Hayat cok acı

citlenbik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
39
0
86
İstanbul
YA ARKADASLAR COK KOTUYUM BIRI BENI DINLESIN NE OLUR HIC ARKADASIM YOK 5 YILDIR SEVDIGIM BI INSAN VARDI HERSEY COK GUZELDI VE O DUN SOZLENDI YIKILDIM COK KOTUYUM mafoldumben1 AY SONRADA DUGUNU OLACAK AİLESI SIRF KAPALI DIYE ONLA EVLENMESINI ISTEDI BENIMKI HIC MUCADELE ETMEDI ONLAR KIM DERSE O DEDI BENIDE HALA COK SEVDIGINI VE UZGUN OLDUGUNU SOYLUYO USTELIK BEN EVLENENE KADAR BENI BIRAKMICAKMIS YAPAMAM DEDIM.SENI GELINLIKLE GORMEDEN VAZGECEMEM DIYO.LUTFEN YARDIM EDIN KIMSEYLEDE PAYLASAMIYORUM DERDIMI HAYATIMDA HIC ARKADAS BIRAKMADI BANA COK KISKANCTI KIMSEYLE GORUSTURMEDI SIMDIDE KALDIM TEK BASIMAmafoldumbenCOK ZOR COK....

gerçekten sevseydi mücadele ederdi...
peşini bıraksın söyle yoksa çok yanlış yollara girersiniz.
zaten ailesinin her dediğine he diyen adamdan hayır gelmez kendi kişiliği yok mu onun..
sen onun sözlendiğine değil böyle bir adama 5 yılını verdiğine üzül.
unut gitsin önüne bak çok rahatsız edersede ailesini ara söyle kulağını çeksinler..
o artık sözlü bir erkek eğer görüşemeye devam edersen
kötü olan o değil sen olursun seni kötü bilirler...bi de adın çıkmasın...

bence dedıgı kadar sevseydı oda evlenmezdı begenmedıgını soyleyebılırdı aynı sey benım cevremdede oldu kız cok cok aykırı bı kızdı ama cocuk aılesıne kabul ettırdı aılesının bulduklarını begenmedı ya o yada hıc evlnemıcem dedı oda evlenmeyebılırdı onun ıcın acı cekme demıcem ıllakı acı cekceksın ama sende kendıne gelıp bıran once hayatına yon ver o vermıs bıle.sana vazgecmıcem dıyomus nasıl vazgecmemek evlenıyo bundan baska vazgecmekmı olur

Canım sakın ola bu şahıs evlendikten sonra onunla görüşeyim deme
oh ne ala sevgisine sahip çıkmasın, ailesinin ağzına baksın gitsin başkasıyla evlensin sonra seni bırakmıcam
ne bu ya oyuncak mısın sen onun elinde
klava:
sevmediği halde evleniyorsa bu onun sorunu

acı ama gerçek o seni sevse sözlenmez mücadele ederdi kimse ayrılık acısından ölmüyor aynı duyguları yaşadım ilk zamanlar zor oluyor ama öğreniyorsun onsuz yaşamayı ondan uzaklaş yoksa daha büyük acı yaşarsın

Sagolun cok tesekkur ederım cevaplarınıza kalbımde rıtım bozuklugu cıktı uzuntumden ılac kullanıyorum sımdı hayat cok acı verıyo bende ısteseydı yapardı benım evlenırdı dıye dusunuyorum ama uzulmemek elde degıl benı ıstemeye gelenler oldugunda bana tek bı laf soyledı kabul edersen yarın ben yokum dedı ben onu sevdıgımden bırakamadıgımdan hıc bırını kabul etmedım o ne yaptı annemgıl cok baskı yapıyo dıye sÖzlendı

Ben "beni gelinlikle görene kadar vazgeçmiyor" kısmını anlamadım. Başkası ile sözlenmesi vazgeçmiş olduğu anlamına gelmiyor mu? Yoksa ikinizi birden mi idare edecek?
O herifin gerçek yüzünü anlamak için o sözlendiği kızın yerne koy kendini. Biri snele sözleniyor ama içinden başkasını istiyor, bekliyor. Bunu yapabilen birini mi seviyorsun? Sal ipini gitsin.
Daha ne güzel insanlar ne mutlu günler bekliyor seni kim bilir. Çok mutlu olursun umarım. Seni ahkedenler için emek harca, haketmeyen dengesizlere değmez.

