ömür geçmez, arkadaın yeri ayrı sevgilini yeri ayrı." dediğimde çok tepki aldığım zamanlar oldu. "Seviyorsam kısıtlamalarına da uyarım." mantığı ile çok ağır eleştiriler de aldım zamanında. Ama işte böyle durumlarda ortaya çıkıyor demek istediğim. Birgün bir bakıyorsun dertleşecek kimse kalmamış. Bunu anlamak için illa ki ayrılık olması da gerekmez. Her dert eşle konuşulmaz ki. Ondan saklanır anlamında söylemiyorum ama öyle zamanlar öyle konular oluyor ki, bir arkadaşın yerini sevgili ya da eş alamıyor. Herkesla paylaşılan şey farklı. O yüzden bi kadınlar, sevgili ya da eş yoluna arkadaşlarımızda vazgeçmeyelim; tıpkı arkadaş yoluna sevgilimizi kaybetmememiz gerektiği gibi.
Sagolun cok tesekkur ederım cevaplarınıza kalbımde rıtım bozuklugu cıktı uzuntumden İlac kullanıyorum sımdı hayat cok acı verıyo bende İsteseydı yapardı benım evlenırdı dıye dusunuyorum ama uzulmemek elde degıl benı İstemeye gelenler oldugunda bana tek bı laf soyledı kabul edersen yarın ben yokum dedı ben onu sevdıgımden bırakamadıgımdan hıc bırını kabul etmedım o ne yaptı annemgıl cok baskı yapıyo dıye sÖzlendı
Dahasıda var cok dertlıyım ben baskasıyla gorusmucekmısım bende gorucu usulu evlencekmısım bırıyle gormucekmıs benı bana sen mutlu olcaksın dıyo hakedıyosun dıyo İsteseydı olurdu ama olmadı İŞte 27 yasındayım o 30 yasında en guzel yıllarımı ona verdım onla gecırdım kotu gunlerımızde oldu bence en onemlısı bana hep sen benden korkuyosun korkmasan bır dakıka durman yanımda ıyodu hep bana hıc guvenmıyodu paronayaktı hıc bısey yapmama ragmen sureklı ona yalan soyledım sanıyodu ben cok sevdım onu korktugumda dogru ama sevgım daha agır gece hayatı vardı cok İÇİyodu sarhos olup arıyodu korkmam dogal.
haklısın arkadasım cok arkadasımdan vazgectım sevmedı hıc bırını.konusma dedı ama sımdı bıtane sı olsunda basımı koyup aglayım dıyorum yok.nıye istemedıgınıde soyleyım onların bana sureklı akıl verdıgını benı ondan uzaklastırıp baskasını bulcaklarını sandı zavallı.kavgalardan bıktım konusmadım hıcbırıyle uzaktan onların dostluklarına baktım agladım hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?