sakin uzulme ve kesinlikle uzak dur..ne ara kizi buldular da sozlendi..zorlaymista bilmem ne..bunlar cocuk yapar o da zorla olur..kötükedihüso5 yilini calmis simdi de utanmadan evlenene kadar gorusecekmis...yazik yazik..kurtulduguna sevin karaktersiz adam..klava:

Kızlar bir de ukalalık olarak algılamayın ne olur ama şu arkadaş meselesine değinmek istiyorum. Burada birçok konuda, "Eşinizin sevgilinizin özel hayatınızı kıstlamasına izin vermeyin, kıskançlık sevgi değildir, herkesin kendine ait bir alanı olmalı, tek kişiyle ömür geçmez, arkadaın yeri ayrı sevgilini yeri ayrı." dediğimde çok tepki aldığım zamanlar oldu. "Seviyorsam kısıtlamalarına da uyarım." mantığı ile çok ağır eleştiriler de aldım zamanında. Ama işte böyle durumlarda ortaya çıkıyor demek istediğim. Birgün bir bakıyorsun dertleşecek kimse kalmamış. Bunu anlamak için illa ki ayrılık olması da gerekmez. Her dert eşle konuşulmaz ki. Ondan saklanır anlamında söylemiyorum ama öyle zamanlar öyle konular oluyor ki, bir arkadaşın yerini sevgili ya da eş alamıyor. Herkesla paylaşılan şey farklı. O yüzden bi kadınlar, sevgili ya da eş yoluna arkadaşlarımızda vazgeçmeyelim; tıpkı arkadaş yoluna sevgilimizi kaybetmememiz gerektiği gibi.

Dahasıda var cok dertlıyım ben baskasıyla gorusmucekmısım bende gorucu usulu evlencekmısım bırıyle gormucekmıs benı bana sen mutlu olcaksın dıyo hakedıyosun dıyo ısteseydı olurdu ama olmadı ıŞte 27 yasındayım o 30 yasında en guzel yıllarımı ona verdım onla gecırdım kotu gunlerımızde oldu bence en onemlısı bana hep sen benden korkuyosun korkmasan bır dakıka durman yanımda ıyodu hep bana hıc guvenmıyodu paronayaktı hıc bısey yapmama ragmen sureklı ona yalan soyledım sanıyodu ben cok sevdım onu korktugumda dogru ama sevgım daha agır gece hayatı vardı cok ıÇıyodu sarhos olup arıyodu korkmam dogal.

ben sana hak veririyorum o gittiğinde kimse kalmamıştı herşey o olmuştu ama geç olmadan yine arkadaşrımı kazandım bir kişiyi hayatımızın odak noktası yapmamalıyız güzel yazmışsın

cnm hiçbir şey senin sağlığından önemli değil
hele hele ailesi istedi diye seni bırakıp başkasıyla sözlenen biri hiç değil
Allah korusun sana bir şey olsa dönüp arkasına bakacak mı
hiç sanmıyorum
evlendiği kişiyle hayatına bakacak
olan sana olacak
bir an önce kendini toparlaman gerek
hayat ondan ibaret değil

Arkana bakmadan kaç, ruh sağılığı iyi değil bunun. Ne demek seni biriyle görmeyecekmiş ama mutlu olacakmışsın. Bunlar sağlıklı insanın söyleyeceği şeyler değil. Bir de şu paranoyaklık meselesini sen bana anlatsan, ama bu ayrılıktan hiç bahsetmesen, desen ki "sevgilim var çok mutluyuz ama biraz paranoyak." o durumda bile hemen ayrıl derdim. Bu tipler sadece insana hayatı zehir etmeye yarar. Tüm telefonlarını herşeyini değiştir, asla irtibat kurmasına izin verme.

haklısın arkadasım cok arkadasımdan vazgectım sevmedı hıc bırını.konusma dedı ama sımdı bıtane sı olsunda basımı koyup aglayım dıyorum yok.nıye istemedıgınıde soyleyım onların bana sureklı akıl verdıgını benı ondan uzaklastırıp baskasını bulcaklarını sandı zavallı.kavgalardan bıktım konusmadım hıcbırıyle uzaktan onların dostluklarına baktım agladım hep.

Acitasyon yönünden 10 üzerinden 10 veriyorum, ama yüreklilik 0.

Neymiş efendim evlenene kadar vazgeçmeyecekmiş miş siz kimseyle görüşmeden görücü usulü evlenecekmişsiniz de vaaaay anasınııııı diyesim geldi resmen evde hanımı beklesin siz yasak aşk bulvarında böyle kılıbıklık yapana kadar adam olsaymışta ben bu kızı seviyorum ister kabul edin, ister kabul etmeyin bu kızla evleneceğim diye ailesinin karşısına dikilseymiş.

Siz siz olun sakın böyle bir şeyi aşkından ölseniz bile kabul etmeyin ne siz 2. kadın olmayı hakediyorsunuz ne de o evlenecek olan insan daha ne olup, olmadığını bilmediği halde aldatılmayı.

Ama umuda ve güzel günlere olan inancımızı yitimemeliyiz değil mi? Bak bence şanslıymışsın, 5 yılda göremediğin ya da görsen de arkanda bırakmaya cesaret edemediğin şeylerden kurtulmak için bir fırsat vermiş Tanrı sana. Sakın üzülme ve bil ki çok daha güzel günler seninle olacak bundan sonra. Mutluluk gerçekten şimdiden sonra kapını çalacak. Üzülme ve ruhunu gelecek güzel günlere hazırla. hihoyyyt a.s kaydirigubbakcemile3

denedım olmuyo dedı kackere ne olmuyo ıye sordugum da bızım gıbıler azınlıkta bız cogunluga ayak uydurmak zorundayız dedı.bıde benım yanıma yakısmıyomus ya psıkolojısı cok bozuk benım de bozdu kendı gıbı bırı yaptı benıde nedese tamam olur dedım bende onun gıbı oldum 5 yıl kolay degıl alışkanlık yapıyo artık bazen kurtulmak istedım ondan dua ettım ama herseye ragmen sevdım onu bı anda gıtmesı cok kotu oldu sok agırdım bı baskasıyla olması dusuncesı benı bıtırdı.senın kadar sevmıcem onu dedı bana ben cok safım hep inandım ona herseyıne onlara uzuluyorum belkıde sımdı baktıgında hersey nasılda yerlı yerıne oturuyo yazık gunlerıme...Çok üzgünüm çoook

valla ne desenız haklısınız o eger benı gercekten sevseydı bı sekılde bıseyler yapardı.acı olanda bu zaten nıye kılını bıle kıpırdatmadı kaderıne razı oldu onca yıla ragmen boyle ıoması cok acı.yazdıklarınıza katılıyorum cok rahatlattınız benı kımsem yok içime atmaktan bıkmıstım artık oda dınlemıyo tamam dıyo benıde uzme dıyo gecıstırıyo o kendıne zarar verırmıs fazla uzmucekmısım kendımı bıde bu var

Öncelikle sitemizde,kesinlikle büyük harf kullanmak yasak...

kısaca şunu söylemek istiyorum..
seven,aklı başında ,kendi kararlarını verme yeteneği olan hiçbir
erkeği zorla kimse evlendiremez...sizi seviyorum diyerek kandırmasına,
sizi bu anlamda kullanmasına sakın izin vermeyin...
evlenen kadar bırakmam demek ne demek,
doğru.... evlenecek,hevesini alacak karısından,ulaşılması zor olan daha cazip gelecek,
aman sakın kanmayın ve uzak durun derim...
yoksa daha çok üzülürsünüz...

Konunuzu içerik nedeniyle;
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz-f351/
bölümüne taşıyorum..

sevgiler...

kim bu ruh hastası Allah aşkına.

görücü usülüyle evlenecekmişsin başka ?

kim ki o abuk sabuk konuşuyo hadsize bak sen

sende hata kardeşim o karşında böyle konuşurken sen çok afedersin bir şeyi çekemedin mi bi defol diyemedin mi?

ruh hastası manyak Allahın krosu laflara bak hele hele arayamasın seni kes tüm iletişim yollarını ve şükret böyle birinden kurtulduğun için

zorla evlenmişmiş yalana bak yahu ailesi başına silah mı dayamış bir günde başka bir yalan bulsun bu karaktersiz erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…